יש מה צב?

יש מה צב? ../images/Emo53.gif

יש לי בבית צב מים תקופה לא קצרה שאחי הביא מאיפשהו, אין לי מושג מה סוג הצב אבל הוא בגודל 10 ס"מ בערך , יש לו לחיים אדומות ומישהו אמר לי שהוא טורף. אני מחזיק את הצב בחצר בכלוב עם סוג של גיגית בתחתית. שאלתי היא, מה הצב הזה? איך מומלץ לגדל אותו? ואיפה רצוי לשחרר אותו במידה וגידול ביתי אינו מומלץ לו. תודה.!

כנס

הצבגון אדום אוזן הוא צב מים. אסור לשחרר אותו בטבע כי הוא הורס את האיזון בטבע ובגלל שאנשים היו משחררים אותו הוא כבר לא חוקי?. אז תשמור עליו. אני לא יודע ממש את הטיפול אבל תדאג שיהיה לו חלק יבשה וחלק מים, ותדאג גם לחימום! תחכה שיבוא מישהו שמבין והוא כבר יגיד לך את הטיפול כולל התזונה.

T M Y

New member
צבגון-צב אדום אוזן

יש לך צבגון.. אתה צריך להאכיל אותו בבמבה לדגים.. ובדגים חיים\דגי פילה דברים בשריים הם אוכלים בעיקרון אבל אמרו לי שגם חסה בגינה לא מומלץ.. עדיף בבית עם חימום של 28 מעלות.. ואם איןלך מה לעשות בו אני אשמח לאמץ אותו:)

מרק../images/Emo9.gif

קמצוץ פטרוזיליה, מעט מלח, שמן זית, אפשר להוסיף מעט מחית בטטה. לבשל על אש קטנה ולהגיש עם לחם בצל!!! צבגון אדום אוזן הוא מין פולש בעייתי הדוחק מינים מקומיים בבתי גידול טבעיים. הוא אינו מצוי באופן טבעי בארץ למרות שמסוגל להסתגל לנישות באזורים מסויימים. לכן אין לו מקום כאן כלל. מרק צב!!!
זה הפיתרון

למעלה