יש מטפלת+סיפור נחמד!!!

יש מטפלת+סיפור נחמד!!!

לא מאמינה בגורל וכאלה אבל חייבת לספר את סיפור מציאת המטפלת: לפני כחודשיים התחלתי לחפש מטפלת לנסיך,בבנין שלנו יש רק משפחות עם ילדים קטנים אז התחלתי לשאול את השכנות.כולן (יש רק עוד 4 משפחות בבנין) המליצו לי על מטפלת מדהימה,אחראית ועוד ועוד ועוד רק מה-היא מתפנה בספט' ואני חייבת לחזור בתחילת יוני.קצת מאוכזבת ירדתי ממנה והמשכתי לחפש. קבעתי ראיונות עם מס' מטפלות והאיש לקח יום חופש כדי להתרשם מהן גם. כשעה לפני שיצאנו לראיונות הייתה הודעה בפורום (הזה) שמספרת כי מתפנה מטפלת מדהימה בחיפה,שלחתי מסר ויצאנו מהבית.בין ראיון לראיון חזרנו הביתה לכמה דק'. ענת שרשמה את הודעת המטפלת "שמשתחררת" נתנה לי את מס' הטל' שלה בבית.יצאנו שוב מהבית להמשך החיפושים ובדרך פגשתי את השכן שהמטפלת המומלצת טיפלה בבת שלו,שוב בוא שיבח אותה והצטער שלא נוכל לקבל אותה כי היא מתפנה רק בספט'. בקיצור (מתחיל להיות ארוך...) התקשרתי לטל' שענת נתנה לי ולאחר כמה שניות התברר שמדובר באותה המטפלת!!!, שאני וענת ממש שכנות ושיש אפשרות ל"שחרור מוקדם" של המטפלת. אתמול הכל נסגר, אני שמחה שתהייה לאביתר מטפלת מצויינת ומדי פעם חושבת על צירוף המיקרים המוזר מצחיק הזה.

טוטי30

New member
באמת סיפור נחמד, ../images/Emo49.gif על המטפלת

התמונה של אביתר - גלויה! איזה יופי. ממש דוגמן!

מתרגשת

New member
מזל טוב על מציאת המטפלת

גם אנחנו צריכים להתחיל לחפש.... התמונה מהממת כמובן, אביתר פשוט בולבולון מתוקון

מתרגשת

New member
סידרתי טיפונת (לא משו) את התמונה

של אביתר, אני מקווה שלא תכעסי פשוט ככה רואים אותו קצת יותר טוב והוא מתוק להפליא

dafgol

New member
../images/Emo49.gif אביתר !

שמחה שהכל נסגר ומאורגן ! באמת סיפור נפלא , כל הכבוד.

אור100

New member
יוווווווו איזה תמונה מקסימה

ואיזה כיף שיש מטפלת טובה. שיהיה בהצלחה

anatd

New member
באמת מדהים

איך שהכל הסתדר. אז בהצלחה לאביתר המתוק - אני שמחה שתהיה לכם מטפלת נהדרת. בהצלחה ליובלי בגן החדש - אני מאוד מתרגשת וחוששת, אבל אני מאמינה שהקליטה ביוני תהיה סה"כ יותק קלה. ובהצלחה למטפלת - אני שמחה שהיא נשארת קרוב, ככה הפרדה יותר קלה.

איזה יפיוף אביתר! מזל טוב על המטפלת

שמחה שהכל הסתדר בכזאת קלות ואוו, מדהים!

mikihc

New member
איזה סיפור...

פשוט נהדר שמצאתם מטפלת טובה שמוצאת חן בעיניכם. זה הכי חשוב. חוץ מזה (ולא פחות חשוב) אביתר פשוט מקסים ביי, מיקי

טאש

New member
באמת-נפלאות הן דרכי הפורום...../images/Emo43.gif

ואביתר כזה פשוש. תמונה מצויינת של הילדון המבצבץ מהמגבת
מזל טוב על מציאת המטפלת ובהצלחה ליובל בגן

למעלה