יש מצביעי חד"ש בפורום?

beatman

Member
מעניין מה יש לטלמון סילבר להגיד על זה

חבורת קומוניסטים ערבים שתומכים בטרור הערבי נגד מדינת ישראל.
הם לא הסתפקו ב"קווי 67'"
הם תקפו ווטרנים יהודים שלחמו באמת בצבא האדום (לעומת הערבים שרק מחזיקים באידיאולוגיה קומוניסטית ולא חיו מעולם תחת סטלין) בתוך "קווי 48'" ושרפו אף את דגל ישראל.

עכשיו טלמון יבוא לכאן

ויספר שבלטביה ובאוקראינה זה עוד יותר גרוע, ושאילולי אקיבוש, הערבים היו שרים ביחד עם הווטרנים את ה"קטיושקה".

מישהו קרא לי?
אבל מה זה קשור לחד"ש?

זה שאני מצביע לחד"ש, לא אומר שאני מסכים איתם תמיד ובכל דבר. אבל פורום זה אינו המקום בו ארחיב על כך את הדיבור.

ובכן, בנוגע לכתבה.

א. להבדיל משנים קודמות, השנה לא הייתי שם, ואינני יודע מה בדיוק הלך שם.
זה לא אומר שאני מצדיק הכל מראש, אבל להסתמך על מקור אחד בלבד, בפירוש לא אובייקטיבי, זה לא רציני.

מעניין, שבינתיים לא הצלחתי למצוא שום דיווחים נוספים על כך בתקשורת הישראלית, וזה קצת משונה - אם הכל בכתבה נכון.

ב. כותרות הכתבה מגמתיות בפירוש, והמרואיין עצמו מפריך אותן, בפירוש. תכל'ס, לא ממש ברור מי תקף את הוטרנים, ובמה התבטאה תקיפה זו - אין על כך שום פירוט.

ג. מה זה קשור לחד"ש? המרואיין אמר בפירוש, שפעילי חד"ש דווקא ניסו לבלום את "בעלי החולצות השחורות" המסתוריים. להאשים את חד"ש שהיא הלכה איתם ל"פשרה" וסילקה את כל הדגלים (מה שהמרואיין העריך כהחלטה הנכונה בנסיבות הנ"ל)? להאשים את חד"ש שהיא הזמינה בכלל את האנשים האלה? אולי. יכול להיות. בינתיים אינני יודע במי ובמה מדובר.

אגב, הרוב היהודי בישראל הוא זה שכפה על חד"ש ללכת ברשימה משותפת עם מפלגות שונות ומשונות, באמצעות העלאת אחוז החסימה, כנראה במטרה לטשטש את היחודיות של המפלגות הערביות השונות ולהציגן כ"מקשה אחת" בעיני הציבור בארץ, כפי שאכן רואים אותם רוב משתתפי פורום זה.

חד"ש ראתה את עצמה תמיד כמפלגה ישראלית, כחלק בלתי נפרד ממדינת ישראל, תחת דגל ישראל, עם כל הביקורת על מדיניות הממשלות. הדבר מתייחס הן לחבריה היהודיים, והן הערביים. מי שלא שמע/קרא את נאומו של ח"כ מק"י תאופיק טובי בכנסת הראשונה בישראל, לא שמע מימיו נאום ישראלי פטריוטי!

נכון, מק"י היתה העקבית ביותר במאבק נגד אפליית האוכלוסיה הערבית, ונגד הכיבוש מ-67, ומכאן התמיכה המסיבית בה מצד הערבים בישראל.

ד. אני מצטער, אבל אמינותו של המרואיין היא הרבה יותר מבעייתית. מכיוון שאני מכיר הן את המקום (יער הצבא האדום), הן את ההיסטוריה שלו, והן את הנפשות הפועלות, הרי הבחנתי מייד שאין לבחור שמץ של מושג בנושא

למשל, הוא טוען שהאירוע תוכנן ע"י המרכז התרבותי של רוסיה, ושהקומוניסטים הישראליים "התלבשו" על זה, החליטו לציין משהו משלהם דווקא באותו יום ובאותו מקום

