יש לצעיר יומולדת השבוע

פפואה1

New member
לא ראיתי מחירים של הדרדסים

מניחה שלא זול, אבל אולי אפשר לבקש ששני בני משפחה יקנו לו...? אנחנו קנינו אם פי לגיל 5 וזה ממש מוצלח (משמש אותה בנסיעות וגם בשינה..) קנינו מאימג'ינריום, אבל לדעתי כל אם פי פשוט ולא משוכלל מדי יתאים... עוד מתנה מוצלחת אצלנו היתה ערכת קסמים (אבל צריך לבדוק אם מתאים לגילו..)

אצלנו תחפושות הולך חזק

קשה אמנם למצוא בעונה זו, אבל בקצת מאמץ סבתא הצליחה להשיג גם כובע של "שוטר אמיתי" החודש, וזה שיחוק רציני

זה רעיון

נושי 14

New member
אני שבוע שעבר הלכתי לחפש למאי כנפיים

ולא היה שום כלום. טוב נו בחנות אחת (והייתי בכמה) היו כמה חרבות. כל המוכרים אמרו לי שעוד חודש חודשיים יתחילו להגיע. חוץ מזה לכי לדואר ויהיה לך ספיירדמן (שאתמול מצאתי בבית את המסכה שלו).

נושי 14

New member
גם אצלי זה ככה

איך שמגיעים ליום הולדת אני לא מצליחה לחשוב מה כדאי לבקש. יום אחרי כבר עולים לי מלא דברים ואז אני נאלצת להשלים לבד -אייקון מלא שיניים-

נושי 14

New member
כן

לנו היה רק את ספיידרמן שאתמול מצאתי גם את המסכה שלו
(אני לא ממש מצליחה להתחבר לאייקונים כאן)

מיקסי10

New member
לא יודעת אם כתבו לך כבר אבל...

מצלמה לילדים אני מתכננת לבקש לבן הארבע שלי. זוממת גם על הסטריידר (לא לגמרי בטוחה את מי הם ישמשו יותר) תשאלי אותו מה בא לו....

מיקסי10

New member
אופני ריצה

אבל כאלה עם בולמי זעזועים מושב מתכוונן וכו... יש להם אתר שאפשר לראות אותם. לא עולים הרבה יותר מאלה מהעץ ולדעתי איכותיות יותר

משחקי קופסא?

השניצל (4.5) אוהב משחק (שכרגע ברח לי שמו) של הר מפלסטיק עם עיגולים ובראש ההר גזר גדול. כל משתתף מקבל 4 ארנבים ובתורו מרים כרטיס שבו מצוייר כמה ללכת או לסובב את הגזר. כשמסובבים את הגזר יש חורים בלוח המשחק שמשתנים ואז חלק מהארנבים נופלים והמנצח הוא מי שנשאר עם הכי הרבה ארנבים בסוף. נשמע מסובך אבל פשוט למשחק והוא אוהב את זה. אצלי גם אוהב קופת מכולת (זה עם מיקרופון ורעשים של קופה) ועוד משחק יותר פשוט- פיקולינו. אופניים לא שייך עכשיו כ"כ. קליקס לא ידבר אליו אבל לדעתי קפלה כן יעשה לו טוב אם תשבו ביחד ותעבדו על המוטוריקה העדינה. הרי אין שם חלקים שקשה לחבר. בהתחלה סתם בונים מגדלים פשוטים ומכלאות לחיות, אח"כ זה משתכלל.

למעלה