יש מישהו בפורום...

bellaiguan

New member
יש מישהו בפורום...

שמוכר מעיל עור או קסדה...? עם כן שיתן פרטים אני מחפש לקנות ממישהו לא במחיר גבוה במחירים סבירים עכשיו לחברי הפורום על מנת לחסוך לכם אני יודע שזה לא מומץ לקנות קסדה משומשת אבל על מנת לקנות קסדה טובה יותר אני מוכן לקחת את הסיכון של משומש מאשר לקנות משהו לא מאוד איכותי באותו מחיר אבל חדש עמר!

ספייק ®

New member
תלוי איזו מידה אתה צריך ... ../images/Emo4.gif

אני למשל מוכן למכור את ה-Arai Quantum-F שלי, מידה XL בצביעה מקושקשת-כחול-לבן של קני-רוברטס ב-1800 ש"ח, כולל אפון וסנטרון נשלף. הקסדה היתה בשימוש כ-3 חודשים בלבד וגם אז לא באופן יומיומי והיא במצב חדש לחלוטין (עדיין אפילו עם הריח של החדש). תאריך ייצור מוטבע 2001. ככל הידוע לי מבירור ב"אופנועית", קסדה חדשה כזאת היא עולה 2950 ש"ח. ספייק.

C O L T

New member
לא ממש חדשה

תראה בתמונה, קסדה משומשת במצב טוב, לא חדשה, יש לה סך הכל 200-300 שנה, אבל כמעט ולא השתמשו בה. הנקודה - חפש משהו חדש, בקניית משומשת לרוב תקבל לוגו יוקרתי, אבל הבטיחות לא שווה לקסדה חדשה, ואפילו זולה הרבה יותר. הרי כבר דובר על זה רבות - נזק לקסדה לא תמיד נראה לעין, חומר סופג אנרגיה שבפנים הוא חד-פעמי, ולא ניתן לדעת מה מצבו. בנוסף, כל הדבקים בפנים נחלשים, המעטפת הקשיחה נפגעת מהשמש, בקיצור - רב הנסתר על הגלוי, וחבל לשלם בחיים או בפציעה קשה. חפש מבצעים, חפש הנחות, תקנה צבע חלק, הכל, זה יחסוך לך כסף, בלי בעיה, וניתן להשיג קסדות טובות מאוד, חדשות, גם במחירים זולים יחסית.

כוכב - קולט

bellaiguan

New member
אז איפה...

בדיוק יש את המבצעים האלה למה אני לא רואה אותם אף פעם. כל חנות במחירים שאני מדבר נותנים לי "בלטות לראש" אני מדבר על קסדה ב-500 ש"ח איזה קסדה חדשה ב-500 ש"ח יכולה להיות נורמלית???? אתה לא חושב שעדיף לי לקחת את הסיכון ולקנות קסדה ממישהו ב-500 אבל קסדה שעלתה יותר כלומר קסדה איכותית יותר

bellaiguan

New member
אבל...

אין לי... יש לי 500 ש"ח בלבד לקסדה!! זה מה יש!!! ואל תגידו לי תחסוך עוד קצת כי זה לא אפשרי!

מממ...מצטערת לשמוע.

אני מניחה שזה תלוי בסדר החשיבות של דברים בעיניך,וזה לגיטימי. רק אני מקווה שאתה מבין למה אנשים פה מזדעדעים כשהם קוראים שאתה מחפש קסדה משומשת, זה הכל.

bellaiguan

New member
מבין ועוד...

איך מבין אבל מה לעשות ככה נראה תלמיד י"ב בישראל שגם עובד וגם לומד וחוסך כל שקל למטרה הנ"ל ועקב מחירי הביטוח הבזויים הוא צריך להוריד ממחיר הקסדה!! תאמיני לי שמאוד הייתי רוצה קסדה איכותית בכמה אלפים אבל מה לעשות את בטח מבינה על מה אני מדבר!!! מחפשים אלטרנטיבות העיקר לא לסוע עם החלוקי נחל האלה שמנסים למכור לי ובלי שום בושה המוכרים חושבים שנולדתי אתמול וטוענים שזאת קסדה איכותית!

C O L T

New member
תלוי מה אתה מגדיר "נורמלית"

גם אני רוצה (יהודה) קסדה עשויה פייבר-קרבון-קבלר, גם אני רוצה משקף מראה ללא צדדיות, גם אני רוצה שיהיה כתוב עליה SHOEI, או ARAI או לפחות AGV, והיא תהיה צבועה ברפליקת רוסי, או ביאג'י, או רוברטס, וגם אני רוצה שהיא תעלה 350 ש"ח כולל מע"מ, וכולל אפון+סנטרון+ משקף להחלפה, אבל אין!. יש רק 500 ש"ח, אז הולכים לבייקר, אומרים: בייקר, איש, אין לי הרבה כסף, תשיג לי קסדה הכי טובה שאפשר, ב-500 ש"ח אלה. בייקר לא אכזב אותי בעבר, וכמעט תמיד יהיה פתרון סביר. אז פילקרבונט, או לקסאן, אז המשקף לא יחזיק 5 שנים כמו חדש (אבל יהיה זול להחלפה), והנוחות לא תהיה בדיוק כמו ב-SHOEI, אבל אפשר בהחלט למצוא קסדה סבירה ומעלה בסכום הזה. קסדות טובות עולות יותר, כחדשות, אבל אחרי שנה, והצבע לא פופולרי, והאנשים מעדיפים לקנות משהו אחר, אז המחיר יורד. קסדות שטח שקניתי ב-350 ש"ח, עלו פעם אלף, ככה זה, הזמן שוחק הכל, במיוחד מחירים. חפש ותמצא.

ixmix

New member
חלאס עם הגניבות היום...

גם אני רוצה - קודם הנשיא גונב לי את התוכן, עכשיו אתה גונב לי את החתימה לשימושך האישי. מה הלאה? תגנבו לי את הימנית ותלכו למועדונים בבורסה איתה? אה?

bellaiguan

New member
אוקי...

לקחתי את זה לצומת ליבי ואכן יש הרבה בדבריך...! אז לבייקר עוד לא הגעתי והשבוע אין ביכולתי להגיע אליו צה"ל רוצה קצת לפתוח לי את השושנה השבוע אבל שבוע הבא בייקר אני אצלך!!! תודה קולט!

C O L T

New member
sorry ../images/Emo3.gif

מה לעשות שאתה כזה מוצלח. דרך אגב, יהודה התקשר להנהלת תפוז, אמר אחד ixmix גנב לי את הרעיון, ושם אותו בחתימה, ביקש 10 אלף ש"ח, אמרנו שלא מכירים אותך בכלל.

ixmix

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

ספייק ®

New member
לכן חשוב להכיר אישית ...

... את מי שקונים ממנו קסדה משומשת. להאמין לו שבאמת הקסדה לא קיבלה מכה מעולם. הרי תיאורטית, גם בחנות הקסדה עלולה ליפול לרגע מהיד של המוכר ולאבד מיכולת ספיגת האנרגיה שלה. אמון זה שם המשחק. ספייק.

למעלה