יש מחסור אה ?

יש מחסור אה ?

גנבתי לכם שאלון...: שם: מין: מיקום: מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון:

עונה...

שם: מין: מיקום: מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:
זרק עליך משהו: מממ צייר עליך משהו: מממ תרם לך תשובה במבחן: מעיין איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: מממ התנשקת: מממ אכלת: פה
הלכת מכות: ?!?! הצטלמת: פה מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: מממ קנית: ממ המלצת עליו: ממ צרבת: ממ שברת: ממ מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: היסטוריה, אם זה נחשב ללמוד... שהיה לך בו מבחן: פסיכולוגיה, היום. שעשית בו שיעורים: מממ... שהברזת ממנו: ממש רציתי היום מהיסטוריה, אבל בסוף לא... ממש מזמן לא הברזתי
שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: אני לא ילדה מוכה.. קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ממ הקלטת: ממ רצית לראות ושכחת: ממממ נרדמת באמצע שלה: ממממממממממ שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:ממ מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: יש הרבה התעצבנת על החברים שלו: לא מתעצבנת חשבת שהסקר שבו מטומטם: זה יכול לקרות רק כאן.. צחקת על הודעה שכתובה בו: מממ נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מממממ מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: עדי ניתקת לו/ניתק לך: עדי התקשר אליך: עדי התקשרת אליו: מממ לא זוכרת ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אף פעם
מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: אממ נראה לי שעדי עצבן אותך: ר' הבאת אותה בשיחת נפש: מזמן לא
חלמת עליו: מממ חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מממ מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל הזמן
העירו לך על איך שאתה לבוש: מממ הבטן שלך קרקרה: מממ שמעת מוזיקה: עכשיו
חלמת חלום מוזר: ממ צחצחת שיניים: היום ?! התקלחת: היום החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון: היום

ybenor

New member
שלי חחח נחמד...

שם: יעל מין: נקבה מיקום: ליד כרמיאל.. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אממ אני? זרק עליך משהו: אולי כתה א' צייר עליך משהו: מזמן תרם לך תשובה במבחן: אממ לפני שבוע... איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:עכשיו דיברתי עם חברות במסנגר ורבנו התנשקת: .... אכלת: בשולחן אוכל הלכת מכות: אוי אוי מזמן!! הצטלמת: אממאממ גם מזמן... נראה לי אצל חברה.. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: אממ קנית: היהודים המלצת עליו: הדש נחש- חומר מקומי צרבת: אממ הכל.. שברת: אף אחד.. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: טרנינג פשטת: מכנס טרנינג קנית: ג'ינס או סריג לווית מחבר: אמממ זרקת: בטח.. כלום!!! מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שיעור חינוך.. ומתמטיקה שהיה לך בו מבחן: אממ גיאוגרפיה שעשית בו שיעורים: אממ אנגלית שהברזת ממנו: חח מתמטיקה שנה שעברה.. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקה ובגדול!!! מפגרת! מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אממ הרביץ לך: אממ קנה לך מתנה: אממ הכין לך אוכל: אבא ראה איתך סרט: אממ מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: השיר שלנו הקלטת: רוקדים עם כוכבים רצית לראות ושכחת: משחק מכור נרדמת באמצע שלה: יאיר לפיד שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: אמממ אין כזה חחח מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: קומונה נגד פאקצות התעצבנת על החברים שלו: אין חשבת שהסקר שבו מטומטם: אין צחקת על הודעה שכתובה בו: אין נכנסת אליו לפני הפורום הזה: יופי וטיפוח אישי חחח מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: אממ יוגורט הקאת: אממממ הזמנת: אממממ אכלת עם חבר: פופקורן זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אממ החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אממ ניתקת לו/ניתק לך: אממ התקשר אליך: אמממ התקשרת אליו: אמממ ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אמממ מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: אין לי חוץ מבאוזניים.. החלפת: באוזן חיטאת: אוזן רצית לעשות: אף, לשון מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: אין המליצו לך עליו: אין חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: כולם!!!!! קראת והזדהית איתו עד דמעות: אממממ מה אני ניראת לכם? מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: אמממ לא זוכרת.. מתה על טימון ופומבה ממלך האריות ריגש אותך: סיפור סינדרלה הפחיד אותך: אמממ היית מוכן להרוג כדי לראות: הארי פוטר וגביע האש!!!!! שכולם ימותו לא אכפת לי העיקר לראות כבר!!! מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: אאאא עצבן אותך:ר הבאת אותה בשיחת נפש: ר חלמת עליו: ממממממ חשוב לך יותר מכל אחד אחר: ר מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: אממ רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אמממ רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:אממ רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:מאמ כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אמממ מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אף פעם.. אני כל כך נידחת העירו לך על איך שאתה לבוש: אממ אף פעם ניראה לי הבטן שלך קרקרה: עכשיו.. שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: אממ אתמול צחצחת שיניים: אתמול התקלחת: אתמול החלפת גרביים: אמממ חחחח רצית ללכת לישון: עכשיו

Thade

New member
עונה../images/Emo113.gif

שם: דריה. מין: נקבה. מיקום: ראשל''צ. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: - זרק עליך משהו: לא זוכרת. צייר עליך משהו: ע' תרם לך תשובה במבחן: לא זוכרת. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: במסנג'ר. התנשקת: אף פעם. אכלת: במטבח. הלכת מכות: אף פעם. הצטלמת: בתל אביב,איפשהו. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: הסאונדטרק של "טווין פיקס". קנית: לא זוכרת. המלצת עליו: לא זוכרת. צרבת: אף פעם. שברת: נוור! מה הבגד האחרון ש...: לבשת: סוודר ורוד
פשטת: ג'ינס ליוויס קנית: חגורת ניטים. לווית מחבר: - זרקת: לא זוכרת. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: פיזיקה
שהיה לך בו מבחן: ביולוגיה
שעשית בו שיעורים: ספרות שהברזת ממנו: אנגלית. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: הבעה
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:
הרביץ לך:
קנה לך מתנה: לא זוכרת. הכין לך אוכל: אמא? ראה איתך סרט: ההורים. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: "Next of Kin"
הקלטת: כנ''ל. רצית לראות ושכחת: "חלום אמריקאי". נרדמת באמצע שלה: נוור! שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: - מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: יש הרבה כאלה
התעצבנת על החברים שלו: פורום ג'וני דפ
חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא זוכרת. צחקת על הודעה שכתובה בו:
נכנסת אליו לפני הפורום הזה: בעיות בגיל ההתבגרות. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פיצה. הקאת: בראוניז. הזמנת: פיצה. אכלת עם חבר:
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: פיצה
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: א' ניתקת לו/ניתק לך: ר' התקשר אליך: א' התקשרת אליו: י' ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:
מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: באוזניים בגיל 4 (מאז לא היה לי כוח כל כך
) החלפת:
חיטאת:
רצית לעשות: בגבה. מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לא מפרסמת בחינם. המליצו לך עליו: כנ''ל. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: כל בלוגי הפקצות למיניהם. קראת והזדהית איתו עד דמעות:
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: "מונטי פיטון, טעם החיים"
ריגש אותך: ... הפחיד אותך:
היית מוכן להרוג כדי לראות: "מונטי פייתון והגביע הקדוש"
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: ס' עצבן אותך: ע' הבאת אותה בשיחת נפש: א' חלמת עליו: אף אחד חשוב לך יותר מכל אחד אחר: א',כנראה
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: - רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: ההופעה של הסקורפיונס,מתי שזה לא היה
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: כנ''ל. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: עדיין כנ''ל. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא יודעת. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: נוור,תודה לאל
העירו לך על איך שאתה לבוש: היום ("מה זאת חגורת הפריקים הזאת?"
) הבטן שלך קרקרה: לא זוכרת. שמעת מוזיקה: היום. חלמת חלום מוזר: לפני כמה ימים
צחצחת שיניים: היום בבוקר. התקלחת: היום אחרי בצפר. החלפת גרביים: היום אחרי בצפר. רצית ללכת לישון: אתמול בערב.

