יש מישהוא בבית?

הודעה אחרונה ללילה-

טוב אז מצאתי זמן לחזור, התותחים רעמו והמוזות שתקו והמלחמה בין פורום "השבט" לפורום הזה הייתה בעיצומה. אלא מה, נראה לי שזה לא כוחות. אז החלטתי לנסות ולהבין על מה רבים . נכנסתי לפורום ההוא , מבלי אפילו לדעת על מה הוא, מה רבה הפתעתי לגלות ש"השבט" הוא לא מלשון חמולה או ג'מעה אלא תכנית טלביזיה עם רעיון מדליק ומקורי(אין לי מושג אם הוא ממוצא כראוי) וחבורה שלימה של מעריצים צעירים ונלהבים שעושה רושם שהם לא מזיקים יותר מ"קייטנת גלים" של צופי-ים. אז של מי היה הרעיון הדבילי הזה ללכת ולהציק להם? תגלו לי , אולי פיספסתי איזה פואנטה חשובה. לדעתי צריך להיות וואחד טמבל מי שהביא את הרעיון הזה. יש שם קהילה דיי מגובשת ופה עושה הרושם שיש משהוא יותר בכיוון של תחנת-רכבת, אנשים עוצרים נחים קצת והופ לרכבת הבאה. עכשיו תגידו לי תאמת, גם פה גן ילדים? ספרנית? יצא משהוא מהדיבור עם החלוקים או שסתם נדמה לי שקיבלתי אקסטרה פרוזאק להיום?

חארב זאבק, איפה הלכו כולם-

מישהוא סיפר שיש לי קסנופוביה? הלו מה קרה אין מחר בית-ספר. עדיין חופש מורים , לא צריך לקום מוקדם.יש עוד שמחת תורה (יש יש) יש שמחת גילה(יש יש ) הושענה רבה (לי זה כבר לא יעזור) ויש יישרו חג (הזדמנות לשחרר את הנאד האחרון שעוד תקוע בתחת) פששששש שקט כמו המדבר בלילה, איזה חופה.

למעלה