יש מישהו שקיבל הודעה קבלה לעברית בשבוע האחרון? מניחה שזה כבר לא מעניין את רוב האנשים פה...
C Chenwein New member 24/10/14 #1 יש מישהו שקיבל הודעה קבלה לעברית בשבוע האחרון? מניחה שזה כבר לא מעניין את רוב האנשים פה...
ל ליירה בלאקווה New member 27/10/14 #2 הבנתי שאנשים קיבלו דחייה בשבוע האחרון אני עדיין בהמתנה גם כן..
C Chenwein New member 27/10/14 #3 וניסית לדבר איתם? כדי לקבל איזושהי הערכה לגבי המיקום שלך ואם בכלל יש עוד סיכוי?
ל ליירה בלאקווה New member 27/10/14 #4 הם לא נותנים הערכה לגבי מיקום אבל לדעתי הסיכוי אפסי.. הלימודים התחילו כבר וזה מאוד נדיר שמתקבלים אחרי תחילת הלימודים. מה איתך?
הם לא נותנים הערכה לגבי מיקום אבל לדעתי הסיכוי אפסי.. הלימודים התחילו כבר וזה מאוד נדיר שמתקבלים אחרי תחילת הלימודים. מה איתך?
C Chenwein New member 27/10/14 #5 גם לי לא בדיוק אמרו משהו על המיקום היא רק אמרה לי שעוד אפשר להתקבל עד שבועיים אחרי תחילת הלימודים.... לא שאני בונה על זה, אני מבינה שזה סיכוי ממש קטן.
גם לי לא בדיוק אמרו משהו על המיקום היא רק אמרה לי שעוד אפשר להתקבל עד שבועיים אחרי תחילת הלימודים.... לא שאני בונה על זה, אני מבינה שזה סיכוי ממש קטן.