בהחלט מחסור ]:

שם: עדן מין: מקווה שבקרוב S: מיקום: ישראל. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני חושבת שאני. ואם לא אז אחותי :| זרק עליך משהו: לא זוכרת צייר עליך משהו: אמממ oO תרם לך תשובה במבחן: לא זוכרת איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: במסנג'ר :| התנשקת: בחדר שלי, אמא >< אכלת: במטבח מן הסתם. הלכת מכות: לא זוכרת הצטלמת: אצל דודה שלי מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: רק הורדות... קנית: בכיף\אינפקציה המלצת עליו: לא יודעת בכלל... צרבת: יותר מדיי, אוספים שכאלו שברת: היה לי בבית דיסק של שרונה ודניאלה פיק והייתי חייבת להפתר מהזוועה oO מה הבגד האחרון ש...: לבשת: מכנסיים שחורות וחולצה ארוכה אפורה. פשטת: כנל... שמתי כדי למדוד משהו ושמתי שוב קנית: חולצה לבנה צמודה עם איזה כיתוב שאני לובשת וכמה שרוולים לווית מחבר: ג'ינס [שכבר נשאר אצלי] וחולצה ירוקה זרקת: יותר מדיי מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: אנגלית שהיה לך בו מבחן: ערבית שעשית בו שיעורים: אנגלית שהברזת ממנו: תנ"ך שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מחשבת? לא יודעת. מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא הרביץ לך: אחותי/אחי הקטנים קנה לך מתנה: נראלי אמא.. הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: לא זורכת מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ערב טוב ישראל S: כאילו פה ושם הקלטת: לא ככ מקליטה רצית לראות ושכחת: הקרנת בכורה ב24 נרדמת באמצע שלה: בטיפול,, אבל זה היה מזמן שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא זוכרת... אבל יש הרבה כאלה מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: בעלי חיים במערכת החינוך? לא יודעת התעצבנת על החברים שלו: לא אומרת :p חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא יודעת צחקת על הודעה שכתובה בו: הומור שחור נכנסת אליו לפני הפורום הזה: בטיפול מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: אורז ירוק וכנפייים בדבש S: הקאת: מרק... התייבשתי באותו יום הזמנת: ארוחת ילדים בברגר קינג |: יאק. אכלת עם חבר: כנל זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא יודעת החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: בר אני חושבת ניתקת לו/ניתק לך: לא זוכרת התקשר אליך: בר התקשרת אליו: לא זוכרת ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא זוכרת oO מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: - החלפת: - חיטאת: - רצית לעשות: באף [למרות שזה יהיה מעוות] או בלמעלה של האוזן\באזור שלה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: בלוג שמאיה קישרה אליו,, חציל בהפרעה, זה מצחיק. המליצו לך עליו: בלוג עיצובים, 'אי העיצובים' [דיזאין איילנד משהו] חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: הממ. הרבהב קראת והזדהית איתו עד דמעות: מזמןן מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: הבשורה ע"פ אלוהים, סרט ענק
ריגש אותך: ממש ממש לא זוכרת הפחיד אותך: ממ היית מוכן להרוג כדי לראות: בואנה, כולה סרט oO מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: נטע עצבן אותך: לא אומרת הבאת אותה בשיחת נפש: לא עם חברים.. חלמת עליו: מאיה אני חושבת, מזמן חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כולן חשובות מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: הופעה של המכשפות רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא זוכרת רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: חמי רודנר ועוד מישהו. אני חושבת שזה כבר היה רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: לא יודעת כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא זוכרת משהו כזה מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חחח. העירו לך על איך שאתה לבוש: אמא, כי לא שמתי גרביים ובגדים ארוכים ומרוב קור הסתובבתי עם שמיכה בכל הבית. x_X הבטן שלך קרקרה: כשהתעוררתי
שמעת מוזיקה: לפני כמה דקות, אור מתאמן בגיטרה, ולפני זה הוא שמע ביטלס וזה חלמת חלום מוזר: כל הזמן P: צחצחת שיניים: היום בבוקר אני חושבת התקלחת: יום רביעי בערב אני חושבת החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון: אתמול בלילה..

dugabuba

New member
di pi di du da, di pi di hey

שם: נופר מין: נקבה מיקום: פ"ת מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני זרק עליך משהו: סיון צייר עליך משהו: בן דוד שלי הקטן תרם לך תשובה במבחן: דניאל איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: מסיבה התנשקת: מממ אכלת: סלון הלכת מכות: עם חברה בצחוק הצטלמת: בריתה מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: the marshell maters LP קנית: פשיי הרבה זמן לא קניתי המלצת עליו: encore צרבת: משהו עם הרבה של רד הוט צ'ילי פפרס שברת: הסרט של בובספוג אבל זה היה בטעותת! מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצה של אבא פשטת: מכנס קנית: גולף לווית מחבר: נעליים נחשב? זרקת: מממ מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: אזרחות שהיה לך בו מבחן: לשון שעשית בו שיעורים: לשון ומתמטיקה שהברזת ממנו: הייתי חולה יום אחד ויום אחרי זה סתם התעצלתי..נחשב לא? שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: דפנטלי לשון מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: פאפי הרביץ לך: בן דוד שלי קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל: פאפי ראה איתך סרט: אמא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: מגרש ביתי הקלטת: משפחת צנעני רצית לראות ושכחת: מרוץ לאתמול נרדמת באמצע שלה: the o.c שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: החיים על פי Y מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: בריטני ספירס התעצבנת על החברים שלו: אף פורום חשבת שהסקר שבו מטומטם: אין צחקת על הודעה שכתובה בו: רד הוט צ'ילי פפרז נכנסת אליו לפני הפורום הזה: רד הוט צ'ילי פפרז מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: אורז עם תירס הקאת: פיי הרבה זמן לא הקאתי הזמנת: חביתה אכלת עם חבר: סושי זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: סושי החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ארזז ניתקת לו/ניתק לך: סיון התקשר אליך: ארז התקשרת אליו: אבא שלי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אף פעם מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:באוזן החלפת: לא חיטאת: לא רצית לעשות: בלשון משום מה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של ג'ני המליצו לך עליו: לא יודעת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אין לי מושג קראת והזדהית איתו עד דמעות: של ג'ני מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: משפחת צנעני ריגש אותך: שכחתי תשם הפחיד אותך: בית השעווה(לא ראיתי אותו אבל ראיתי פרומואים) היית מוכן להרוג כדי לראות: בית השעווה מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: שי עצבן אותך: אבי הבאת אותה בשיחת נפש: שני חלמת עליו: דניאל משום מה חשוב לך יותר מכל אחד אחר: יש הרבה=] מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: יוא לפני הרבה זמן אני אפילו לא זוכרת רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: ללא קרה לי נראה לי רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: גם לא קרה לי רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: לא קרה
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: ממ מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: שלשום נראה לי העירו לך על איך שאתה לבוש: לפני שבוע הבטן שלך קרקרה: שלשום שמעת מוזיקה: אתמול חלמת חלום מוזר: כל יום צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: לפני כמה דקות החלפת גרביים: לפני כמה שניות רצית ללכת לישון: בצהריים

d r o r y

New member
עונה:

