יש מחסור בחלב פרה במרכולים וברשתות השיווק

רוב הזמן נח

Well-known member
ההרגל הוא מילדות
לכן לטענת מומחים אנחנו לא שמים לב לטעם הלוואי העז (לטענת מומחים) של חלב הפרה.
לטעם "הלוואי" שיש לחלב עיזים מתרגלים תוך שבוע. ואחרי זה אתה אפילו עלול להתמכר לחלב הזה.


לטעם המגעיל של חלב פרה ולטעם הלוואי המגעיל שלו, שמשתנה במגעילותו מחברה לחברה, אי אפשר להתרגל.
 

קצה11

Well-known member
גבינות לאכול רק את ההכי שמנות,הרזות פחות בריאות.
שמעתי על זה מתושבת קרואטיה שהיא ידידת המשפחה
כשהיא מגיעה לארץ היא מסרבת לאכול את הגבינות הרזות ואת בשר העוף/הודו שנפוץ אצלנו התפריט אצלם כולל בשר בקר וגבינות שמנות
חלב 1% זה חלב שדולל במים וגבינה עם אחוזי שומן נמוכים היא גבינה מדוללת במים
שמתם לב כמה מים יש בגבינת קוטג' 5 אחוז בגלל זה הפסקתי לקנות
 

סתוונית333

Well-known member
שמעתי על זה מתושבת קרואטיה שהיא ידידת המשפחה
כשהיא מגיעה לארץ היא מסרבת לאכול את הגבינות הרזות ואת בשר העוף/הודו שנפוץ אצלנו התפריט אצלם כולל בשר בקר וגבינות שמנות
חלב 1% זה חלב שדולל במים וגבינה עם אחוזי שומן נמוכים היא גבינה מדוללת במים
שמתם לב כמה מים יש בגבינת קוטג' 5 אחוז בגלל זה הפסקתי לקנות

לגבינות הרזות רזות מוסיפים מייצבים למיניהם וכל מיני תוספים . הכל מאשר חוץ מהדבר האמיתי.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
לגבינות הרזות רזות מוסיפים מייצבים למיניהם וכל מיני תוספים . הכל מאשר חוץ מהדבר האמיתי.
יש בארץ לפחות שני סוגים של גבינות לבנות אמיתיות. קוראים להם גבינות שמנת. אחת 25 אחוז שומן של תנובה "נפוליאון" היא מגיעה גם בכל מיני טעמים. אני מעדיף טיבעי או עם זיתים.

ושל גד, גבינה עם 30 אחוז שומן.
 

סתוונית333

Well-known member
יש בארץ לפחות שני סוגים של גבינות לבנות אמיתיות. קוראים להם גבינות שמנת. אחת 25 אחוז שומן של תנובה "נפוליאון" היא מגיעה גם בכל מיני טעמים. אני מעדיף טיבעי או עם זיתים.

ושל גד, גבינה עם 30 אחוז שומן.

אני אוהבת גבינות צהובות למיניהן ורק לעיתים רחוקות אוכלת גבינות לבנות.
 

קצה11

Well-known member
אז איך אתה שותה קפה? שחור בלי
אני לא שותה קפה
קפה שחור לא צריך חלב וממילא אני לא שותה
קפה נמס מגעיל אותי בטעמו ככה ביום בהיר אחד השתנה לי הטעם
נהגתי לשתות מים רותחים עם מעט סויה ועכשיו עברתי לתה או למים רותחים על עלה של נענע או לימונית
 

סתוונית333

Well-known member
אני לא שותה קפה
קפה שחור לא צריך חלב וממילא אני לא שותה
קפה נמס מגעיל אותי בטעמו ככה ביום בהיר אחד השתנה לי הטעם
נהגתי לשתות מים רותחים עם מעט סויה ועכשיו עברתי לתה או למים רותחים על עלה של נענע או לימונית
אני חייבת קפה ולפחות פעמיים ביום .
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אני חייבת קפה ולפחות פעמיים ביום .

אני לא שותה קפה
קפה שחור לא צריך חלב וממילא אני לא שותה
קפה נמס מגעיל אותי בטעמו ככה ביום בהיר אחד השתנה לי הטעם
נהגתי לשתות מים רותחים עם מעט סויה ועכשיו עברתי לתה או למים רותחים על עלה של נענע או לימונית
לפעמים לקפה נמס הטעם משתנה מקופסה לקופסה. יש עוד כל מיני מוצרים כאלה שהטעם בהם לא קבוע.
 
יש בארץ לפחות שני סוגים של גבינות לבנות אמיתיות. קוראים להם גבינות שמנת. אחת 25 אחוז שומן של תנובה "נפוליאון" היא מגיעה גם בכל מיני טעמים. אני מעדיף טיבעי או עם זיתים.

ושל גד, גבינה עם 30 אחוז שומן.
די נשארתי בילדות בכל הנוגע לגבינות לבנות(9 אחוז גבינה לבנה בזמני) אבל אני אנסה להתפתח לדברים חדשים.

נבדוק מה שהצעת.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
לגבינות הרזות רזות מוסיפים מייצבים למיניהם וכל מיני תוספים . הכל מאשר חוץ מהדבר האמיתי.
אין בהם שומן. אז צריך משהו שיתן להם נפח. אז זה סוכר וכל מיני מייצבים ועמילנים. אפשר להוסיף חלבון, אבל אז זה גם יעלה את המחיר וגם ימתג את המוצר כמוצר עם כמות גבוהה של חלבון וזה כבר יהפוך אותו למשהו אחר.
 

Permafrost

Well-known member
אני מניח כי מפאת רבוי שבתות ושבתונים הגירו חלב רב לביוב מנמוקי כשרות, שהרי את הפרות יש לחלוב בכל מקרה...
 
למעלה