יש!!!!! מדריך ד'!!!!! זה התפקיד החדש שלי- מדריך ד' ורשג"ד ד'...בצוות חוץ.... בקיצור- רשמ"דדדדד'
G gorck New member 31/7/07 #1 יש!!!!! מדריך ד'!!!!! זה התפקיד החדש שלי- מדריך ד' ורשג"ד ד'...בצוות חוץ.... בקיצור- רשמ"דדדדד'
J just orka New member 31/7/07 #2 אההה אם כבר שיבוצים../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif ראשג"דית ו' ! 0.0
C cohen shir New member 31/7/07 #15 תעשו מפגש פורום כמו שאנחנו עשינו.... ../images/Emo9.gif תקבעו משהו סטייל בכניסה לחדר אוכל אחריי הערב הראשון וזהו.
תעשו מפגש פורום כמו שאנחנו עשינו.... ../images/Emo9.gif תקבעו משהו סטייל בכניסה לחדר אוכל אחריי הערב הראשון וזהו.
C cohen shir New member 31/7/07 #17 אני עשיתי צ'ופר לכל הראשג"דים בשבט שלי...... שנה שעברה לקורס תגים מהממים כאלה עם כל החפירה של מי הם... שם מלא תפקיד מלא שבט הנהגה הכללל! וזה היה עם הסמל המהמם של השבט כזה בצד ומנויילן ועם כזה שנתפס על החולצה....
אני עשיתי צ'ופר לכל הראשג"דים בשבט שלי...... שנה שעברה לקורס תגים מהממים כאלה עם כל החפירה של מי הם... שם מלא תפקיד מלא שבט הנהגה הכללל! וזה היה עם הסמל המהמם של השבט כזה בצד ומנויילן ועם כזה שנתפס על החולצה....