שם:דרור(החמור) מין:זכר מיקום:נתניה מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:עד לפני איזה 10 שנים,אחי היה שופך עלי לפעמים כוס מיים באמצע שישנתי.מאז,לא שפכו עלי שתייה. זרק עליך משהו:חבר שלי...זרק עלי איזה חתיכת נייר מקופל. צייר עליך משהו:אני תרם לך תשובה במבחן:זה אני כבר ממש לא זוכר. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:בעבודה שלי הקודמת,עם מנהל המשמרת.וגם זו לא היתה ממש מריבה,אלא רק קטע קטן. התנשקת:בחלומות שלי...עם יעל שרוני. אכלת:במטבח בבית הלכת מכות:בצבא,באמצע השמירה על שער הבסיס,הלכתי מכות עם אחד החיילים ששמרו איתי. הצטלמת:נראה לי שבחו"ל. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:של יהודית רביץ.דיסק שנקרא "מילה טובה". קנית:אוסף של שירים ישראלים. המלצת עליו:לא המלצתי צרבת:גם כן,אוסף של שירים ישראליים מכל מיני תקופות ושל אמנים שונים. שברת:דיסק אחד לועזי שהתקלקל לי. מה הבגד האחרון ש...: לבשת:חולצה ארוכה פשטת:חולצה ארוכה קנית:לא זוכר...אולי מכנסיים? לווית מחבר:לא לוויתי זרקת:תחתונים קרועות מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:תנ"ך או הסטוריה,נראה לי.זה היה בתקופה שהשלמתי בגרויות אחרי הצבא. שהיה לך בו מבחן:מבוא לפסיכולוגיה.זה היה בתקופה שלמדתי לתואר ראשון בפסיכולוגיה. שעשית בו שיעורים:אחד ממקצועות הפסיכולוגיה שלמדתי בתואר.לא זוכר ספציפית... שהברזת ממנו:כשהייתי בתיכון,היו הרבה כאלה.אז אני לא זוכר מה היה האחרון. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:חיים,המורה לאזרחות.בטח היו עוד כמה ששכחתי מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אח שלי הרביץ לך:אח שלי,אבל בצחוק. קנה לך מתנה:בת דודה שלי מצד האבא הכין לך אוכל:אמא ראה איתך סרט:אחי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:השיר שלנו הקלטת:השיר שלנו רצית לראות ושכחת:לא זכור לי אחת כזו נרדמת באמצע שלה:כנ"ל שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:כנ"ל מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:כל מיני פורומים של כדורגל שאף אחד כמעט לא כותב בהם. התעצבנת על החברים שלו:כל מיני פורומים אנגליים,שאני כותב בהם. חשבת שהסקר שבו מטומטם:גם כן,אחד מהפורומים האנגליים של הכדורגל. צחקת על הודעה שכתובה בו:כנ"ל נכנסת אליו לפני הפורום הזה:פורום אנגלי שנקרא ebaum's world forum מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:נשנשים כאלה הקאת:לא נראה לי שזה קרה הזמנת:פיצה אכלת עם חבר:פיצה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:לא זוכר החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:שחר ניתקת לו/ניתק לך:שחר,באחת השיחות שהוא עיצבן אותי התקשר אליך:שחר התקשרת אליו:שחר ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:לא נראה לי שהיה מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:לא עשיתי החלפת:לא החלפתי חיטאת:לא חיטאתי רצית לעשות:לא רציתי מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:לא קראתי המליצו לך עליו:לא המליצו לי על ספציפי חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:לא מכיר קראת והזדהית איתו עד דמעות:לא קראתי מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:מלך הסלים ריגש אותך:לוחמיי הצל הפחיד אותך:לוחמיי הצל היית מוכן להרוג כדי לראות:אף אחד מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:מרסלו עצבן אותך:מרסלו הבאת אותה בשיחת נפש:שחר או נתן חלמת עליו:לא זוכר חשוב לך יותר מכל אחד אחר:נתן,שחר. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:של אתניקס בבריכת הסולטן(ירושליים) רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:לא היתה כזו רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:כנ"ל רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:כנ"ל כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:של היהודים מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:בטח בימים האחרונים.לא ערסים,אבל רוסים עבריינים כאלה. העירו לך על איך שאתה לבוש:כמעט כל יום.חחח... אבל הפעם האחרונה היתה לפני כמה ימים הבטן שלך קרקרה:לפני כמה ימים שמעת מוזיקה:אתמול בלילה חלמת חלום מוזר:שלשום בלילה צחצחת שיניים:אתמול בלילה התקלחת:היום החלפת גרביים:היום רצית ללכת לישון:היום בצהריים

KillER SmiLEY

New member
../images/Emo3.gif

שם: סתיו מין: נקבה מיקום: חדר-בית-מישור הנוף[שכונה]-ראשלצ מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא זוכרת.. ממזמן לא שפכו עלי שתייה...
זרק עליך משהו: שחר הדפוק הזה זרק עלי ניירות בשיעור צייר עליך משהו: לא יודעת תרם לך תשובה במבחן: אף אחד איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: אני תמיד רבה עם מישהו התנשקת: על דשא אכלת: במטבח הלכת מכות: בבית ספר הצטלמת: במכבי מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: דיסק של sum 41 קנית: של foo fighters המלצת עליו: דיסק של sum 41 צרבת: דיסק של sum 41 שברת: דיסק של ג'ניפר לופז
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: אני לובשת עכשיו [כנראה שזה הבגד האחרון שלבשתי]- גרבי ברך גופיה ומכנס טרנינג
פשטת:
קנית: 2 חצאיות איזה 4 ג'ינסים חולצה ודגמ"ח לווית מחבר: לא היה זרקת: חחחחח לא יודעת מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: אהההה היסטוריה שהיה לך בו מבחן: אנגלית שעשית בו שיעורים: לא יודעת שהברזת ממנו: לשון שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא הרביץ לך: אחותי הקטנה קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: לא זוכרת.. נראה לי אבא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: אהההה לא זוכרת הקלטת: נראלי מת לצעוק 3 רצית לראות ושכחת: איש משפחה נרדמת באמצע שלה: בובספוג נראה לי שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא היה מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: לא היה התעצבנת על החברים שלו: לא היה חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא היה צחקת על הודעה שכתובה בו: לא היה נכנסת אליו לפני הפורום הזה: סימס וסים סיטי מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: בורקס תפו"א ומרק עוף [בלי העוף] הקאת: לא זוכרת הזמנת: פיצה [איזה אוכל כבר אפשר להזמין?] אכלת עם חבר: גמבה ומלפפון אכלתי עם נועם זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: חחחח הפלתי על עצמי...
לא זוכרת החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: חבר טלפוני? נו טוב. אביב ניתקת לו/ניתק לך: אביב התקשר אליך: אביב התקשרת אליו: אביב ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אביב!! מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: הבלוג של תום נראה לי המליצו לך עליו: לא היה חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: על כל בלוג אני חשובת ככה. וזה דווקא טוב
קראת והזדהית איתו עד דמעות: אהה.. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: מבט כואב ריגש אותך: לא היה הפחיד אותך: ההתחלה של שחר המתים היית מוכן להרוג כדי לראות: עוד פעם את מבט כואב עם מישהו/את הקלטת שלי ושל תום בגן
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: נעמה אם אני לא טועה עצבן אותך: חן הבאת אותה בשיחת נפש: לא היה חלמת עליו: לא היה חשוב לך יותר מכל אחד אחר: אין מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לא הייתה פעם כזאת העירו לך על איך שאתה לבוש: כל הזמן הבטן שלך קרקרה: לפני כמה דקות שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: תמיד צחצחת שיניים: אההה בבוקר התקלחת: אתמול החלפת גרביים: אתמול רצית ללכת לישון: אתמול בלילה

