יש מצב ג'וני בא לארץ?!

Smiled

New member
יש מצב ג'וני בא לארץ?!

http://www.contactmusic.com/new/xmlfeed.nsf/mndwebpages/depp%20knightley%20and%20bloom%20take%20to%20the%20seas%20for%20real כתוב על כך שקיירה, אורלנדו וג'וני יסתובבו בעולם לקדם את הסרט החדש, שודדי הקאריביים 2, בכתבה כתוב שג'וני יצטרף להפקה בעוד הם חוזרים לארה"ב, לי אמרו שג'וני בא למצרים...יש מצב הוא יעבור אצלנו?! הלוואי!

adi2121

New member
חהההה אולי אני אלך לשם !!!!!!!!!!!!

כי אבא שלי מכיר אנשים מסיני , ותמיד הבטיחו לי שיקחו אותי למצרים .. יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאעעעעע :))))))))))))))))))

WallFlower

New member
הוא בטח לא יעבור כאן

כי אנחנו מכוערים וכאלה ואפחד לא מגיע אלינו בסוף...חוץ ממדונה...ומריצ'רד גיר... ועד שמישהו שווה כן מגיע (ע"ע ג'ררד באטלר
), אפחד לא יודע מזה ואפחד(מישהו אמר אני?) לא אורב לו במעלית של המלון! גאדאמיט!

iamjacks

New member
אה...

WTF?! מתי ג'רארד באטלר היה פה ואיך זה שלא הייתי הסטולקרית שלו?? חח או שסתם נתת דוגמא ואני פשוט שיכורה? האמת אני לא שיכורה, אני פשוט עייפה. אני רוצה אלכוהול *שמה אינפוזיית אלכוהול*

WallFlower

New member
הוא היה! והתחבר עם ליאון רוזנברג!

סעמק! הוא הגיע עם איזה במאי יהודי/ישראלי...והוא התחבר עם ליאון רוזנברג ארגגגג
אמיר קמינר ראיין אותו לשבעה לילות לפני מיליון שנה והדפיסו את זה לפני שבועיים בערך...זה היה ל"פרנקי היקר" או משהו כזה וזה סרט שיצא לפני בערך שנתיים או משהו...
אוף! איבדתי את הצו גיוס שלי ובהיסטרית החיפושים הפלתי על עצמי סרגל ברזל ועכשיו אני מדממת מהאצבע בעוד החיילת מהמענה הקולי של לשכת הגיוס מזיינת לי את השכל! וווווג'רארד היה בארץ ולא ידענו מזה. דאמאיט.

WallFlower

New member
ועכשיו היא גם מזלזלת בי!

"אמרתי שצריך רק ת.ז. אז צריך רק ת.ז.!" דאטס איט אני חוזרת למשחק של אנדר

הו,מסכנה שלי ../images/Emo4.gif

יהיה בסדר,אנחנו פה אוהבים אותך. ו..זכור לי שסילבן שלום הבטיח שכמה שחקנים מפורסמים שעוד לא היו בארץ יבואו..אז..תקוו לטוב. אני בעד רובין ג'וני שון גארי ואדוארד. מי איתי?

iamjacks

New member
גררררררררררררררר

*כועסת עד דמעות* *שולחת מכתב זועם לג'רארד... ואחד גם לג'וני בדרך* מישהי רוצה את הכתובת של שודדי הקאריביים 2? מסתבר שג'וני עונה משם

adi2121

New member
אני רוצה..מה אתן אומרות

שנעשה מבצע מאורגן כזה , ונשלח כלללללל בנות הפורום מכתבים אליו , כל אחד נגיד תשלח שני מכתבים , ונפציר בו להגיע לארץ והוא יהיה חייב חייב חייב להגיע ?

iamjacks

New member
חח מאוחר מדי

אני כבר שלחתי היום, ולא כתבתי לו לבוא לארץ חח בסופו של דבר אולי זה בגלל שכתבתי שכבר פגשתי אותו

Eowyn of Rohan

New member
מה???../images/Emo2.gif

לאאאא למה לא מודיעים על דברים כאלה? bastards בכל מקרה, תהני מהמשחק של אנדר.. אחלה ספר.

WallFlower

New member
כן המשחק של אנדר היה מעולה../images/Emo99.gif

לקח לי חמש שעות לסיים אותו בסה"כ וזה נדיר אפילו אצלי... ועוד חלמתי על זה בלילה...חחחחחחחחח דווקא היה מגניב

הלוואיייי!!!! ../images/Emo54.gif

אבל בטוח שלא.. אנחנו הארץ הזאת של פיגועים וזה.. כולם מפחדים ממנה, כולל אנחנו.. אז אין מצב.. נראה לי.. ארג. אני רוצה לבוא למצרים!!!!!

adi2121

New member
אני אומרת שנשיג צי של גמלים

ונברח דרך מעבר הגבול , רכובות על גמלים כמו במומיה וצועקות דברים מוזרים

LiTtalTal

New member
../images/Emo6.gif

בעיה! אני לא אוהבת גמלים.. מממ... בעצם בשביל לראות את ג'וני הכל הולך...

LiTtalTal

New member
היה כתוב על זה גם בראש1..

אמרו שם משו לא ברור על זה שיש מצב שעוד שנה הם אצלינו?! אה??

אתם יודעים מה עם העניין הזה? ../images/Emo54.gif

כי אני אישית כבר מחכה שהוא יבוא..אני מקווה יותר מדי :X

למעלה