יש מישהוא פה???

s a r a h13

New member
יש מישהוא פה???

יש לי רעיון למשחק חמוד שנוכל לארגן אם יהיו פה אנשים

s a r a h13

New member
../images/Emo168.gifקומונה חדשה../images/Emo168.gif

קומונה שמתמקדת בכל המוזיקה הנפלאה של הרוק בלוז מטאל פאנק (בשני המובנים) וכל השאר... שם גם יש כמה דברים על עולם הדימיון, שינאת בית ספר וגם על ספרים! כנסו זה שווה את זה!

hodaya17

New member
אפשר לדעת איך קוראים לקומונה?

וד"א היום לד ניצחו את פ"פ בדו קרב בגלגל"צ... בדכ זה ההיפך... השמיעו את: אול אוף מיי לוב קשמיר סטירוואי סורי על העברית...

hodaya17

New member
אממ בעצם

זה היה חצי קשמיר... נבלות! איך? איך יש להם לב לחתוך ככה באמצע!?

jimorrison

New member
וואי באמת?!

אמרתי לידידה שלי ששמענו את זה שפ"פ הולכים לנצח כמו תמיד וזה לא פייר.. מגניב!

catch 2 2

New member
מתי שאני לא שומע -הם מנצחים

שמעתי 3 פעמים שפינק פלויד ניצחו -3!! והיה שבוע אחד ששמעתי את stairway to heaven 3 פעמים ! הם חורשים את all my love הכי הרבה, את kashmir אף פעם לא שמעתי, אבל את whole lotta love היה גם כמה פעמים.

hodaya17

New member
אתמול אני גיליתי משהו!

כל יום בשעה הראשונה של שתיקת הכבישים יש את "וויש יו וור היר"! זה בד"כ ברבע לאחת...זה כ"כ מגוחך הפלייליסט שלהם לא משתנה! וממתי הם שמים בלאק דוג????

AeroTom

New member
Black Dog התכוונתי כמובן...

וזה היה משודר הרבה גם כמה שנים טובות אחורה.לפני שגלגל"צ הפכו לתחנה די מסחרית בלי הרבה שירים טובים וישנים. אבל גם בשנה,שנתיים האחרונות אני זוכר ששמעתי את זה שם כמה פעמים.

AeroTom

New member
Kashmir בגלגל"צ...

כבוד. אבל מניאקים שחתכו. אז שהם משדרים כזה שיר...תמיד אצלהם זה רק הלהיטים והיותר מוכרים. Whole Lotte Love Stairway Black Dog וכו'

yoyoyud

New member
יש פה מספיק אנשים...

לפי הנתונים שלי יש פה 73 חברים בפורום (עדכני לחודשיים האחרונים)

באמת? ../images/Emo12.gif

בטח זה בגלל שיש אנשים שנכנסים, כותבים הודעה או שתיים וזהו. לא נראה שיש כאן 73 אנשים..

yoyoyud

New member
../images/Emo45.gif זה מתייחס לכל מי שכתב הודעה

בפורום בחודשיים האחרונים

למעלה