יש מישהו?

kit k@t

New member
יש מישהו?

שיודע איך מעיפים אנשים מצ`אטים?(בעיקר מהצ`אט של תפוז) כי כשאתמול כמה אנשים מהפורום (ועוד כמה קרציות) התקבצו בצ`אט אז זה היה נראה כאילו רק אני לא יודעת להעיף אנשים אז תהיו נחמדים ותשתפו אותי. קאט(חסרת ידע במחשבים)

Levinzone

New member
אין אפשרות כזאת

כבר אמרתי לך אתמול... כאילו, אולי אפשר לפרוץ לו למחשב או משהו כזה, אבל להעיף מהצ`אט- לבעוט מהחדר או משהו כזה, את לא יכולה אלא אם כן את ממפעילי הצ`אט של תפוז... אולי יש משהו שאני לא יודעת, אבל לא נראה לי שיש אפשרות כזאת. -יעל-

צריך MIRC

וכשיש לך את המירק ... את צריכה את הסיסמה של תפוז ... ורק אז את יכולה לזרוק אנשים :) ואם מישהו מגלה שיש לך את הסיסמה של תפוז, אז זה לא טוב ...

חה חה חה... H-)

קודם כל...תורידי מירק....... אח``כ תתרגלי קצת..ותלמדי קצת על מה הולך שם.. כשקצת תביני את כל הקטע של המירק, תתחנני לאיזה האקר ,שיתן לך את הכתובת של תפוז.. אבל לא יצא לך כלום מזה,כי לא מחלקים שם אופ לאנשים זרים. אופ זה -@ איתו אפשר לזרוק אנשים,ולנתק. אם את ממש בקטע הזה של מירקים...ובטח שלא, תחפשי אותי בצ`אט של זהב,[אני המנהלת שני ערוצים שם.] אני עם הניק- LiaTush :) ואם את ממש רוצה מירק, תורידי מפה: אדיוסססססססס.

Black Star

New member
זה קצת עצוב...

שמישהו ירצה אופ בשביל ``לזרוק אנשים`` סתם... מה, כאילו, אתם באמת צריכים את התחושת כוח הזו? :) למה זה טוב? תזרקו אותם אם הם עושים משהו, אבל אופ בשביל שהיא תוכל לזרוק אנשים? LOL. ממש עצוב. מזכיר לי את האנשים שהיו רוצים אופ בערוץ שלנו רק בשביל ``תחושת הכוח`` הזו...

זה קצת עצוב ...

להכנס לצאטים בכלל פעם עוד הייתי נכנס, אבל זה גרוע נ.ב דיי לרשום LOL על כל דבר ! אני מקווה מאוד שלא התפוצצת שם מצחוק בגלל שהיא רוצה אופ בשביל לזרוק אנשים ;-)

MERD!

New member
זה קל..

והמירק ההוא לא יותר משוכלל הוא יותר מטוטמם ואו בעיברית... חוץ מזה זה קל לגלות תסיסמא יש לי את של תפוז ואת של נענע והשרתים שלהם זה בכלל קל הבעיה זה שיש לי סיסמא של משתמש רגיל ולא אופ אבל אז את יכולה לקבל תIP ולהעיף אותם עם דברים יותר מטומטמים. אבל ממש אין צורך בדברים האלה זה מעורר רחמים......

kit k@t

New member
טוב אז אני אגיב לעצמי

אז קראתי את כל התגובות שלכם ואני חייבת להגיד שלא הבנתי חצי מהמילים שכתבתם שם נו עוד קצת סידר לי הכל אבל חוצמזה כלום לא הבנתי לא ידעתי שזה עד כדי כך מסובך טוב אז אני נוטשת את הרעיון שלי קאט

למעלה