יש מישהו אונליין באי סי קיו כי משום מה אף אחד לא מופיע לי אונליין וזה קצת מוזר
ס סילביא New member 27/9/02 #1 יש מישהו אונליין באי סי קיו כי משום מה אף אחד לא מופיע לי אונליין וזה קצת מוזר
ס סילביא New member 27/9/02 #5 אני מתעלפת.... עוד לא נכנסתי , אני רק בתמונות בכניסה של האתר ואני כבר רואה מטושטש...גן עדן...... האי סי שלי דפוק
אני מתעלפת.... עוד לא נכנסתי , אני רק בתמונות בכניסה של האתר ואני כבר רואה מטושטש...גן עדן...... האי סי שלי דפוק
מ מKה אפורה New member 27/9/02 #7 אני מנסה כבר שעתיים להכנס..... בלי הצלחה... קחו קישור של יאהו! עם כול האתרים שלו.... מה המספר שלך באי סי?
אני מנסה כבר שעתיים להכנס..... בלי הצלחה... קחו קישור של יאהו! עם כול האתרים שלו.... מה המספר שלך באי סי?
מ מKה אפורה New member 27/9/02 #9 טוב....הנה עוד קישורים את זה אני חושבת ששמתי... אתר בצרפתית ועוד אתר ומישהי מה קרה לאתר של בן וגיא? אני לא מצליחה להיכנס...הדפקט אצלי או גם אצלכן?
טוב....הנה עוד קישורים את זה אני חושבת ששמתי... אתר בצרפתית ועוד אתר ומישהי מה קרה לאתר של בן וגיא? אני לא מצליחה להיכנס...הדפקט אצלי או גם אצלכן?
מ מKה אפורה New member 27/9/02 #10 טוב....הנה עוד קישורים את זה אני חושבת ששמתי... אתר בצרפתית ועוד אתר לא משו ומישהי מה קרה לאתר של בן וגיא? אני לא מצליחה להיכנס...הדפקט אצלי או גם אצלכן?
טוב....הנה עוד קישורים את זה אני חושבת ששמתי... אתר בצרפתית ועוד אתר לא משו ומישהי מה קרה לאתר של בן וגיא? אני לא מצליחה להיכנס...הדפקט אצלי או גם אצלכן?