יש לצעיר יומולדת השבוע

יש לצעיר יומולדת השבוע

ועוד אין לנו "וויש ליסט" אני ממש לא יודעת מה לבקש עבורו, ובסופו של דבר סביר להניח שאני אלך להתבחבש בעצמי בחנות הצעצועים ואקנה לו בעצמי בשם הדודים והסבא-סבתא. יש רעיונות? בן 4... פליימוביל ומכוניות ורכבות יש בהמונים פאזלים הוא לא אוהב ספרים יש בשפע - אבל אין דבר כזה יותר מדי...

אוף גם אני תמיד נתקעת בזה

כי באמת יש הכל מהכל. מה עם קפלה? (מניחה שיש לכם כבר...) זה הרעיון היחידי שעולה לי כרגע, לפחות זה מה שאני קניתי לו שנה שעברה. הפעם שאלתי אותו. הוא כזה צנוע ביקש בלייבלד מקורי. מה התאריך שלו? גם אנחנו חוגגים השבוע...

ב 23,

יחד עם מיטל 743 ומאי של נושי הוא ביקש אקורדיון - ואת זה יקבל מאיתנו, ורובוט כמו שאח שלו קיבל...מעבר לזה הוא לא יודע. קפלה זה אחלה, אבל לא בשבילו. המוטוריקה העדינה שלו לא משהו (בקרוב תור אצל רופאת התפתחות לבירורים) יחד עם גמישות היתר שיש לו - אני חוששת שיותר ממאתגר זה יהיה מתסכל..

אנחנו ב-25

אז אולי תבדקי איזה משחקים מתאימים לפיתוח המוטוריקה העדינה וזה מה ש"תבקשי".. בכל מקרה תצטרכי לקנות מרגע התחלת הטיפול. אם תרצי, אמא שלי מבינה בתחום ואוכל לשאול אותה מה מתאים.

לא משנה גם אם לא תהיה

ואת יודעת שכדאי לחזק את הצד הזה שלו, לדעתי כדאי לחפש משחקים מתאימים (זה לא חייב להיות משהו שהוא "במיוחד" עבור זה)

Y1N1

New member
אנחנו ב- 24

גם לי אין מושג. מזל שאנחנו חוגגים לה בבית רק בעוד שבועיים. בתאריך האמיתי היא תסתפק בבלון ועוגה לצהרון.

גם הגדולה שלי

מאורית9

New member
אין לי רעיונות מהפכנים- רק מזל טוב

אולי משחק כלשהו- של פוקסמיינד לגיל הצעיר אולי חלוק של רופא ואביזרים- אם הוא בעניין של משחקי דמיון או אביזרים לארגז התחפושות ערכה פשוטה של לגו- לבניית מכונית או משהו קטן יחסית

macaroni35

New member
רעיונות למתנות..

רעיונות
כן לציור ערכה לקוסם אם יש המון מהכול - אולי הצגת ילדים טובה. בגיל 4 קנינו לילדה שלי מצלמה דיגיטלית משלה פשוטה ונוחה והיא ממש מצלמת.....ונהנת. אני פשוט לא יודעת מה סכומי ההשקעה. וגם מה הוא אוהב לעשות ולשחק בעיקר. שיהיה יומולדת שמח והמון מזל טוב

תודה

עד 100 ש"ח, ובאמת שיש להם הכל מהכל. אני אהיה חייבת ללכת לחנות ולמצא את ה-דבר עבורו הגדול קיבל שנה שעברה מצלמה

קפלה יש?

מעולה לגיל 4 וגם לגדולים יותר. וגם הקטנה יכולה ללעוס בכיף... (ב"הכל לגן" היה להם אחד לא המקורי במחיר סבבה. אולי עדיין). מזל טוב

רעיונות למתנות

חוברות עבודה, חשבון, ציור, ילדים אוהבים מאוד! במסגרת פיתוח מוטוריקה עדינה- ספרים המלמדים ליצור חיות מפלסטלינה, לצייר חיות או כל דבר מגניב אחר שילדים כל כך אוהבים. ערכת חרוזים. ספר מתכונים לילדים. משחקי קופסא? אף פעם זה לא מידי הרבה.....

תודה

כאמור - הוא קצת בעייתי במוטוריקה, כתיבה וכו, כך שזה בעייתי כרגע - יש פער בין היכולת השכלית למוטורית וזה קצת מתסכל. ספרי פלסטלינה - יש לנו שלושה, חרוזים כבר יש כמובן. משחקי קופסה - אנחנו לא הכי מחבבים

ויצאה לי תגובה לא משהו

שעיקרה להגיד תודה על הרצון לעזור ועל המחשבה - אבל הרעיונות הנ"ל לא מתאימים לספציפי שלי.

פפואה1

New member
כמה רעיונות

1. דרדסים (יש עכשיו ליין חדש של דרדסים עם הפטריה וכל מיני אביזרים...נורא חמוד לדעתי...) 2. באימג'ינריום יש מיקרוסקופ מאוד ידידותי למשתמשים צעירים (אם כי די יקר..אבל נראה לי שווה...) 3. אם פי שלוש לילדים. 4. מנוי למגזין (אנחנו זוממים על נשיונל גיאוגרפיק לילדים). מזל טוב!!!

אוף, אנחנו בעייתיים.

1. דרדסים - יקר נורא לא? 2. יש לנו כבר מיקרוס' ואין לנו אימג'ינריום ברדיוס 3. אם פי לגיל 4? בעצם זה יכול להיות רעיון נחמד. 4. לדעתי לא מתאים לו. תודה

למעלה