ישקוי הירח-חלק ראשון,הכל נגמר
זהו סיפור מיוחד במינו-הוא מתחיל מהסוף להתחלה.זה כמו סרט: הסיפור מחולק לשלושה חלקים,ולשישה פרקים. אני אעשה לזה סיפור המשך,כמובן,באותו סגנון,אבל יותר מסתורי. אז תהיו עם ראש פתוח,ותגיבו לפרק הראשון(כי השקעתי): פרק ראשון: "אנג'ל,אתה לא רצוי בבית הזה!אתה לא מבין?ילדתי תינוקת ,ואתה כמו זבל בורח!" "אבל יסמין,את לא מבינה...הייתי חייב לג'ייסון כסף,ו.." "אני לא רוצה לשמוע יותר!תראה עכשיו בגללך הערנו את התינוקת!אני הולכת למעלה,ואם אני אראה אותך למטה אחרי שאחזור אני אקרא למשטרה!" "טוב יסמין,אם זה מה שאת רוצה.... אני הלכתי." למעלה בחדרה הקטן של אמילי.... "אויש,אמילי קטנה שלי.רק תינוקת קטנה וכבר יש לך בעיות במשפחה.אל תדאגי,אני לא כמו אבא שלך הזבל המתרוצץ הזה.אני אף פעם לא אעזוב אותך." "א...ב..א..." ברגע שיסמין שמעה את אמילי אומרת את המילה הזאת,היא הניחה אותה בערסל והחלה לבכות. "למה,אנג'ל,למה?!?!?"היא צועקת ומכוונת את ראשה לשמיים. "וואהההההה" "כבר באה אם."אמרה יסמין בזמן שניגבה את הדמעות. יסמין טיפלה באמילי והשכיבה אותה לישון.ואז,גם היא הלכה לישון,במיטה הקטנה ליד יסמין. "כבר 9:00 יקירה,את מאחרת לעבודה" אמרה הנני של אמילי,נורה. "אוי לא!נורה,אמילי בסדר?" "בסדר גמור.תני לי לבדוק...."נורה הושיטה את ידה אל מצחה של יסמין. "וואו!יש לך המון חום!אני אתקשר לעבודה שלך,בנתיים,תישארי במיטה." "לא,נורה,אני בסדר,הבוס יכעס..."יסמין נרדמה כשאמרה את דבריה. לאחר כמה שעות,יסמין שמעה מישהו נכנס הביתה. "אנג'ל אמרתי לך ש......וואו!אני לא מאמינה!" יסמין ראתה את אנג'ל,כשהוא עם טבעת קטנה ביד. "יסמין,אני לא מסוגל לחיות בלעדייך.רק שבועיים בלי לראות את הפרצוף שלך זה כמו נצח. את רוצה....?" "אני לא יודעת...אממ לא!כן!אולי!כן!כן!כן!כן!" וככה עברו להן חמש שנים יפות,אבל משהו קרה.... "אנג'ל,תפתח את הדלת!" "פותח" אנג'ל פתח את הדלת ויסמין ראתה את ג'ייסון לידו,עם אקדח "ג'ייסון,אל תעשה את זה!" "מצטער יקירתי,זה מה שמגיע לך ולאהובך!" ג'ייסון ירה באנג'ל!יסמין רצה לטלפון וקראה למשטרה,וכעבור דקה,ממש לפני שג'ייסון התכוון להרוג אותה,שוטר בא ואיים עליו מאחורי גבו. ואז,יסמין המשיכה בחייה.התחתנה עם אהוב ליבה החדש,אהרון,והולידה לו 9 ילדים. אבל אז,שוב הלכה לבר פניאטי,אחרי ריב עם אהרון,ושתתה את שיקוי הירח.... תגיבו פליז