יש מוצר ....יש שיווק?

צביקה38

New member
יש מוצר ....יש שיווק?

בימים הקרובים אני מוציא לאור 2 סרטי די וי די ללימוד השקעות בבורסה על ידי סרטים בעברית.הסרטים מושקעים עם אריזה מעוצבת. רגע לפני שאני פונה לערוצי שיווק מקובלים אני פונה אליך איש השיווק שקורא את ההודעה. אם יש לך ערוץ שיווק פתוח לבנקים ,בתי השקעות ,חברות שיווק ישיר וכדומה ורוצה לקחת חלק אני מתחלק ברווחים בשמחה. אם כן צור קשר [email protected] ואם לא אולי יש לך חבר ,מכר שמעוניין להצטרף לפרויקט? בהצלחה צביקה

cookimonster

New member
נכנסתי לאתר שלך

נראה מאוד מאוד מעניין, למי מיועדים הסרטים? למתחילים? לאנשי מקצוע?

צביקה38

New member
תודה!

הסרטים פונים למתחילים הסרט הראשון ומתקדמים הסרט השני. צביקה

cookimonster

New member
שמע

זה נשמע מאוד מעניין ואני לא רוצה להשמע כמו התרנגולת מהספר אבא עשיר אבא עני, אבל בעידן של צריבות מטורפת מה מבטיח לך שאנשים ירכשו בכסף? אני יודעת שאני אישית עם כל החוסר מוסר והתעלמות מזכויות יוצרים אין לי אפילו תוכנה חוקית אחת על המחשב שלא לדבר על סרטים ומוסיקה.....

צביקה38

New member
החוק יקירתי החוק

צריבה זו עבירה על החוק שהתשלום עליה מתחיל מעשרת אלפים ש"ח

cookimonster

New member
תודה שאמרת את זה במקומי : )

כאילו, אם החוק הזה היה נאכף במציאות, הייתי חייבת עכשיו מליונים יש לי כל כך הרבה תוכנות שהורדתי ואני אפילו לא יודעת למה הן משמשות, וכמעט רציתי להגיד פה לצביקה שישריין לי 2 DVD ואז ההיגיון הקר והציני שלי אמר לי "חכי שבוע תורידי באימיול" : )

חוק לא ימנע זאת.

החוק אמנם לא ימנע זאת כי המחסום כבר נפרץ וכולם יודעים ששום צעדים לא ינקטו מולם, וכולם כבר צרבו בהמונים אז מה זו עוד צריבה אחת בשבילם/בשבילנו? רציתי לספר על גישה מעניינת שלפחות עלי עבדה יפה מאוד. לפני כמה חודשים הייתי צריך ללמוד איזה נושא גדול בזמן מאוד קצר. אחרי התייעצות שערכתי עם כמה חברים הסתבר לי שישנו אתר אשר ניתן לעשות בו מנוי ולהוריד את כל חומר הלימוד בסרטונים למשך תקופת המנוי. האתר מספק גם פורום לשאלות ותשובות וגם ספרי תרגול. אבל הסרטונים מורדים למחשב הלקוח. תוך כמה שעות אפשר להוריד את כולם והם נשארים אצלך. מה שלכד את תשומת ליבי בתהליך הרישום היה הודעה לא מאיימת כמו כל ההודעות החוקיות המוכרות אלא בקשה קטנה האומרת - סכום המנוי הוא הוגן ולא גבוה, נודה לך מאוד אם לא תפיץ את הסרטונים לאחר ההורדה. אם יש לך קושי לשלם את סכום המנוי פנה אלינו ונתחשב. אני לא זוכר את הנוסח המדוייק אבל אותי זה שיכנע לא לתת את הדיסקים לא לשכפל אותם ולא לשים את הקבצים בספריית השיתוף.

cookimonster

New member
אכן משכנע

אני אגב לא שמה כלום בספריית השיתוף (מה זה בכלל?) אבל אם חבר/ה היו מבקשים ממני אין סיכוי שלא הייתי נותנת להם, והם בטח היו נותנים רק לחברים שלהם וכן הלאה....

תשובות.

הספריה אליה יורדים הקבצים מהאימיול/שירזה/קאזה - אחרים יכלים להוריד ממני את הקבצים מתיקיה זו. אם חברים שלי היו מבקשים הייתי אומר להם לשים את המאתיים ש"ח ולהיות הוגנים (בינינו, אף אחד לא ביקש ממני ואני לא מאמין שהיה מבקש) זה לא איזה אתר אימפריה עם עשרות אלפי מנויים והכנסות עתק, סה"כ מישהו עם רצון טוב ויוזמה שעבד מאוד קשה בשביל ליצור מאגר מקצועי ומכובד.יש אפילו כוונה להתחשב במי שידו אינה משגת לשלם מחיר מנוי. אני לא גונב מאנשים כאלה.

cookimonster

New member
אני משתדלת לא לגנוב מאף אחד

יש לי מחשב שנה בסך הכל, ומה אני אגיד לך עוד לא שילמתי על שום תוכנה.............. הכל מהאימיול..... אגב אף פעם לא שמתי כלום בתקיה הזאת, רק מה שגם ככה ירד מהאימיול....