שטות יותר גדולה מזו לא יכולה להיות!
היער לזכר הצבא האדום, לכבוד הניצחון על הנאצים, הוקם בשנת 1950 ע"י האוהדים הרבים של ברה"מ, שזה היה בעצם רוב המדינה. בועד במארגן של הקמת היער (והאנדרטה הצנועה והפשוטה, בה כל כך מזלזל המרואיין) היו אישים בולטים כאברהם שלונסקי, לאה גולדברג, חנה רובינה, אלוף יצחק שדה וכן מספר שרים בממשלת ישראל.
ומאז, שנה אחר שנה. באים למקום אוהדי ברה"מ ומציינים את חג הניצחון.
אכן, במשך השנים, אלה נעשו בעיקר הקומוניסטים הישראליים: יהודים וערבים כאחד, המכבדים ללא ספק את הוטרנים - ולא רק בשנים האחרונות, בהם שלטונות ישראל החליטו להתחנף לבוחרים הרוסיים - אלא ללא הפסק, במשך כל השנים, גם כאשר "הישראלי הממוצע" אמר: "אין לנו חג כזה יום הניצחון! יש לנו רק יום השואה".
מארגני חגיגת הניצחון ביער, קומוניסטים ישראליים, הם אלה שמזמינים לאירוע השנתי את שגרירי 15 המדינות שהרכיבו בעבר את ברה"מ.
מי שנענו להזמנה היו נציגי רוסיה, השגריר או נציג המרכז התרבותי, אשר בשנים האחרונות פחות או יותר משתתפים באירוע (בדיוק כך: לפעמים פחות, לפעמים יותר). בעבר השתתפו גם נציגי בלרוס וקזחסטן (אולי נציג בלרוס חזר להשתתף, כפי שנאמר בכתבה).

עדות נוספת לאי-הכרת הנושא מצד המרואיין היא הצהרתו הבומבסטית ש"כף רגלו לא תדרוך יותר באבו-גוש"!

מה הקשר לאבו גוש? זה שהיא נמצאת בקרבת מקום? איזה קשר יש לתושבי אבו גוש לאירוע ביער הצבא האדום, לטוב או לרע? הם בקושי יודעים איפה זה! אני גם לא בטוח שאחוז גדול מהם בוחרים חד"ש.

מספר מילים למגיבים האחרים.
"איך אפשר לתת להם מדינה" - סליחה, למי בדיוק? מי זה "להם"? חד"ש לא מבקשת מאף אחד מדינה, מהסיבה הפשוטה שכבר יש לה מדינה - מדינת ישראל.

ההשוואה עם לטביה מזכירה לי את:
В огороде бузина, а в Киеве — дядька
או בעברית: מה ענין שמיטה אצל הר סיני?

איך אפשר להשוות משהו מעורפל, שאולי קרה אצלנו, עם תהלוכות קונקרטיות של ותיקי וואפן-SS בלטביה?
אם כבר, אז דווקא השוויתי את ישראל לחיוב מול לטביה: בישראל, להבדיל מלטביה, כל התושבים הם אזרחים שווי זכויות, ושפת המיעוט הערבי הגדול מוכרת כשפה רשמית שנייה, שגם משמשת כשפת ההוראה בבתי הספר הערביים.

עצה פשוטה מאוד, למי שעוד לא התפטר מהפרסומות.

לעיתים קרובות, כשלוחצים על כותרת הודעה בתפוז על מנת לפתוח אותה, מופיע גם סרטון פרסומת.
לפעמים זה די מפריע.
מה אפשר לעשות?
מסתבר, שפשוט מאוד: ללחוץ שוב על כותרת ההודעה על מנת לסגור אותה, ואח"כ לפתןח שוב את ההודעה, ואין פרסומת!
(טוב, למי שכבר התפטר מהפרסומות, זה לא אקטואלי)

יש לך פיצול אישיות

בנוגע לרוסיה אתה פשיסט ימני לאומני
בישראל אתה שמאלני יותר ממני .
אבל כנראה אתה צודק בקשר לישראל , ביבי והימין מובילים בגאון למדינה דו לאומית. אז אולי כדאי להיות בצד שינצח לבסוף.
אני יושב בקניון ישראל בתלפיות ירושלים ומסתובבים כאן ערבים חופשי ,
אני הייתי מעדיף שהם יהיו מעבר לגבול.

LABAS RYTAS גָמָרג'וֹבָּה

האם אתה עדיין בטוח, טרול מצחיק שלנו, שהספינה האמריקאית לא טסה מעל המטוס הרוסי?

דאלטון

New member
אבל לשים ערבים מעבר לגדר זה לא גזענות?

למה לשמאל מותר להציע שערבים יעברו לצידו השני של הגבול?
ואילו שימני כמו ליברמן מציע את אותם דברים יהפכו אותו לגזען? למה?

הבעיה שב ''שלום'' שהשמאל מביא לנו תמיד ישארו ערבים ויסתובבו חופשי בכל הארץ.
כך הערבים נהנים מכל העולמות.

למעלה