יש מצב לזינזאנה האם יש מצב שתעלו את סדרת המופת של חיים בוזגלו זינזאנה פליז תענו
ד דראג New member 3/10/05 #1 יש מצב לזינזאנה האם יש מצב שתעלו את סדרת המופת של חיים בוזגלו זינזאנה פליז תענו
ד דראג New member 5/10/05 #2 נוווווווווווווו נו באמת מה קורה איפה מנהל הםורום שעונה על שאולות פליז תענה כבר
ד דראג New member 6/10/05 #5 בקשה תענו כבר ממש בקרוב תעלה לשידור הסדרה ביס וחשבתי הרי כל הסדרות ששודרו ביס בשידורים חוזרים הגיעו גם לויאודי בסופו של דבר כמו בת ים נוי יורק ,הבורגנים, תמונות יפאויות,בנות בראון ועוד כמה אז מה אתה אומר יהיה בvod?
בקשה תענו כבר ממש בקרוב תעלה לשידור הסדרה ביס וחשבתי הרי כל הסדרות ששודרו ביס בשידורים חוזרים הגיעו גם לויאודי בסופו של דבר כמו בת ים נוי יורק ,הבורגנים, תמונות יפאויות,בנות בראון ועוד כמה אז מה אתה אומר יהיה בvod?
ד דראג New member 6/10/05 #6 אז מה תשובתך מנהל הפורום בקשה תענה לי תאמין לי שיש הרבה אנשים שמתים כמוני על זינזאנה
ד דראג New member 7/10/05 #8 אוףףףףףףףףףףףףף איזה בעסה מה ואין סיכוי לעלות אותה מתישהו הלוואי אמן מת על הסדרה הזאת ואני יודע שאני לא היחיד
אוףףףףףףףףףףףףף איזה בעסה מה ואין סיכוי לעלות אותה מתישהו הלוואי אמן מת על הסדרה הזאת ואני יודע שאני לא היחיד