יש מישהו שלא חוגג???

יערית

New member
יש מישהו שלא חוגג???

למרות הכל,אני רוצה לדבר אם מישהו... זו פעם ראשונה שלא חוגגת את יום העצמאות, כולם יצאו למסיבות,כולם עם חברים ,אני כאן, ואם יש מישהו בנמצא אשמח לדבר..וכמובן שלא הערב שמחה בעצב(אשתדל) יום עצמאות שמח! יערית(מתעלה על עצמי)

avitalp

New member
אני כאן, איתך... יעריתוש..

גם אני לא חוגגת היום....

יערית

New member
אז??????

למה אנחנו מחכות??? בואו נחגוג ביננו... אני מביאה את היין.... מה איתך?

יערית

New member
יחד לב אל לב....

השיר הזה עכשיו מתנגן בטלויזיה.. מה פתאום את הנר? את כוסות היין,תמזוג.. אני משוגעת על יין, עוד לא שתיתי מאז..אבל עכשיו אני מוכנה לשתות עדלאידע:))) לחיים@@@@@@@@@@@@@@@@@@@***************** לחיי החיים*************@@@@@@@@@@@@@ יערית.

avitalp

New member
לחייך, ילדה....

אני בטוחה שתחזיקי מעמד... כולנו איתך, את יודעת.

יערית

New member
כמה שגיליתי

אנשים טובים , באמת לאור כל מה שעבר עלי ,קיבלתי טלפונים מכל העולם(כמעט) כולם דואגים,כולם רוצים לעזור,כולם באמת אנשים טובים, כאן נמדדים האנשים! אבל אביטלוש`,עזבי...בואי נחגוג.. יש בדיחות? או שאנחנו נעבור ישר למשחקי חברה? יערית(שפוחדת מי-3 דק` בגן עדן:))

avitalp

New member
בדיחות..

הן המחלקה של קונפוז... אני עם היין, בינתיים.

KONFUZ

New member
קצת מתבייש לספר...

אבל אין לי טלביזיה בבית.. שתו אתן יין ואני אחצרץ על הבאנג שלי ;-) קונפוז~

KONFUZ

New member
לא כולם במסיבות

הנה אני פה :cool: מה שלומך יערית? קונפוז~

יערית

New member
שלום שלום:)

חיה!!!!!!!!!!!!! יש הרבה מה לעבור...אני בתחילת השיקום,אבל עזוב אותך.. אני רוצה קצת שמח בלב...הדמעות עדיין מתחת לעיניי, חברים מסביבי מבלים(ומי אני שאמנע מבעדם), רוצה לחוש בכייף הזה שוב.... משהו קטן אומר רק ממה שהפסיכיטר אמר לי היום, לחזור כמה שיותר מהר לשיגרה.. הוא דפוק????? הוא לא מכיר אותי.. הוא לא יודע כמה שמחת חיים היתה לי לפני שהכולירע הזה הרס לי את החיוך... את האופטימיות,את .. שוב לחזור על זה?? לא ולא,,קומפיוז .. מה אתה מביא לחגיגה הורטואלית שלנו? יערית

יערית

New member
תביא את שמחת החיים!

תזריק לי מעט לורידים... ואני ההיה המאושרת ביותר בתבל! יערית.

KONFUZ

New member
יעבור זמן

והכל יהיה בסדר אצלך ככה זה בחיים! הזמן מרפא כל פצע, גם פיזי וגם נפשי. קונפוז~(מתמחה בפצעים מנטליים)

יערית

New member
אין ספק!!!!!

הזמן=מרפא הכלללללללל אז שיעבור כבר.... אבל לעיניני הזיקוקים,הבדיחות,המסיבה הפרטית שלנו.. שלושתינו כאן, אז בואו נחגוג.. יערית(שמתקשה להתחיל)

KONFUZ

New member
אין לאף

אחד משלושתינו כוח ..ככה נראה לי אולי תתחילי את יערית?

יערית

New member
אני?...

זה קקצת קשה... בגלל זה הייתי צריכה אותכם, יאלה צא מזה.. אתה מסוגל.. יערית

KONFUZ

New member
אמממממממ

למה פרסי שם בסלון שטיח עבה??? : : : : : : : : V בשביל שאם יפול לאורח שקל..הוא לא ישמע

למעלה