אז גם אני..
בת כמה את? כמעט בת 34 איפה את גרה? במדינת וושינגטון, ארה"ב מה המצב המשפחתי? נשואה+2 אם יש ילדים, האם נולדו בארץ או בחו"ל? שני הילדים נולדו בישראל בני כמה הילדים , כמה ילדים? בני שנתיים ו-4 וחצי מתי עברת לחול? עברנו לפני קצת יותר משנה למה עברת ? רילוקיישן מטעם העבודה של בעלי - היה מי שיעזור או שהיית לבד? אמא שלי הגיעה בחודש הראשון ועזרה המון אבל אח"כ היינו לבד. הכרנו כאן המון ישראלים שהיום הם המשפחה שלנו. איך הילדים התמודדו? הרבה יותר טוב ממה שציפיתי. היו קצת רגרסיות אבל בסה"כ בסדר גמור. איפה יותר כייף כאן או בארץ? אני לא חושבת שזו שאלה של תשובה אחת כי יש דברים שיותר כיף כאן-כמו קניות, קמפינג אבל מבחינת חברים לילדים היה יותר כיף בארץ- כאן עדיין לא מצאתי לו חברים בני גילו. תשתפי בחוויה טובה שהייתה בחו"ל פגשתי פה אנשים מקסימים ויש בינינו ממש ערבות הדדית-עושים ביביסיטר אחד לשני, מבשלים כשצריך, ממש משפחה. תשפתי בחוויה שלילית שהייתה לה בחו"ל אני לא חושבת שהיתה לנו ממש חוויה שלילית. (ומקווה שגם לא תהיה..) האם גרת בעוד מדינות? לא איזה מדינה הכי אהבת לחיות בה. מה הילדים יודעים על ישראל? הם יודעים היכן היא על הגלובוס, יודעים ששם המשפחה, יודעים שנחזור לשם יום אחד, יודעים שיש שם הרבה שמש מה חסר לך? שמש (!!), האוכל הישראלי, כמובן המשפחה למה את הכי מתגעגעת? למשפחה איך מתמודדים עם החגים? יש פה קהילה ישראלית ואנחנו חוגגים יחד איך אתן מתמודדות (או לא מתמודדות) עם הכשרות? לא שומרת האם חוויתן גילוי אנטישמיות (או הילדים)? איך התמודדתן? לא, מאוד מנומסים כאן האם אתם מקפידים על יום שישי בערב בבית? משתדלים אבל מכיוון שהבעל עובד עד מאוחר לא תמיד אוכלים ארוחת ערב יחד. אם הוא מגיע אז עושים קידוש.