יש מחשבות

2b mind

New member
יש מחשבות

מכל הסוגים. את החולות אני דוחפת לתוך פינה חשוכה ולא מעזה להסתכל בהן. זה לא גורם להן לא להיות, רק דוחה וצובר אותן לאחר כך (אחר כך שאולי (אולי..) תהיה לי יכולת לחשוב אותן ולענות להן דברים אחרים...). אני מקפידה לאכול. בלי לשאול שאלות. פשוט עושה את זה. לפעמים זה כל כך קשה... ולפעמים אני כל כך רוצה לצמצם... אותי, את האוכל, את מה שאפשר.... אבל... לא חושבים על זה. ואני עובדת, ומתפקדת, ויותר חיה. אבל גם נעלמת, נאלמת, שותקת, מתבלבלת... יש רגעים שאני לא רוצה להיות קיימת, ובאחרים בא לי להצליח לחוות כל מה שרק אפשר... (כתבתי ומחקתי שוב ושוב... וזה מה שנשאר....וזה בעצם לא אומר כל כך הרבה...
)

דווקא אמרת הרבה.

לפעמים לפעול מוטונית זאת הדרך לצאת מהרגלים והתנהגויות הרסניות. לא תמיד יש את הכוחות הנפשיים לחשוב "איך" ו"למה". אל תביני לא נכון. אני נגד הדחקה בכל צורה שהיא. הדחקה היא קצת כמו "סופו של כל בלון.." אבל בשלב הנוכחי שאת נמצאת, שהוא סופר עדין...אולי זה עדיף לא לשאול שאלות. ואז כשהמצב ישתפר (והוא ישתפר) כבר לא יהיה לך צורך לחשוב את המחשבות על האוכל ועל היעלמות כי יהיו דברים אחרים (טובים) שימלאו אותך.

2b mind

New member
לא קרה *לי* שום דבר (ט')

ועדיין... כשאני מגיע לאבא שלי אני ממהרת להתיישב על הספה לפני שהוא יספיק לחבק אותי. וכשהדוד מחבק או מניח עלי לרגע את היד, אני מפסיקה לנשום. ונדבקת אלי תחושה שלוקח הרבה זמן להפטר ממנה. ולחנות אתמול הגיעו כמה בנים, וביקשו חולצות ומדדו באמצע החנות, ודיברו על בנות, וכשעליתי על הסולם להביא משהו מהמדף העליון הרגשתי את כל המבטים בוחנים אותי ורציתי רק להכנס מתחת איזה שולחן ולהעלם, ובמקום זה המשכתי לחייך. והזכרתי לעצמי בתוך הראש לנשום, לנשום, ל נ ש ו ם. ולא קרה לי שום דבר. אני לא זוכרת שקרה לי משהו... אז למה אני הופכת למשותקת וקופאת ורוצה למות כש... המשהו היחיד שקרה קרה לפני כמה חודשים. וגם זה, קרה ולא קרה. .... אבל כל התחושות האלה נמצאות הרבה יותר זמן מכמה חודשים.... וניסיתי וניסיתי לזכור אם אולי קרה לי...(?) ולא, אני לא זוכרת שקרה לי.

זה קשה קשה קשה,

לאכול ככה בלי לחשוב ובלי לשאול שאלות. בנוגע לאוכל, זו באמת הדרך. אי אפשר להתפשר בנושא הזה. ובכל זאת, זה לא אומר שצריך לשים הכל בצד. אני מאמינה שצריך להתמודד עם המחשבות החולות, כי כמו שאמרת- הן לא נעלמות רק ממשיכות לזמזם בתוכנו ולהפעיל אותנו בלי שנשים לב. כלי משמעותי להתמודד איתם זה דרך דפי המחשבות- ניסית פעם?

למעלה