3>

שם: שלומית מין: נקבה מיקום: חדר מחשב מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אחיין שלי נראה לי זרק עליך משהו: אחיין שלי צייר עליך משהו:ידיד שלי תרם לך תשובה במבחן:חברה שלי איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית התנשקת: אצל חבר שלי אכלת: בבית הלכת מכות: בבית הצטלמת: אצל חברה מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: THE CALLING -TWO קנית: מוקי-עוקף מלמעלה המלצת עליו: שתי אלה צרבת: מיקס לאח שלי שברת: לא שברתי מה הבגד האחרון ש...: לבשת: מה שאני לובשת כרגע פשטת: פיג'מה קנית: סריגים לווית מחבר: סווצ'ר זרקת: הרבה מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: וואיי. זה היה ממזמן. לא זוכרת. שהיה לך בו מבחן: כנ"ל שעשית בו שיעורים: כנ"ל שהברזת ממנו: הכל שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: נדמה לי שספרות מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא שלי הרביץ לך: אחיין שלי [אני דודה מוכה
] קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל: אחותי ראה איתך סרט: אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ארץ נהדרת הקלטת: -- רצית לראות ושכחת: התוכנית הזאת של גלעד בערוץ הספורט והטופ מודל הבאה נרדמת באמצע שלה: לא זוכרת.. נרדמתי שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: -- מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: חמוסים o__O התעצבנת על החברים שלו: הפרעות אכילה חשבת שהסקר שבו מטומטם: -- צחקת על הודעה שכתובה בו: סקס לנוער נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אופנה מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: לחם הקאת: :-| הזמנת: אייסקפה מארומה נחשב? אכלת עם חבר: נראה לי קוראסון עם שוקולד [אחד ה-מאנצ'יסים
] זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכרת החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: חבר שלי ניתקת לו/ניתק לך: אחותי התקשר אליך: חבר שלי התקשרת אליו: חבר שלי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אני תמיד משתיקה אותם מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: נזם החלפת: נזם חיטאת: נזם רצית לעשות: סיידליפ
היה אמור להיות לי כבר, אבל כנראה יש לי נסיגה
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: שלי :) המליצו לך עליו: -- חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: -- קראת והזדהית איתו עד דמעות: הרבה מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: גולדממבר נראה לי ריגש אותך: שלוש עשרה הפחיד אותך: סרט חדש.. לא זוכרת איך קוראים לו היית מוכן להרוג כדי לראות: גוטיקה מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: מאי עצבן אותך: חבר שלי הבאת אותה בשיחת נפש: חבר שלי חלמת עליו: כמה ידידים שלי חשוב לך יותר מכל אחד אחר: חברה של 8 שנים וחבר שלי [?] מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: מוקי רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: מוקי רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: מוקי רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: מוקי [אכן..מכורה] כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לודעת מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אני גרה במקום נטול ערסים העירו לך על איך שאתה לבוש: היום הבטן שלך קרקרה: אתמול או שלשלום שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: אתמול צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: לפני שעתיים החלפת גרביים: אתמול [עכשו אני בלי] רצית ללכת לישון: אתמול ב3 בלילה

אצא לי

New member

שם: ראם מין: 29 מיקום: אשכולות מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אשתי זרק עליך משהו: אבא שלה- נעל.. אחרי שצבטתי את אחותה הקטנה בתחת. צייר עליך משהו: הבת שלי. תרם לך תשובה במבחן: רפי.. באוניברסיטה. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בחדר מדרגות עם ועד הבית. התנשקת: אני מתנשק הרבה, פעם אחרונה זה היה עם איזה תיירת במועדון שניהולי. אכלת: בקידוש. הלכת מכות: אני לא מרביץ לאבא של אשתי.. הצטלמת: אני חולה על צילומים.. הייתי נותן לכם את האתר שלי אם היה אפשר לפרסם. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: פיני חדד קנית: אני לא קונה ושכולם יקפצו לי. המלצת עליו: הדיסק של אורן חן. צרבת: אני צורב לאחיינים שלי ולבת שלי קלטות ודיסקים. אורנה ומשה דץ הולכים הכי הרבה. שברת: לשבור דיסקים? מה אני, סתום? מה הבגד האחרון ש...: לבשת: תחתוני בוקסר שרשום עליהם WHO'S THE MAN (ככה רושמים נראה לי..) פשטת: את החזייה של מירב, המלצרית אצלי. קנית: תחתון עם חדק של פיל. לווית מחבר: בצבא והוא עוד היום ממתין.. שלושת אלפים שקל. זרקת: אחרי הסקס או לפני הסקס? מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: היסטוריה. שהיה לך בו מבחן: מבחן הזוגיות.. נכשלתי? שעשית בו שיעורים: התעמלות נחשב.. ;) שהברזת ממנו: לאשתי ביום הולדת האחרון... הייתה מישהי טובה יותר. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: הוא כבר ז"ל ריצפנו עליו. מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אחותה הקטנה של אשתי.. יאמי ! הרביץ לך: חבל.. חבל אם אני יעלץ להרים יד.. קנה לך מתנה: סיגל.. הכין לך אוכל: חמותי הסתומה. ראה איתך סרט: שוב קרוב משפחה לא יראה איתי סרט.. למי יש ז** למשפחה? מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: מת להיות הקלטת: דודו טופז רצית לראות ושכחת: כוכב נולד נרדמת באמצע שלה: שלומי סרנגה בהופעה. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: סופרנו. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: זה. התעצבנת על החברים שלו: זה.. כולם קטנים פה. תמצאו לכם חיים.. חשבת שהסקר שבו מטומטם: נשים קטנות. צחקת על הודעה שכתובה בו: הייתה פה איזו אחת סתומה החתימה שלה שרית חדד.. פוסטמה אמיתית.. ולא רק היא יש אחת גם בת 23 שרית ושלום. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מוסיקה יוונית. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: האוכל המגעיל של חמותי. שתלמד לבשל.. מסכן בני, בעלה. הקאת: השרימפס מהחתונה ביום שלישי. הזמנת: אני לא מזמין.. היא מכינה לי לבד. אכלת עם חבר: כל הזמן. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: זרקתי.. פלאפל.. על המוכר שלשום.. היה לי קלקול קיבה מהפלאפל שלו אחר כך חצי יום אז קניתי מנה שלמה, שמתי מלא חריף, עמבה וטחינה וחיכיתי שהסתובב, איך שהוא הסתובב, הוא קיבל את זה בפנים. החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: מה זה פה? מצליונר? ניתקת לו/ניתק לך: לי לא מנתקים, אני מנתק.. לאשתי שהיא משגעת אותי או מפריעה לי מאמצע ז*** התקשר אליך: חגית.. אבל היא לא הטעם שלי. התקשרת אליו: התיירת. ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אבא ואמא.. אצחקתם אותי.. מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: מה זה פירסינג? אין לי אחרת הייתי יודע.. החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: בלוג? אולי התכוונת לבלוק? ולא קראתי.. שברתי.. המליצו לך עליו: איטונג. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אני לא מתעסק עכם קבלנים ואתה מי שרשם את השאלון האדיוטי.. תלמד לכתוב.. זה בלוק .. יא איטונג.. קראת והזדהית איתו עד דמעות: אני מגדל בלוקים.. מה זה להזדעות? אני לא מזדעע. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: רשימת שינדלר. ריגש אותך: שליחות קטלנית. הפחיד אותך: הצעקה. היית מוכן להרוג כדי לראות: במבי- הסיפור המלא. אני צוחק.. אני מ וריד הכל בקאזה.. מה שבא לי. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: אלי, השיפוצניק של הבלוק. עצבן אותך: גיורא, ועד בית.. ואני לא חבר שלו. הבאת אותה בשיחת נפש: עם מירב, רק כדי להשכיב אותה. חלמת עליו: דורון.. היינו בצבא ש.ג. חשוב לך יותר מכל אחד אחר: אני. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: סטלוס. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: איזה אין כסף..? רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: הולך לבד, תמיד חוזר ביחד. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: מקסימום לוקח לאיחזה חבר את האוטו. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: עברי לידר, מה אני, נושך? מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: עכשיו.. העירו לך על איך שאתה לבוש: אסור להעיר לי ולא אותי חחחח.. אני מעיר חופשי. הבטן שלך קרקרה: רק אחרי שאני מקיא את האוכל של חמותי. שמעת מוזיקה: עכשיו- שראל. חלמת חלום מוזר: חלמתי שרודפת אחריי ג'ירפה- זה היה לפני שבוע. צחצחת שיניים: שיט! שוב שכחתי לקנות מברשת. התקלחת: היום, לפני הקידוש. החלפת גרביים: כל יום, כל היום. רצית ללכת לישון: עוד מעט אני נכנס, הבנות במחזור. זהו, נגמר הסרט הזה? סתומים פה כולם..

