יש מהומה בדימונה

יש מהומה בדימונה

ראש הוועד של מפעלי ים המלח אירגן ביחד עם כ200 מהעובדים המיוחסים שלו ו מנכ"ל המפעל הפגנת תמיכה (כמובן תמיכה בו)וטרור במרכז המסחרי של דימונה. כאשר התקרב לשם ג'קי אדרי(גיבור מעמד הפועלים) הם התנפלו עליו בקללות גינויים. אני עמדתי שם המומם ונכלם לנוכח הבושה הגדולה הזו . אכן דימונה עיר של טרור ואימה זה מה שחשתי שם. אני כולי נסער ומזועזע

אשור

New member
את העובדים המיוחסים האלו

ניתן להשוות בשקט ל"קאפואים".היום אלי ההון שולטים ב"עמך" בעזרת חולירות כאלו.

mmeny

New member
זה "אח אוכל אח"../images/Emo7.gif

שום סולידריות ושום נעליים

אשור

New member
כך מצליחים אילי ההון לשלוט.

הסיסמא היא "הפרד ומשול"

דימונאים צאו לרחוב ביום ראשון

תעשו משהו אל תתנו ללנקקרי וחבר מרעיו לשלוט ולהשליט טרור בעיר. עשו מאיתנו עבדים שלהם אסור לשתוק

אשור

New member
זו לא צריכה להיות רק בעייה של

דימונאים.העתונות והתקשורת וחברי הכנסת החברתיים חייבים להיכנס לעובי הקורה ולגרום לפיטורי המנהלים שם וגם את המשתפי"ם שלהם מקרב אנשי "דור א".

אשור

New member
אנימציע לך דימונאי לדוא"ל

לחברי הכנסת רן כהן ולאיתן כבל לאלתר דרך אתר הכנסת.

rotrot

New member
נשלחו מיילים לחברי הכנסת ../images/Emo127.gif

התקשורת לא תצליח לטייח את הפרשה אני אישית שלחתי מייל למס' חברי כנסת

virus2

New member
להנהלה יש כוח

הרבה יותר ממה שאתה חושב. אתה מכיר את עובדי הקבלן הבדואים שמוכנים לעבוד בשכר נמוך ממך, לשון במפעל. האלטרנטיבה תהיה להתפטר מכל העובדים היהודים ולהשאר עם הבדואים.

אשור

New member
ניתן גם לבדוק בכלים משפטים

כשירות מכירת כי"ל לגופים פרטיים.

מהאתר של דימונה

ביום שישי 11/06/04 במרכז המסחרי בדימונה, נקלעתי לאחד מהרגעים הקשים שלי בחיים. בפעולה מתוכננת ומתוזמרת עשו לי לינץ חמור ביותר ע"י חלק מעובדי מפעלי ים המלח "אחים שלי דימונאים" אנשים שגדלו איתי בדימונה, חלק מהם בני משפחה באמצע המרכז המסחרי בדימונה, עמדתי לבד מול אספסוף גדול ואתם ביחד יו"ר וועד עובדי מפעלי ים המלח ארמונד לנקרי ולא תאמינו גם מנכ"ל כי"ל דשנים אשר גרינבאום, עמדתי לידם בסמיכות כל כך קרובה שבא לי לבכות, והם הנהלת כי"ל לא מפסיקים לחדד את מלחמת האחים, הם לא מפסיקים לנצל את מעמדם לשסות איש באחיו, אין בליבי על המתלהמים והמקללים, אין בליבי אליהם דבר. הכעס העצור שלי מופנה להנהלת כי"ל, מנכ"ל כי"ל אשר גרינבאום בחולצת פועלים חייך בליבו הוא מצליח להנציח את המעמדות, הוא ראה את הדם בעיניים של עובדיו, הוא הזמין תקשורת לצלם דם בדימונה,עמדתי לבד בין אחים שלי בדימונה וניזכרתי בבירות בלבנון שנת 82 מול המון שיעי שסגר עלינו לוחמים בימ"מ, לא מתבייש לומר שעמדתי בדימונה עם ראש זקוף בצדקת הדרך, ובפנים רעדתי מפחד ראיתי את התסריט הגרוע מכל לנגד עיניי, ואשר גרינבאום מנכ"ל כי"ל דשנים בסמיכות אליי חייך. אשר גרינבאום (עם חולצת פועלים) חבר דירקטוריון בית חולים סורוקה, חבר בהרבה גופים בנגב, אני אפתיע אותך, באחד הפעמים כשתהיה לבוש חליפה מהודרת באחד מהקונצרטים שאתה הולך להאזין להם, אני יפתיע אותך שתחוש את העלבון הקשה ביותר, אתה אכזר אני יותר ממך, לאדם כמוך אסור אבל אסור לעמוד בחברה מהמובילות לא רק במשק הישראלי אלא בעולם כולו, אני אדאג שאחריך יכתבו לחברה חזון עסקי חדש כחלק מהפקת לקחים מהתנהגותך המסוכנת וחסרת המעצורים נגד פועל פשוט נגד מעמד עובדי הקבלן נגד אדם מהישוב. תתבייש לך עמדת בלב לינץ של אח באח ולא נקפתה אצבע ואני במרחק כתף ממך. אדרי יצחק (ג'קי) דימונאי גאה. 055921733

למעלה