יש מפת טיולים?

יש מפת טיולים?

חשבתי על משהו... נגיד ואני רוצה לצאת לאיזה טיול חביב, אבל לא מכיר את שבילי האיזור הנוכחי או בכלל, האם יש מפת כבישים ארצישראלית שבה מסומנים הכבישים הטובים לטיולי אופנועים? ואם לא, ניתן להרים יוזמה כזו? אני חושב שבסך הכל זה רעיון די נחמד, לא? בעד? נגד? משהו?

Fat Custom

New member
לדעתי למשטרה יש מפה כזו../images/Emo6.gif אתה

מוזמן להשיג אותה אצל רס"ר $%^&# במתנ"א. אח"כ תסרוק ותעלה פה לחבר'ה

fxr

New member
מוטו פרסמו פעם משהו כזה.

לפני כמה שנים סקרו את 10 הכבישים הטובים והמעניינים ביותר לאופנועי כביש.

הרבה פעמים מתפרסם בבלייזר

אזורים לרכיבה באופנוע.. שם מפורט מצב כביש, מהירויות אפשריות, מצב משטרות, עומסי תנועה וכו'

אז משהו רציני יותר אין?

אז צריך לדעתי להרים מפה כזו, ולא רק של 10 כבישים אלא כל הכבישים הטובים בכל איזור, ושיהיה זמין ולא רק לקוראי בלייזר. נגיד, לעשות איזה קוד צבעים כזה ולסמן על פיו את הכבישים לפי גודלם, צורתם וסגנון הרכיבה המתאים להם. יכול להיות מאד נוח לכולם, הלוא כן? robin hood: Are you with me? yai or nai? people: Which one is yes? robin hood: Yai people:YAAAAAAAAAAAIIIIIIII!!!!!!!!

25יוני

New member
לא רק של 10 כבישים

יש רק 10 כבישים בארץ שראויים לרכיבה, וגם זה לא בסטנדרטים ארופאיים
סתם גבר אחלה רעיון

אוקיי. אז יש מצב.

לפי התגובות של האנשים יהיה ביקוש לדבר כזה אז... איך מתחילים??? HELPPPPPPPPPP!!!!

בסדר. חוץ מזה.

אז אני מכיר ת'כבישים שאני מכיר + המלצות על כבישים מרוכבי הפורום. למצוא מפת כבישים באינטרנט ולסמן שמה. פיספסתי משהו?

תכלס.. אם אתה רציני

אתה לא צריך יותר מידי.. אני בטוח שבאינטרנט אתה תוכל למצוא מלא חומר שכל מה שתצטרך לעשות הוא לאמת אותו וללכת לבדוק את הכבישים אתה, מה שיהיה חשוב לציין שם כמובן זה שדה הראייה, שעות העומס ושעות שהכביש ריק, רמת המשטרות אם ביכלל(שזה כאב ראש לבדוק), מצב האספלט, אזורים מסוכנים ופחות מסוכנים ועוד כמה דברים שבטח שכחתי לציין.. זה השלב ההתחלתי לפחות, יותר מזה אין לי מושג.

לא יותר פשוט לקבל הערות מאנשים

שכבר רכבו שם ויודעים מה קורה +/- באיזור שלהם? לרכז את כל הנתונים ולהוציא את זה מסודר פשוט? מעין ריכוז מידע פשוט, לא?

אתה יכול.. אבל אם אני

הייתי רוצה להוציא כזה מיזם הייתי רוצה שיהיה רשום בו משהו שאני עברתי ואני יודע מניסיון מה שהולך שם ולא רק מה שאנשים מספרים

shayvilk

New member
אם תצטרך אני אוכל לעזור לך

יש לי ניסיון די נרחב בתחום המיפוי/ פרויקטים של מפות תצלומי אויר ועוד ועוד... לגבי המידע את זה תצטרך לאסוף/ לגלות

כן../images/Emo70.gif כזה../images/Emo70.gif

רק עם אינדקס לפי איזורים ופירוט של יותר כבישים לתכנון רכיבה. תגידו לי ת'אמת... זה סארט-אפ?

למעלה