יש מישהו..?????????????

עכשיו? כן../images/Emo3.gif

אני לא יכול עם הגשם הזה..
כל הלילה התעוררתי מרוב רעמים ונזילות שפתאום נהיו מעל המיטה שלי (
), ועכשיו צריך לצאת לעבודה...ואיזה מזג אוויר בחוץ!!
נקווה והלוואי שכל הלקוחות ידחו את התקלות במחשבים שלהם להיום, ויהיה לי לפחות יום שקט.. שיהיה שבוע טוב לכולם

Barvazoom

New member
שונאת../images/Emo188.gif, טוב האמת?

מפחדת... והיה קר והיה גשום ונמאס לי מחורף, לא החלפנו לשעון קיץ?!

העכביש2

New member
והרי התחזית המעודכנת ../images/Emo27.gif

מפי החזאי התורן שלכם -- עכבישי רופ! **בקול מעודן** "היום ימשיכו להיות גשמים לסרוגין בכל רחבי הארץ (חוץ מאילת, הם נהנים עכשיו ממזג אוויר נוח, קייצי ומעורר קינאה). הטמפרטורות ימשיכו להיות נמוכות לעונה, והכל מגלל משקעים תת קרקעיים שמגיעים מאיזור אגן הים התיכון ואשר מושפעים מהשבר הסורי-אפריקאי. רוחות ערות צפון-מזרחיות ילוו אותנו היום במהירות 40 קמ"ש (שזו המהירות העירונית המותרת במקום מגורכם
). אחוזי הלחות יהיו נמוכים והכל בעקבות הגאות הצנטרפוגלית של הממשק!!! התחזית לימים הקרובים: יהיה חם ומגניב! עד כאן מיקי..." הודעה לציבור לקוחותינו: הינכם מתבקשים לחזור באופן חד פעמי לשעון חורף, והלילה בחצות יש שוב להחזיר את המחוגים שעה קדימה, עם יחלוף הזעם... יום טוב

chaofix

New member
אך איזה בוקר...

נתחיל מכך שבלילה העברתי שיחה מאוד נעימה עם קוראת סמויה. המשיך בכך שמזג האוויר החליט לעשות הפסקות חשמל אז ניתקתי את המחשב שלי למשך הלילה (אך השרת שלי המשיך לפעול) הלכתי לישון בשעה מוקדת (של הבוקר - בסביבות השעה 04:30) והתעוררתי לאחר 3 שעות בערך. ארוחת בוקר קלילה (כמו כל בוקר, פייבר 1 עם יוגורט ושתי כפיות דבש), התרעננות במקלחת ואז... מסע היומי שלי התחיל. חשבתי שאסיים את המסע שלי לקראת הצהריים המאוחרות אבל לא. ממש לא. יצאתי בשעה 10:00 והגעתי עכשיו אחרי שהספקתי את הדברים הבאים: ביטוח לאומי - הגשת דו"ח ותצהיר. מס הכנסה - הגשת דו"ח שנתי דואר - לשלם טסט ולשלוח מכתב טסט - לעבור אותו בשלום ללא שום בעיה אז מה? יש ימים טובים? מעבר לכך, מסיים שני פרוייקטים גדולים עכשיו ו.... זהו
אז שיהיה לכולנו יום נעים ומקסים. אמנם גשם ואפרורי בחוץ, אבל שה
הפנימית תאיר ותחמם אותנו מבפנים.

למעלה