A Radcliffe

New member
ER...../images/Emo129.gif

שם:עמית מין:
נקבה|
מיקום: סלון מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:לא יודעת...אח דלי? זרק עליך משהו: איזה ילד בקנייון צייר עליך משהו:... תרם לך תשובה במבחן:... איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: ... התנשקת:
אכלת: בסלון
הלכת מכות:... הצטלמת: ... מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: מטמורפוסיס קנית: אמריקן אידיוט המלצת עליו: ... צרבת: ... שברת: ... מה הבגד האחרון ש...: לבשת: .. פשטת: בגדים מהצופים.... קנית: ... לווית מחבר: ... זרקת:לא יודעת..... מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: ערבית... שהיה לך בו מבחן: נראה לי ש....לא זוכרת.. שעשית בו שיעורים: ... שהברזת ממנו: ... שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אווו.....ערבית... מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:... הרביץ לך: אח שלי
קנה לך מתנה: ...אמא וסבתא שלי..... הכין לך אוכל: אבא.... ראה איתך סרט: ... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: עדי אשכנזי.... הקלטת: ... רצית לראות ושכחת: .. נרדמת באמצע שלה: ... שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:... מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: אה.....גפילטע במיקרו זה יאמי? התעצבנת על החברים שלו: .... חשבת שהסקר שבו מטומטם: ... צחקת על הודעה שכתובה בו: ... נכנסת אליו לפני הפורום הזה: סמ"ו מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: בולונז הקאת: ... הזמנת: גלידה אכלת עם חבר: גלידה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: בולונז החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אבא ניתקת לו/ניתק לך: ... התקשר אליך: תמרה התקשרת אליו: אבא ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:.... מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:באוזניים נחשב? החלפת:... חיטאת:.. רצית לעשות:בגבה או עוד אחד זאישו מקום באוזן..... מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: שלי.... המליצו לך עליו: ... חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לא יודעת משמו.... קראת והזדהית איתו עד דמעות:השמשהכחולהשלי מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ... ריגש אותך: ... הפחיד אותך: ... היית מוכן להרוג כדי לראות:הארי פוטר וגביע האש!!!!!!!!!!!וגם את החמישי אין לי התנגדות למרות שהוא אפילו לא מצולם.... מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: תמרה... עצבן אותך:... הבאת אותה בשיחת נפש: ... חלמת עליו: טל... חשוב לך יותר מכל אחד אחר: #$%& מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: המורדים
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: ... רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: ... רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: ... כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: ... מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: ... העירו לך על איך שאתה לבוש: אווו זה קורה המון....היום.... הבטן שלך קרקרה: ... שמעת מוזיקה: היום.... חלמת חלום מוזר: ... צחצחת שיניים: היום.... התקלחת: היום.... החלפת גרביים: היום... רצית ללכת לישון:עכשיו... וויזלי:)

«Jimmy Page»

New member
משמם ]:

