יש מאיפה

יואב ח

New member
יש מאיפה

לשמוע את הסינגל החדש של אבי? ומתי כבר יצא הדיסק?? מתי????!?!

"יהודה" כל מה שרציתם מילים ושיר לשרותכם נ.ב.

אם זה בלאגן תורידי תהודעה ורד כוונות טובות אבי בניון - יהודה עזב לו יהודה את ארץ ישראל לפתור את החידה ברח להיגאל עזב הכל הרחק הלך והיתרחק ויימחא עוזב לו יהודי את ארץ האבות לא נוח לו יותר רוצה להיבנות שואף להיתקדם לבנות להתפתם להיסתם עצור תתחיל לבכות לא יודע מה הטעם לחכות והאמת תבוא לדפוק על החלון עצור תתחיל לחטוף גם העתיד בכלל נותן לך לגדול(נראה לי) חזור עזוב הכל זה לא שלך שם בשביל למה לך לסבול הלכת לחפש במקומות זרים רצית לרחף מעבר להרים אמת לא משתנה שנה אחר שנה אחר שנה

לורד-כנסי בקשה

פעם קודמת שביקשתי ממישהו בפורום להעלות את שיר הוודקה ובחייאת אמרת שזה אסור ויש בעיה של זכויות יוצרים... עכשיו העלו שיר של אבי בניון-גם פה יש זכויות יוצרים.את ההודעה הזאת השארת ואת השניה מחקת...רציתי לדעת מה ההבדל בין פעם קודמת לעכשיו.. כל הכבוד לשמעון שהעלה את השיר..גם אני בעד כי בלי שום קשר אני יקנה את הדסיק אבל רציתי לדעת מה ההבדל..תודה..

ו ר ד ב

New member
יהודה יצא כסינגל לרדיו...

שיר הוודקה ובחייאת עדיין לא...

Aviu

New member
וואלה לא אהבתי את השיר...

תודה על הלינק ועל ההשקעה, אבל השיר לא לטעמי.

יואב ח

New member
זה מעניין

כמה פעמים נדרשו לך לשמוע כדי להחליט שאתה אוהב את השיר? יש אנשים שמסוגלים להתאהב בשיר לאחר השמיעה הראשונה. אני בד"כ לא ככה. לשירים של אבי ועמיר יש כבר נקודות זכות עוד לפני השמיעה, לכן הצלחתי להתאהב בדיסקים שלמים אחרי שמיעות מועטות כשברוב הדיסקים (של אומנים אחרים) אני מתחיל עם שיר אחד, שניים ולאט לאט לומד להכיר ולאהוב את כל השאר. "יום אחד", לדוגמא היה לי די קשה בשמיעה ראשונה והיום אני לא מבין איך... את "יהודה" אני עוד לא מצליח לזמזם. "דוד מלכי" תוך שניה נדבקתי...... טוב לא יודע להסביר! תהנו מהגאונות פשוט, זה מה שיש לי להגיד.

טל טל 20

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

אתה גדול! והשיר יפה,אהבתי,לחן מקסים.

למעלה