יש מצב לגוד שרלוט?

ALMIGHTY

New member
את "צריכה" לשמוע מה שאת אוהבת

רק אל תחשבי שזה טוב ואל תתלהבי כמו גרופית

NiKi†a

New member
יאללה מה אכפת לכם?

מה אכפת לכם שהיא אוהבת אותם? *מתערבת* ואם היא חושבת שהם הכי מושלמים בעולם ויש להם את המוזיקה הכי טובה ביקום....א-ז מ-ה-
תתנו לכל אחד לשמוע מה שהוא רוצה....תפסיקו להתערב בחיים של אנשים ולגרום להם להפסיק לשמוע מה שהם אוהבים...דיי כבר,אתה רוצה שהיא תנסה לשמוע גם מוזיקה אחרת? בסיידר, אין בעיה, גם מצידה אין בעיה, תתן לה פה כמה להקות שאתה חושב שהן הכי טובות בעולם, היא תשמע אותם ותחליט אם היא אוהבת או לא. אבל למה לגרום לה להפסיק לשמוע את הלהקה שהכי אוהבת כרגע ולהתחיל לשמוע להקות אחרות? היא תשמע מה שבראש שלה, והיא תחליט מה היא אוהבת ומה לא.

HuRLeY GiRLY

New member
../images/Emo6.gif איזה שירשור

כל אחד פה שהוא יגדל קצת יבין שהוא אידיוט מהעובדה שהוא היה שרוף על גוד שרלוט וסימפל פלאן וכל הלהקות של הפוזרים המטומטמים האלה.. והוא ירצה לבעוט בעצמו על כך. יום זה יהיה יום יפה בהצלחה לכולכם

LB 182

New member
לפי מה שאת כותבת......

אז אותה ילדה היא חתיכת גרופית וזה לא אמור לקרות בכל מקרה.... אפשר להוב את אותה להקה בלי לנשק את התמונה שלהם לפני השינה כל יום.....

blinkme

New member
why

the f*** do u care what other ppl think? שמעי מה שבא לך אז הם לא אוהבים אותם (למרות שגם אני לא! :/) אז עכשיו את לא תשמעי אותם שימי ז** (סליחה!) נו באמת איזה ילדותית

mark hoppus3

New member
סתמו תפה

אני התחלתי את השרשור הזה ואני אסגור אותו לא אכפת לי מה אומרים גוד שרלוט הם אחלה להקה

Kid Vicious

New member
כמה דברים.

קודם כל, מה אתה בכלל מתחיל שירשור על גוד שרלוט באמצע פורום בלינק?! דבר שני- מותר להם לאהוב אותם ודבר שלישי- אין לך זכות לסגור את השירשור נה.

HotPants

New member
מה שלי יש להגיד זה

נכון שגוד שראלוט היא באמת להקה עם הרבה פוזות ובאמת גם המוזיקה היא לא משהו, והם יבינו את זה כנראה בשלב מאוחר יותר. גם אני די שונא פוזרים ואנשים שלא מבינים במוזיקה (לדעתי) ומתלהבים מאמטיוי. אבל, כדאי שתפסיקו להתלהב כמה שאתם לא פוזרים, זה נמאס!!! זה גם סוג של פוזה וזה מאוד מעצבן. אוקיי אתם מאגניבים ואתם לא שומעים מוזיקה של אמ טי וי. יופי. כל הכבוד לכם. חייבים להזכיר את זה כל הזמן? זהו. זאת רק דעתי

ALMIGHTY

New member
אני אף פעם

לא אמרתי שאני יותר טוב ממישהו ששומע מיינסטרים פאנק. אבל כן אמרתי שפאנק זה הרבה יותר טוב ממינסטרים פאנק.

R E D E V I L

New member
אם כבר גוד שארלוט

שמעתם את השיר שהם עשו ביחד עם גולדפינגר ומסט? שיר מגניב על התאומים the innocent. למי שאין תורידו בקאזה, תכתבו GF_MEST_GC_the_Innocent

mark hoppus3

New member
הם אחים תאומים

אוקיי אנשים הגעתי למסקנה (פעם ראשונה בחיים שלי) מי שלא מעריץ את גוד שרלוט מפסיד מי שכן מעריץ אותם מרוויח תחשבו איך שאתם רוצים

R E D E V I L

New member
תאומים או לא

זה לא מעניין. תורידו את השיר, הוא נכתב על ארועי ה11 בספטמבר. שיר בן זונה.

למעלה