יש מומולדת ל 3 אנשים ו...

יש מומולדת ל 3 אנשים ו...

אף אחד לא כתב כאן כלום אז אני יאחל להם המוןןןןןןןןןן מזל טוףףףףףף ליאור (בועט בראש) יוני שטרית) ואלעד (דוגמן עם עגיל בלשון) המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טוףףףףףףףףף הרבה בריאות אושר והצלחה וכל חלומותיכם יתגשמו אמןן אוהבת אושרררר

יאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מזל טובבבבבבבבבב לשלושת החוגגים המון שמה ואושר והרבה אהבהההההההההההההה
ויוני אני מאחלת לך סארס:p...{תראה איך אני מתסיסה את כולם} מתה על כולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

יוני כבר עשינו שירשור של יומולדת

שלך לא? אני יודע שכבר איחלתי לך מזל טוב.. :-\ לא משנה שוב מזל טוב ןגם לליאור בועט בראש מזל טוב ולניק השלישי אני לא מכיר אבל מזל טוב גם לך אלעד

מאחר ויוני הוא אדם דתי..

מן הראוי שיחגגו לו ת'תאריך העיברי אך אין שום דבר פסול בלחגוג ב2 התאריכים,זה מה שאני עושה.חיחיחי..בכ"ח באייר.(יום י-ם!כבוד!) וב-19/5 לילה טוב לכולם. ואת ליאור ברכתי כבר בבלוג. אז נשאר רק את דוגמן לברך מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

תודה לכולםם כל מי שהגיב אוהב אותכםם

\\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם \\תודה חייב לכם

מזל טוב ל...../images/Emo9.gif

י
ו
נ
י
-האיש ,השניצלים ,הקרמבואים והרחוב
ל
י
א
ו
ר
-הבועט בראש
א
ל
ע
ד
-האיש והעגיל
אז אחים יקרים שלי המון המון מזל לכולם שתהייה לכם יומהולדת שמחה ,מתוקה ,ומאושרת שפע ברכות ואיחולים שתמיד יהיו לכם : אושר ,כושר ,בריאות ,שגשוג ,ביטחון ,שלווה ושמחת חיים שכל משאלות ליבכם תיתגשמנה שתכלו בדרך הישר ובדרכי התורה
שה' ישמור עליכם ועל משפחותיכם לעד
כל מה שאני מאחל לכם אני מאחל לעצמי :) ושוב מזל טוב ענק
שלכם בהמון שמחה ומזל טוב חן
מהמר שלא מוותר

../images/Emo49.gifיוניייי :)

יוני חיימשלי המון מזל טוב מאמילהה
ליום הולדתך זה ולעוד רבים שלוחים לך אלה האיחולים היה כמו הטבע - רחב אופקים כמו העץ - הכה שורשים כמו ציפור - תמיד חופשי כמו השיר - צעיר ניצחי היה עמוק וצלול כמו המים יהא אושרך בשמיים ראשך תמיד יגע בעננים תדע רק ימים מאושרים שא כל מעשיך בגאווה וימלאו חייך באהבה תודה על כל מה שאתה בשבילי.. תודה שעזרת לי ללמוד לקבל דעות שונות וביקורות שונות.. אתה אחד האנשים הכי מדהימים שייצא לי להכיר כאן בבלוג.. מקווה שזה לא ייפסק לעולם
אוהבת תמיד נויה

../images/Emo49.gifליאורוש אבא קטן

מאמי יאאאאאאאאאאאאא אבא קטן שליי מזל טובבבב מה אני יאחל לך מה.. יומולדת שמח זו רק ההתחלה של הברכה. כי בעצם רציתי לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה. ולאחל הצלחה בחיים ואין סוף אהבה שצחוקך יהדהד מהלב וליבך יהיה מלא ידידות וצהלה שכל מי שימצא סביבך יחוש רק אושר וברכה שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך לא רק השנה יומולדת שכולו אהבה וברכת מלאכים לכל השנה אז זהו זה מה שנותר לי לאחל לך רק בריאותתתתתתתת ושוב מזל טוב נשמה שלי
אוהבת תמיד נויה

נוי בן שושןןןןןןןןן

תודה כפרע עלייך חבל שלא באת אני הזמנתיייייייייייייי :_-0 בכל זאת חולה עלייך זהו אני הולך לא חוזרררררררררררררררררר

מומולדתתתתתתתתתת../images/Emo24.gif

לליאוררררררררר בועט בראש ליאוררררררררררררר כפרוני עליך אין מילים לתאר כמה שאתה חשוב לייייייייייייייייי אני רוצה לאחל לך המון המון המון המון מזל טובבבבבבבבב שתמיד תהיהי מאושרררררררררררררררררר:] שכל חלומותיך וצפיותיך לעתיד יתגשמו לךךךךךך אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חימשלי שובבבבבבבב מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! |בלונים|
לאב ת'ך כולם לתת לו בתגובות הלוווווווווווווווווו מהרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר יאלה קדימה :)

למעלה