שם: גיא מין: Yes please... זכר P: מיקום: ת"א מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני O_O זרק עליך משהו: עליי לאזוכר... :| אבל מסרו לי פלאפון אם זה נחשב. צייר עליך משהו: עדי ציירה לי משהו בלתי מוסבר על היד. :X תרם לך תשובה במבחן: שיר איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: על המגרש כדורסל בבצפר התנשקת: ): אכלת: במטבח? -__-' הלכת מכות: בכיתה אאל"ט הצטלמת: בחדר מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: How the West was Won של לד זפלין קנית: אני לא בטוח O_O המלצת עליו: Experience Jimi Hendrix צרבת: The Song Remains the Same של זפלין שברת: לא שובר דיסקים :X מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ג'ינס וחולצה שחורה-קצרה של ההופעה של זפלין בטוקיו :X פשטת: החולצה הנ"ל ^ קנית: איזו חולצה מפוקס. :| לווית מחבר: אני מסתפק בבגדים שלי, תודה זרקת: בטח <<?! מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: לשון ]: שהיה לך בו מבחן: אנגלית אאל"ט שעשית בו שיעורים: אני לא מאלה שעושים שיעורים P: שהברזת ממנו: לא הברזתי השנה עדיין (O:) שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: לשון. מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אני חושב שאמא :| הרביץ לך: אמא XD קנה לך מתנה: אבא *_* Zoom GFX-5 ^_^ הכין לך אוכל: אמא P: ראה איתך סרט: אמא+אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: A-team הקלטת: O_O רצית לראות ושכחת: סאות'פארק ]: נרדמת באמצע שלה: Mad T.V כנראה P: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: פיק אפ x_X מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: ... (P:) התעצבנת על החברים שלו: המממ לא קרה לאחרונה חשבת שהסקר שבו מטומטם: ... צחקת על הודעה שכתובה בו: Head-Bang... לא מתפוז מן הסתם נכנסת אליו לפני הפורום הזה: ^ מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: בשר בנוסח אמא. הקאת: o_O לא טרחתי לתעד. הזמנת: סטייק אנטריקוט 350. אכלת עם חבר: ^ רק 250. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: זרקתי על חבר שלי את הסנדביץ' של עצמו. החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: דפנה ניתקת לו/ניתק לך: דפנה XD התקשר אליך: דפנה O_O התקשרת אליו: ... ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מעולם לא קרה O: אני בן, השיחות שלי לא עוברות את הרבע שעה. P: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: עוד לא ]: החלפת: ^ חיטאת: ^ רצית לעשות: אווו אוזן\גבה\וייפר\סייד-ליפ מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לויודע אם מותר לי לפרסם... אז נוותר P: המליצו לך עליו: ^ חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: הבלוג שלי O_O קראת והזדהית איתו עד דמעות: נופ. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: הצלצול 2 XD ריגש אותך: :| הפחיד אותך: :| היית מוכן להרוג כדי לראות: כולה סרט. O_O מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: ליטמן עצבן אותך: גל הבאת אותה בשיחת נפש: המממ הרבה זמן לא הייתה לי שיחת נפש :X חלמת עליו: אין לי מושג O_O חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כולם חשובים P: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: מחווה לכמה להקות בMaxim :| רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: של הסקורפיונס ב7.7 P: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: מחווה לביטלס רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: מחווה לגאנז כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא קרה P: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לא כ"כ מזמן העירו לך על איך שאתה לבוש: היום... אמרו לי שהחולצה שלי מגניבה P: הבטן שלך קרקרה: חחחח לא תיעדתי XD שמעת מוזיקה: ברגעים אלו ממש. חלמת חלום מוזר: כל לילה. צחצחת שיניים: לפני כמה שעות. התקלחת: לפני איזה שעה. החלפת גרביים: ^ רצית ללכת לישון: אתמול.

D o o S h a

New member
עונע?

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: חיחי לא זוכרת! זרק עליך משהו: אחותי
כרית צייר עליך משהו: חח חברה שלי בכיתה תרם לך תשובה במבחן: חברה אחרת
וואי היא הצילה אותי. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: עם אחותי זה נחשב?
התנשקת: אכלת: בסלון הלכת מכות: בכיתה? הצטלמת: בבית מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: עברי
קנית: קנו לי בזמן האחרון המלצת עליו: עברי צרבת: עשיתי לי אחד שברת: נראה לי אף פעם מה הבגד האחרון ש...: לבשת: אני לובשת עכשיו! חולצה יפה מפוקס וג'ינס פשטת: פיג'מה קנית: סווצ'ר, 3 מכנייפ, וחולצה. אתמול
לווית מחבר: מכנס. זרקת: בטח איזה משו ישן... מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: ספורט שהיה לך בו מבחן: מתמטיקה! שעשית בו שיעורים: ספרות שהברזת ממנו: טכנולוגיה
שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: תנ"ך!!!!!!! מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא הרביץ לך: בטח אחותי. והחזרתי
קנה לך מתנה: כולם? כשהייתה לי יומולדת<? הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: היום אני רואה. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: עדי אשכנזי הקלטת: עדי אשכנזי
רצית לראות ושכחת: משחק מכור נרדמת באמצע שלה: עדי אשכנזי! (בגלל זה הקלטתי
) שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: התכנית של בילי מוסקונה לרמן, ובן כספית. חח המשך אחכך מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון:

D o o S h a

New member
המשך:

מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: ממ.. היה אחד כזה.. שכחתי אותו כבר התעצבנת על החברים שלו: לא יודעת חשבת שהסקר שבו מטומטם: נו לא יודעתת צחקת על הודעה שכתובה בו: ממ.. לא זוכרת נוו היו כל מיני נכנסת אליו לפני הפורום הזה: זה הפורום הראשון שנכנסתי אליו
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: עוגת שוקולד מדהימה כ"כ
הקאת: ממ... נראה לי שזה היה סתם טוסט
הזמנת: וופל בלגיייי
אכלת עם חבר: עוגתת שוקולד מהשאלה הראשונה פה
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: ממ.. זה בטח היה מזמן החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: חברה ניתקת לו/ניתק לך: חח זה היה מזמן, לא זוכרת עם מי התקשר אליך: אותה חברה מקודם התקשרת אליו: חברה אחרת
ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: חח חברה אחרת מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: - החלפת: - חיטאת: - רצית לעשות: -
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של חברה
המליצו לך עליו: - חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: חח הרבה םעמים קראת והזדהית איתו עד דמעות: אף פעם מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: חתונת הרפאים. הרגע חזרתי ממנו. חמוד לאללה ריגש אותך: סיכון מחושב הפחיד אותך: מלחמתץ העולמותתתת היית מוכן להרוג כדי לראות: אף סרט! מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: חברה נו עצבן אותך: חברה אחרת הבאת אותה בשיחת נפש: זאת מהשאלה הראשונה פה חלמת עליו: חח חברה אחרת שכרגע התחברה למסנ' חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מממ.. זאת שהתחברה למסן, וזאת שהצחיקה אותי מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חח לא יודעת. העירו לך על איך שאתה לבוש: ממ... לא יודתע יום מדויק. אמא
הבטן שלך קרקרה: היוםם1 שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: שלשום! צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: אחרי המקלחת? רצית ללכת לישון: אתמול בלילה?

אניייייייייייייי

שם:מאי/ה מין: נקבה..רוצים לבדוק?!
מיקום: ראשלצ מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:אחותי הקטנה זרק עליך משהו: אחי צייר עליך משהו:אחותי תרם לך תשובה במבחן:איתי ברן
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית התנשקת: בבית אכלת: בבית הלכת מכות:בבית הצטלמת: אצל חברה.. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: יניב נסימי החדש קנית:/ המלצת עליו:יניב נסימי החדש צרבת: דיסק של בן דוד שלי שברת: / מה הבגד האחרון ש...: לבשת: גופיה [שינה] פשטת: ג'ינס קנית: חולצות לווית מחבר: נעליפ [נחשב?] זרקת: ג'ינס מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:ערבית שהיה לך בו מבחן: מתמטיקה שעשית בו שיעורים:ספרות שהברזת ממנו: גיאוגרפיה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:אנגלית מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:סבא הרביץ לך: אחי קנה לך מתנה: / הכין לך אוכל: אימא ראה איתך סרט: כולם [בסלון..] מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: טלנובלה בעמ הקלטת: / רצית לראות ושכחת: בסימן ונוס נרדמת באמצע שלה: / שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:לאד'עתת.. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: / התעצבנת על החברים שלו:/ חשבת שהסקר שבו מטומטם: / צחקת על הודעה שכתובה בו:אהבה בגיל ההתבגרות נכנסת אליו לפני הפורום הזה: כנ"ל ^^ מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: בצל [!?] הקאת:לאדע'תת הזמנת: פיצה אכלת עם חבר:פיצה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:פיצה החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: הילה ניתקת לו/ניתק לך:הילה התקשר אליך: הילה התקשרת אליו: בר ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:הילה מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:/באוזנים נחשב?! החלפת:באוזניים נחשב?! חיטאת:באוזניים נחשב!? רצית לעשות:בטבווור.. מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:הזכרתם לי *עפה לקרוא*,"בלוג אמיתי". המליצו לך עליו:כנ"ל חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:לאדעת קראת והזדהית איתו עד דמעות:בלוג אמיתי.. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: אהבה בתשלום ריגש אותך: אהבה בתשלום הפחיד אותך: אהבה בתשלום היית מוכן להרוג כדי לראות:אהבה בתשלום מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: הילה עצבן אותך:בר הבאת אותה בשיחת נפש: הילה חלמת עליו: הילה חשוב לך יותר מכל אחד אחר:/ מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: / רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: / רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: אקזיט כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: / מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אתמול [שישי] העירו לך על איך שאתה לבוש:אתמול [שישי] הבטן שלך קרקרה:עכשיוווווווו שמעת מוזיקה:הרגעעעע חלמת חלום מוזר: שלשום צחצחת שיניים: שעתיים בערך התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: חצי שעה פלוס מינוס רצית ללכת לישון:אתמול בלילה היה יאפה!!!

