יש מצב להצטנן משמש?

יש מצב להצטנן משמש?

כבר שבועיים שאני נאלץ לתחזק טישויים צמוד אלי 24 שעות ביממה.. ואני בקושי נמצא ליד מזגן ואני מתתעצל לחבר את המאוורר משנה שעברה. אז איך בדיוק מגיע הנזלת?

m i n y m o

New member
נתחיל בז שכן

רופא מערבי יכול לעזור אם הסימפטום . שיפנה לאלרגולוג ואחרי בדיקה אלרגיה אפשר בד"כ לעשות חיסון לאלרגיה, כמו כן יש אנטי היסטמינים טובים שיעזרו. צריך לבדוק גם רגישות ללקטוז וגם אם אין להפחית מוצרי חלב גם סויה אפשר כתחליף חלב עיזים או אורז. נסה גם להוריד את כול מוצרי הקמח. אפשר כתחליף שיפון יש היום לחם שיפון מלא בכול סופר. ברפואה המשלימה יש טיפולים יעילים ברפואה סינית הומאופתיה והיפק. מקווה שעזרתי בהצלחה ענבל

מהשמש סביר שלא

אבל ממעבר ממזגן אל החום שבחוץ בהחלט כן. מה גם שיכול להיות שהאביב מביא איתו פריחה, שיוצרת אצלך תגובה אלרגנית.

הצטננות, ליחה, מוקוס, נזלת ושאר ירקות

היות ומוצרי חלב פרה נועדו לעגלים, כך ברא אותם הטבע..... בעבור בני אדם הם אחד הגורמים לליחה, ותגובות אלרגיות נוספות משום שהגוף מגיב למזונות לא טובים לנו באופן של העלאת הליחה בגוף (סוג של "הגנה" של הגוף). בקיצור....תניח למזונות המזיקים, המעובדים לכמה ימים ותראה שאתה "מתייבש" והליחה עוברת. לעוד מידע אתה יכול לקבל ממני במסר בברכת רפואה שלמה אילן רז

למעלה