יש מה לחפש

s hila

New member
יש מה לחפש../images/Emo191.gif

בדרום אמריקה.. ארגנטינה צ'ילה ופרו (מוגבלות בזמן וכסף ) מספטמבר עד ינואר. (אין אפשרות להקדים או לעכב את הטיול) ?? thanks! הילה

s hila

New member
אחלה. אבל הבנתי שזה החורף

שם בתקופה הזאת ,לא?

kogawa

New member
קיץ חורף ושבינהם

ארגנטינה וצ'ילה החורף הפוך מאצלנו, ופרו גם בה היום הארוך והחום הוא בדצמבר, אבל כמו במרבית העולם גם בפרו הגשם יורד בתקופה החמה, ולכן דצמבר-ינואר ממש לא נוחים לטיול. בקיצור, טיול שמתחיל בספטמבר בפרו וממשיך באוקטובר-דצמבר לדרום הוא שילוב מנצח.

ני ני19

New member
../images/Emo207.gif דרום אמריקה

זה אומנם עוד רחוק אבל צריך קצת בסיס אני מתכננת לטוס לדרום אמריקה בספטמבר (ארגנטינה,צ'ילה,בוליביה,פרו,אולי אקוודור וברזיל לקרנבל) השאלה היא מאיפה כדאי להתחיל את הטיול בתקופה הזאת?
ומעבר לזה יש לכם פורום סבבה לגמרי נהנת לקרוא פה

kogawa

New member
בספטמבר אפשר להתחיל

בכל אחת מהמדינות שהזכרת לגבי תכנון מסלול צריך לדעת לכמה זמן, תחומי עניין, תקציב ותאריך יציאה. בגדול, ספטמבר מתאים לטיול "V" שמתחיל באקוודור, יורד דרומה בפאן-אמריקן לדרום צ'ילה, עובר לארגנטינה ועולה צפונה לקרנבל בסלוודור או רסיפה. איך לשלב את בוליביה תלוי בקצב הטיול ובדברים אחרים. אני אישית הייתי מגיע ללימה בספטמבר, מטייל בדרום פרו, בוליביה, מדרום בוליביה למדבר אטקאמה ולאורך צ'ילה, ארגנטינה ודרומה, והמשך במזרח ארגנטינה עד צפון ברזיל בפברואר, משם לאורך האמזונס לאיקיטוס בפרו, ולאקוודור במאי.

s hila

New member
אז אתה ממליץ פרו->צ'ילה->ובסוף

ארגנטינה? כדאי להתארגן עם אוהל מפה או לפני כל טראק ללכת לאיזה מקום ולהשכיר משם? (אני טסה עוד מעט לארה"ב בגלל זה עכשיו כל השאלות..).

kogawa

New member
רבים מסתפקים

באוהל לשני אנשים וכלי בישול לשלושה ארבעה, כך שבדרך כלל אפשר להסתדר רק עם שק"ש. אני הבאתי הכל איתי.

jeshu

New member
היום הארוך בפרו ? לימה נמצאת בקו רוחב 12 מעלות דרום.זה מאוד קרוב לקו המשווה ואין להם משטר ימים של יום קצר יום ארוך כמו אצלנו.זה פשוט פחות מורגש.

kogawa

New member
תריץ חיפוש אחר האינטי-ראיימי

חג האינקה שחל ביום הקצר בשנה במצודת האישה הסקסית לייד קוסקו.

jeshu

New member
טוב בסדר הם לא בדיוק על קו המשווה וקוסקו כבר מעט דרומית ועדיין זה יראה הרבה פחות קיצוני למי שמגיע ממקום בין חוגי הגדי והסרטן לבין הקטבים.

kogawa

New member
מצודת האישה הסקסית ??????

זה מה ששאלת נתי? סאקסייוואיימן ולגבי הגאוגרפיה המשונה של פרו, ישנם שני ימים קצרים בשנה, ושני ימי "זניט" כמו שיש בכל התחום בין חוג הסרטן לחוג הגדי

s hila

New member
נסה לכתוב בעברית "מצודת האישה

הסקסית" ואולי יבינו יותר טוב מה כתבת. תודה על העזרה :)

natyh

New member
על לא דבר

שימי לב למי ההודעה כונה , תאמיני לי שפלג קטן ( יובל ) יודע לקרא בין השיטים ומבין את הכונה . עכשיו תעברי אות אות באנגלית וראי את המשמעות בעברית . צופן לא מסובך . ובינינו איבדתי את החשק להמשיך לכתוב . נתי

s hila

New member
אה בכיף. זה מה שעשיתי ת'אמת.וצריך

תרופות כשלהן לדרום אמריקה?

למעלה