noname202

New member
אני../images/Emo9.gif

שם:גלי מין:נקבה מיקום:קרית מוצקין מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:לא זכור לי... זרק עליך משהו:אורנית בטח חחח צייר עליך משהו:אפחד
תרם לך תשובה במבחן:אסתי
טבלת תנועות בלשון זה פיכס! איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:במסנג'ר בעיקר חחח התנשקת:אף פעם
אכלת:בחדר הלכת מכות: בבי"ס הצטלמת:אממ בפעולה אתמול מה הדיסק האחרון ש...:לא שומעת דיסקים..
הסעיף נפסל חחח שמעת:- קנית: - המלצת עליו: - צרבת: - שברת: - מה הבגד האחרון ש...: לבשת:מכנסיים פשטת: חולצת חאקי קנית:3 זוגות מכנסיים... לווית מחבר:לא לווה זרקת: לא זורקים! תורמים לצדקה
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:אנגלית
שהיה לך בו מבחן:וואו אין לי שמץ...יש מצב שלשון... שעשית בו שיעורים:אנגלית שהברזת ממנו:לא מבריזה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:אנגלית
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:סבתא הרביץ לך:אח שלי חח..רבנו על המושב הקדמי במכונית
קנה לך מתנה:אמא הכין לך אוכל:אמא ראה איתך סרט:אמא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:ארץ נהדרת הקלטת:כנ"ל רצית לראות ושכחת:של עדי אזכנזי [אני תיכף אלך לראות תהקלטה] נרדמת באמצע שלה:ארץ נהדרת..השלמתי מההלקטה היום בבוקר חח שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:לא זכור לי..
מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:שוקולד חח התעצבנת על החברים שלו:הנוע"ל חשבת שהסקר שבו מטומטם:צופים
צחקת על הודעה שכתובה בו:צופים
נכנסת אליו לפני הפורום הזה:צופים
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:מרק הקאת:לא זוכרת... הזמנת:סלט עם נתחי עוף בארומה אכלת עם חבר:לא זוכרת זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:חח אף פעם החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:אנה ניתקת לו/ניתק לך:אנה..כי הייתי באמצע משו חשוב ולא יכולתי לענות..
התקשר אליך: אנה התקשרת אליו: אנה ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:אפחד מהו הפירסינג האחרון ש...:אין לי פירסינגים וגם בחורים באוזניים אני לא שמה עגילים. מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:אורנית112 המליצו לך עליו: לא זוכרת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:לא מוסרת שמות
קראת והזדהית איתו עד דמעות:אורנית112 מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:בתול בן 40 ריגש אותך:לא זוכרת הפחיד אותך:לא רואה מפחידים היית מוכן להרוג כדי לראות:הארי פוטר הרביעי מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:אורנית עצבן אותך:אורנית
הבאת אותה בשיחת נפש: אנה חלמת עליו:לא חולמת הרבה... חשוב לך יותר מכל אחד אחר: אנה
מהי ההופעה האחרונה ש...:לא זוכרת...כלום! מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:אף פעם העירו לך על איך שאתה לבוש:לא זוכרת הבטן שלך קרקרה:מזמן שמעת מוזיקה: לפני חצי שעה בערך חלמת חלום מוזר:שבועיים צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת:אתמול בבוקר
החלפת גרביים:היום בבוקר רצית ללכת לישון:היום בצהריים

עונה...

שם: שיר מין: בת מיקום: כפר סבא מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: שיר זרק עליך משהו: אחותי חח צייר עליך משהו: לא זוכרת שזה קרה בזמן האחרון תרם לך תשובה במבחן: אממ אפחד איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית התנשקת: נתניה חח אכלת: מטבח?.. הלכת מכות: לא הלכתי מכות בזמן האחרון חח הצטלמת: אממ לא זוכרת מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: NOW DANCE קנית: לא זוכרת המלצת עליו: גם לא צרבת: לא זוכרת שברת: אמממ לא שברתי מה הבגד האחרון ש...: לבשת: מכנס שחור וקפוצ'ון כחול כהה פשטת: מכנס ג'ינס וחולצה תכלת קנית: לא זוכרת לווית מחבר: את המכנס ג'ינס מלמעלה זרקת: לא זרקתי מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: תושב"ע שהיה לך בו מבחן: תושב"ע שעשית בו שיעורים: אנגלית (באמת הכנתי שיעורים?!? ועוד באנגליתת?!?..) שהברזת ממנו: גיאומטריה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: הרבה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: סבתא הרביץ לך: אחותי חח קנה לך מתנה: סבא וסבתא הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אממ אפחד מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: לא ראיתי טלויזיה המון Z\מן הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: זיהוי שירים מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: בורקס הקאת: אמממ מים חח הזמנת: פסטהה אכלת עם חבר: סנדביץ'?... זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכרת חח החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אור ניתקת לו/ניתק לך: אור נראלי התקשר אליך: נבו התקשרת אליו: אליה ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אור חח מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: באוזן חח החלפת: לא זוכרת חיטאת: רצית לעשות: באף ובפופיק אבל ברור לי שאני לא אעשה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: לימור עצבן אותך: לא זוכרת הבאת אותה בשיחת נפש: אממ לא זוכרת חלמת עליו: לא זוכרת חח חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כולם.. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לא קרה מתישהו לפי מה שזכור לי העירו לך על איך שאתה לבוש: מי שיער אני מורידה לו ת'ראש הבטן שלך קרקרה: עכשיוו חח שמעת מוזיקה: קודם חלמת חלום מוזר: כל הזמן קורה לי צחצחת שיניים: לפני חצי שעה ככה התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון: היום בצהריים

