יש מישו בבית???

קרוואלה

New member
אה הנה הגיעה השטן.............

לכי מפה את!!! שיווווווו כול חור נדחפת!

טאKילה

New member
מניוקית!../images/Emo67.gif

הלוואי שיעשו לך פירסינג במטאטא, אמן ימכשפה רעה.

קרוואלה

New member
אמאאאאאאא.......

לרגע חשבתי יעשו לי פירסינג ב....<שיו זה כואב> סאמאמאמקקק השתעלת פה נדבקתי ממך ניראה לי.. שורפ לי הגרון...כואב לי החזה...אני חולה!! תשחקי אותה חברה תכיני תה ..תעשי משו מועיל לשם שינוי!

טאKילה

New member
אין לנו PO תה,זה לא הסתדרות!

קראי לנתוש שתפתח את הבר ותארגן משקאות.

קרוואלה

New member
נתוששששששששששש................

תעשי מצווה תמזגי לי משו שיחמם לי ת'גרון ות'לב.. ולשטן הזו תמזגי כוסית רעל <תחייבי אותי>

קרוואלה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח........

וואלה טאק אם אותי לא ניתן לחסל את בכלל תופעה!!! סאמק מאיפה נפלת עליי את?? מה מה מההההההההה כבר עשיתי רע בחיים שלי?? תרגישי נוח לא לענות על השאלות

קרוואלה

New member
תצחקי שמעתי....

שזה עוזר . אבל זה נשמע דוחה. ועוד עם שפעת העופות שחוגגת...נו מה החלטתם לחסל אותי?. למה הלו אני מפה לא זזה תתפוצצו על הלב שלכם... גם אם יפגיזו פה אני לא זזה.

אל תגידי פגזים...

את יודעת... שלא יתחילו שוב..... ולחסל אותך זה בלתי אפשרי עוד לא יוצר הK500 נגד מכשושות....

קרוואלה

New member
וואלה צודקת!!!../images/Emo9.gif

לא הומצא עוד התרסיס שיכול לחסל אותי!! אגב גם הגבר הזה לא הומצא!
ניראה לך שאני תופעה לא מוגדרת??

את הפלא השמיני של תבל...

לא מדברים עליך כדי שלא תהרסי מהחשיפה.. את יודעת.. יבואו אנשים,תיירים.. ירצו לגעת.. איכסה.. שומרים עליך שלא תהרסי אסון טבע מקסים שכמוך... (יש לי חום או OVER תשישות אם אמרתי את זה) אגב... לא שכחתי... את חייבת לי תשובה על שם...

קרוואלה

New member
../images/Emo9.gifהסמקתי!

עכשו תחכי אני מצלמת את מה שכתבת!! כול מי שרק אפשר יקבל את זה למייל שלו!! צודקת מאמי מגיעה לך תשובה ותקבלי מבטיחה לך.

ידעתי...

ידעתי שזה ייקרה... אי אפשר להגיד לך מילה טובה... כבק אמרתי שכתבתי מתוך תשישות
זה הכל בהשפעת הפלפל... אני מכינה עכשיו פלפל ממולא........ רוצה ביס?

קרוואלה

New member
זה מתוקי כזה??

עם רוטב אדום?? אמא שלי מכינה את זה ככה... יאמייייייי זה טעים!!!

יש שני סירים...

אחד מתוק אדום כזה... בסיגנון פולני... והשני.. אדום פיקנטי..יענו מקרואי לייט כזה... טעים מאד..... כמו תמיד... מוזמנת

12אניהיא

New member
אני מכרתי אאת הבאר

אל תצפו ממני לכוסית... אבל בשביל טאקי אני מוכנה להתאמץ להביא משו.. ולך מכשושה מקסימום כוסית של אקונומיקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרוואלה

New member
אלק מכרתי!!...

בואנה תשמעי טופ טופ מה שיש לי להגיד לך... ת'קרבי פהה <תזהרי ענתי אני בקריז אני חולה> את תמכרי ת'בר כשאני אחליט ולא לפני!!! ובנימה אופטימית זו ..תרשי לי לייעצ לך... שימי זיןןןןןןןןן על כולם.!!! אלק עוזבת... סאמק מה קרה לכולכם פה השתגעתם? חשבתי רק אני מיפגרת מסתבר אני הכי שפויה פה... טופ נו אני ואלמרה איאיאיאיאיאיייייייייייייייייייייייייייייייי אל תשגעו אותי למה אני יהפוך לכם את הפורום תיזהרו ממני!! עכשו תהיי מתוקה תמזגי לי לשתות משו
הנה אפילו חיבקתי לך

12אניהיא

New member
שיו היא באמת חולה

היא אפילו חיבקה אותי הייתם מאמינים????????????? השפוי היחידי כאן זה אלמרה? רגע אני הולכת לשגע אותו
אלמרהההההההההההההההההההההההה ולך יש רק

למעלה