MooHoo

New member
איזו מין טענה מוזרה זו?

בגלל שכולם צורבים אז אנשים יפסיקו ליצור או לנסות לשווק דברים? לפי מה שאת אומרת אין טעם שזמרים יוציאו תקליטים כי כולם מורידים מהאינטרנט, ואין טעם שישקיעו בבתי קולנוע, כי גם ככה כולם קונים צרובים בתחנה מרכזית, ולעזאזל, שיפסיקו כבר להפציץ אותנו עם כל ערוצי הטלויזיה האלו, יש הכל ביוטיוב.

cookimonster

New member
זה לא מה שאמרתי בכלל

אני מעודדת יצירה, אחרת, לא יהיה לי מה לצרוב : ) אבל בוא נודה רובנו מורידים שירים ולא קונים דיסקים.... מה לעשות שאל את חברות התקליטים, ואגב לגביי זמרים, משיחה עם מפיקה ברדיו, היא טוענת שהזמרים לא רואים שקל מהתקליטים ושכל הכסף הולך לחברות ההקלטה, ואת הכסף הם עושים בהופעות ולכן לזמרים עצמם, כך לטענתה, מאוד משתלם שתוריד אותם כי אם תאהב תלך להופעה....

צביקה38

New member
מי שנתפס משלם בגדול

זה כמו שכל אחד שרוצה לבנות אתר אינטרנט מוריד תמונות מהרשת כאוות נפשו אבל , כאשר חברה שמשווקת את התמונות הללו ובעלת הזכויות במדינה מגלה באתר שלך 5 תמונות אתה מקבל מכתב מעו"ד הדין שמוכן להתפשר איתך על סכום של 50 אלף ש"ח לפני משפט כי החוק קובע על כל הפרה של זכויות יוצרים קנס של מינמיום עשרת אלפים ש"ח. אז כולם מורידים ומי שנתפס ....משלם בשביל השאר. זה בערך כמו מי שמשלם מס ומי שמעלים וכל אחד יעשה את השיקולים שלו. מהון להון גלשנו מהמסר הראשוני ואני מציע לחזור לקרוא אותו כי בעסקים ולא בגנבים עסקינן. :)

מי שנתפס משלם בגדול

אכן, זכויות היוצרים הן אפיק UNDERRATED ליצירת הכנסה... נתקלתי לא אחת בחבר'ה שפתחו אתר ולאחר מכן באו אלי כשנתבעו להפרת זכויות יוצרים (האחרון נתבע על 200,000 ש"ח בגין מאמר שכלל כמה תמונות). נכון שאפשר להתפשר על הרבה פחות אם מנהלים את ההליךטוב אבל באמת למה כדאי? ולגבי זכויות יוצרים, יש לי לקוח אחר שגם הוא מציג את סרטיו ברשת, אבל המודל העסקי שלו מתבסס על בסיס אחר (למשל על ידי הענקת ערך מוסף כמו תעודה מוסדרת). אפשר לספק את הסרטים חינם ולהתבסס על מנויי פרמיום/תרומות/פרסומות/ערך מוסף. רק צריך למצוא את המנגנון. למאמרים שלי על זכות יוצרים.

la DVD

New member
תמיד רציתי לשאול אנשים כמוך

אם אתם כאילה אשפים בעשיית כסף בשוק ההון אז למה אתם לא פשוט עושים כסף בשוק ההון, במקום להתעקש ללמד אחרים.

צביקה38

New member
הנה אחת התשובות

יש את העניין שבעשייה ואת הכייף שביצירה.אני קטונתי אבל תביט על גדולי המשק ,דנקנר ,תשובה ,פישמן הרי יש להם מספיק כסף לחיות עד סוף חייהם כמו שהם רוצים בלי לעבוד דקה נוספת אחת והם בכל עושות ממשיכים לעשות עסקים מידי יום. אחרי שאתה כבר לא עובד בשביל צרכים קיומים אתה עושה דברים עבור עצמך כאשר הכסף והרווח הוא רק אחד מהמניעים. יום טוב ובשורות טובות צביקה

ynotme

New member
ערוץ הקניות יכול להיות פלטפורמה

מעניינת, הם משווקים ואתה רק משלם מהרווחים.

למעלה