Gizmo16

New member
אוי, זה יהיה קשההה.../images/Emo28.gif

אני חייבת לציין שזה הולך להיות ממש קשה, כי אני סנילית לגמרי
שם: קסם מין: נקבה מיקום: צפון
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: בטח אחי הקטן זרק עליך משהו: מיקי צייר עליך משהו: לא נותנת שיציירו עליי תרם לך תשובה במבחן: אני בד"כ תורמת תשובות
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: באוטו. התנשקת: בחורשה מתחת לעץ. אכלת: במסעדה הלכת מכות: על שפת הירדן. הצטלמת: בבית של חברה מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: דיסק שצרבתי לעצמי עם תערובת של כלמיני שירים קנית: ממ. מזמן לא קניתי דיסק. המלצת עליו: בטח "מציאות נפרדת" של היהודים. צרבת: הצורב לא עובד
שברת: לא שוברת דיסקים
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: הפיג'מה שאני לובשת עכשיו
פשטת: הג'ינס שלבשתי היום. קנית: אווו, חולצה לבנה ממש יפה^^ לווית מחבר: אין לי חברים במידה שלי
זרקת: טייץ כאלה אפורים
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: כנראה פיזיקה. שהיה לך בו מבחן: וואו. הבגרות האחרונה הייתה מתמטיקה מועד ב', אז כנראה זה. שעשית בו שיעורים: כנראה פיזיקה. שהברזת ממנו: היסטוריה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: היסטוריה
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אחי הקטן החמוד. הרביץ לך: אחי הקטן, כנראה. קנה לך מתנה: אחותי. הכין לך אוכל: אמא שלי. ראה איתך סרט: אחי הקטן ואחותי
מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: וואלה, לא ראיתי היום טלויזיה
לוזוכרת מה ראיתי אתמול. הקלטת: משחק מכור
רצית לראות ושכחת: לא שוכחת כלכך. נרדמת באמצע שלה: מזמן לא קרה. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: אני לא סוגרת, אני מעבירה ערוץ. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: "מועדון איסוף המפיות" התעצבנת על החברים שלו: "האקדמיה ללשון עברית" חשבת שהסקר שבו מטומטם: לוידעת
צחקת על הודעה שכתובה בו: בפורום שלי, 666 נכנסת אליו לפני הפורום הזה: לפורום שלי, 666 מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: האאא, כנפיים ברוטב טריאקי, טעיםם
הקאת: המון המון המון וודקה ושאר משקאות אלכוהוליים. הזמנת: הכנפיים שלי
אכלת עם חבר: את הכנפיים, היום
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: נדמה לי שחתיכת עגבניה מסלט
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: שרון
ניתקת לו/ניתק לך: שרון
התקשר אליך: שרון
התקשרת אליו: יעלה
ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא צועקים, יש לי קו משלי
מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:אוזניים החלפת: עשיתי פעם אחת בגיל ארבע וזהו
רצית לעשות: לא רציתי לעשות
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של חברה טובה שלי המליצו לך עליו: לא ממליצים לי על בלוג כי אני בקושי קוראת
חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: הממ. כדאי שאני לא אגיד כי הוא כותב בתפוז. קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא קרה כל כך. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: סדרה של צרות, עם ג'ים קארי
ריגש אותך: שמש נצחית בראש צלול. הפחיד אותך: המסור 2 היית מוכן להרוג כדי לראות: לא אהרוג כדי לראות אף סרט. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: אלון עצבן אותך: לירון הבאת אותה בשיחת נפש: כמעט כל השיחות שלי הן שיחות נפש. חלמת עליו: חלמתי על סבתא שלי
לא חולמת הרבה על חברים. חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כמה מהם חשובים באותה מידה. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: וואו. מזמן. מוניקה סקס. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא קרה. רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: לא קרה. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: לא קרה. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא קרה. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אין כאן ערסים
העירו לך על איך שאתה לבוש: אומרים רק שזה יפה
ביום שבת
הבטן שלך קרקרה: אתמול בלילה שמעת מוזיקה: לפני חצי שעה בערך
חלמת חלום מוזר: אתמול בלילה
צחצחת שיניים: היום בבוקר
התקלחת: היום בחמש אחר הצהריים (האהא
) החלפת גרביים: לפני שלוש שעות בערך. רצית ללכת לישון:עכשיו

shemesh16

New member
פננננאןןןן

שם: עדי מין: נקבה מיקום: הרצליה מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אפחד זרק עליך משהו: אפחד צייר עליך משהו: אפחד תרם לך תשובה במבחן: אממ חברה איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: לא זכור לי התנשקת: בים אכלת: ליד המחשב הלכת מכות: עם אח שלי מקודם הצטלמת: בטיול שנתי נראלי מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: גרין דיי קנית: גרין דיי המלצת עליו: גרין דיי צרבת: אממ לא זוכרת שברת: לא שברתי דיסקים חח מה הבגד האחרון ש...: לבשת: סווצ'רט וג'ינס פשטת: ת'חולצה שהייתה לי מתחת לסווצ'רט קנית: ת'סווצ'רט הזה לווית מחבר: לא זוכרת זרקת: לא זוכרת מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: הממ תנ"ך שהיה לך בו מבחן: אממ..אני ממש לא זוכרת :) שעשית בו שיעורים: גם לא זוכרת.. שהברזת ממנו: היסטוריה.. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: היסטוריהההה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אח שלי הרביץ לך: אח שלי קנה לך מתנה: אממ.. אמא הכין לך אוכל: אני (((:) ראה איתך סרט: ראיתי לבד :/ מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: בכל הבנות בעולם..דפוק ביותר הקלטת: לא מקליטה רצית לראות ושכחת: משו שהיה לפני כמה ימים אווף נרדמת באמצע שלה: קטנטנות לפני כמה שנים חח שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא זוכרת מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: אני לא ממש בפורומים התעצבנת על החברים שלו: לאדעת חשבת שהסקר שבו מטומטם: אין כזה צחקת על הודעה שכתובה בו: גם אין נכנסת אליו לפני הפורום הזה: נכנסתי רק לזה.. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: גליליות.. הקאת: איכס מאיפה לי הזמנת: בורגר ראנץ אכלת עם חבר: ת'פרוסה של בצפר זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: איכס לא עשיתי את זה ולא עשו לי את זה החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: דנה ניתקת לו/ניתק לך: לא היה כזה בזמן האחרון התקשר אליך: דנה התקשרת אליו: דנה ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אין כזה מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: באוזן למעלה החלפת: באוזן למעלה חיטאת:באוזן למעלה רצית לעשות: בפופיק אבל לא מרשים לי :( מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: שלי המליצו לך עליו: לאדעת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: יש הרבהההההההה קראת והזדהית איתו עד דמעות: לאאא קרה מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: לאדעת ריגש אותך: לאדעת הפחיד אותך: הצלצול 2 (כמה קטעים מפחידים..) היית מוכן להרוג כדי לראות: "כל מה שצריך" מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: ליבנת עצבן אותך: מישהי... הבאת אותה בשיחת נפש: ליבנת.. בערך חלמת עליו: ידיד חשוב לך יותר מכל אחד אחר: יש מלא מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: לא הייתי בהופעות רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אין רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: אין כזה רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: גרין דיי? כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חח לאדעת העירו לך על איך שאתה לבוש: לא זוכרת מתי הבטן שלך קרקרה: בבצפר :) שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: לפני כמה ימים.. צחצחת שיניים: היום בבוקר?!?!?!? התקלחת: אתמול.. החלפת גרביים: היום..! רצית ללכת לישון: עכשיו

למעלה