יש מהנדס כימי בקהל?!?

sirpad

New member
אם אני יודע שלפני פחות משנה

קיבלה מזרח טימור עצמאות, אז לא יזיק לזעת איפה זה ישראל. אני עצמי כבן אדם מרגיש שיש לי בור בהשכלה כי אני לא מכיר ממש טוב את ההיסטוריה האמריקאית למשל, או שאני לא סגור על המיקום של כללללל המדינות. וזה לא שאני חייב לדעת היטוריה אמריקאית או שאני מצופהלזה אבל זה פשוט עניין של התעניינות במעבר לפופיק שלך, אני חושב.

sirpad

New member
כשנשלחתי לקורס מטעם המדינה

בנושא נורא התלהבתי, ואמרתי מגניב אני אלמד קצת על ההיסטוריה. אבל מה שהיה שמה זה בעיקר סקירה מאוד מאוד מאוד חפיפניקית של התקופות. אני יודע קצת היסטוריה דנית, ותאמת לא השקעתי יותר מידי בלחקור אותה. קראתי קצת באנציקלופדיות בארץ והרמה שמה גם נמוכה לראייה באנציקלופדיה אביב מעידים שבדנמרק יש בתים עם גגות אדומים וגדרות לבנים ושהאוכלוסיה נורא נחמדה. וזה דיי קרוב לנוסח המדוייק באביב אגב. אני מלך הידע הכללי הלא שימושי ולכן אני גם יודע שהטכנולוגיה בלו תות' נקראת על שם מלך דני עתיק יומין.אם הוא ידע לתקשר באופן אלחוטי זה אני לא יודע!?

forglemmigej

New member
Blue tooth

אהה.. הוא היה המלך הויקינגי האחרון. ובעצם הביא את הנצרות למדינה ,וביטל את הפאגניות .אגב לא צריך ללכת לקורס מטעם המדינה, אפשר למצוא הכל באינטרנט.

shaltomato

New member
מדהים

מה שמדהים זו ההענות הפוזיטיבית והקונסטרוקטיבית למר בחור

MicMik

New member
אני גם למדתי בבן-גוריון

לא הספקתי עוד לקרוא מה כתבו לך, אבל כשהייתי צריך רשימת קורסים באנגלית,נגשתי למנהלה, לא זוכר איזה משרד, ופשוט הכינו לי הכל באנגלית, תמורת תשלום סמלי (בטח פחות ממה שמתרגם יקח ממך). לדעתי גם תתקשר לאוניברסיטה ביוסטון לבקש דחייה.

MicMik

New member
עכשיו ראיתי שאתה ביוסטון

תתקשר לארץ והם ישלחו לך בדואר.

עוד אפשרות זריזה וזולה (חינם)

ידעתי שכשאומרים חינם כולם יכנסו... ולעיניננו... תיכנס לאתר של אחת האוניברסיטאות כאן שמציעה את אותו התחום שאתה מנסה לתרגם ובתאור הקורסים תחפש את המתאימים\ paste
copy

justlior

New member
../images/Emo51.gif על כל התגובות !

נתתם לי כמה רעיונות שימושיים! רק לצורך הבהרה, אני ביקשתי וקיבלתי תדפיס לימודים באנגלית מבן גוריון. אבל מה? יש שם רק את שמות הקורסים ולא את פירוטם. אבל לא נורא. נתגבר. ושוב, המון תודה.

למעלה