למרות הכל,אני רוצה לדבר אם מישהו... זו פעם ראשונה שלא חוגגת את יום העצמאות, כולם יצאו למסיבות,כולם עם חברים ,אני כאן, ואם יש מישהו בנמצא אשמח לדבר..וכמובן שלא הערב שמחה בעצב(אשתדל) יום עצמאות שמח! יערית(מתעלה על עצמי)
השיר הזה עכשיו מתנגן בטלויזיה.. מה פתאום את הנר? את כוסות היין,תמזוג.. אני משוגעת על יין, עוד לא שתיתי מאז..אבל עכשיו אני מוכנה לשתות עדלאידע)) לחיים@@@@@@@@@@@@@@@@@@@***************** לחיי החיים*************@@@@@@@@@@@@@ יערית.
אנשים טובים , באמת לאור כל מה שעבר עלי ,קיבלתי טלפונים מכל העולם(כמעט) כולם דואגים,כולם רוצים לעזור,כולם באמת אנשים טובים, כאן נמדדים האנשים! אבל אביטלוש`,עזבי...בואי נחגוג.. יש בדיחות? או שאנחנו נעבור ישר למשחקי חברה? יערית(שפוחדת מי-3 דק` בגן עדן)
חיה!!!!!!!!!!!!! יש הרבה מה לעבור...אני בתחילת השיקום,אבל עזוב אותך.. אני רוצה קצת שמח בלב...הדמעות עדיין מתחת לעיניי, חברים מסביבי מבלים(ומי אני שאמנע מבעדם), רוצה לחוש בכייף הזה שוב.... משהו קטן אומר רק ממה שהפסיכיטר אמר לי היום, לחזור כמה שיותר מהר לשיגרה.. הוא דפוק????? הוא לא מכיר אותי.. הוא לא יודע כמה שמחת חיים היתה לי לפני שהכולירע הזה הרס לי את החיוך... את האופטימיות,את .. שוב לחזור על זה?? לא ולא,,קומפיוז .. מה אתה מביא לחגיגה הורטואלית שלנו? יערית