יש לציין ש...

יש לציין ש...../images/Emo163.gif

בונא אנשים תקשיבו... דינו20 פתח את הבלוג שלו בתור הבנאדם המיואש... סיפר לנו על הצרות ועל כל החרא...
הבנאם השתנה הוא כבר לא מיואש...
הוא גבר חדש:חתיך
,מתוק
,חושני
,סקסי
,מטרף,מהמם וכו'... קיצור אנשים מה נסגר איתכם? אתם לא רואים את דינו? מגיע לו פירגון (וכמובן גם לנו...הוצאנו אותו מהיאוששששששששששששששש) אז דינו מאמי תדע שחיים פעם אחת אז צריך להנות כמה שיותר אהה?!
חולה עלייך יא חתיך...
זהירות חתיך בדרך... ---לא רואה בעיניים--- לורין מתה עלייך חים שלי... דינו... אתה כבר יודע הכל... אדיר23 מתה עלייך...

דינו20

New member
תודה רבה לך..

חיילת יקרה... רוב השינוי שחל בי הוא רק בגללכם שמחתי לשתף אתכם ולהכיר אתכם חלקכם אפילו אפכתם להיות חברים (לא וירטואלים) שלי.. אני חולה על כולכם... אני לא מזכיר שמות כי אני ממש חלש בזה (אח"כ יש תלונות) אז תודה לכל מי שמלווה אותי... ואני מת עליכם

דן דין ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

רק טוב... והכי טוב שיכול להיות .....
זה כל מה שיש לי לאמר לך.....

דינו20

New member
חשדה....(חושב)

גם מילה חדשה אטלנטה??? אין בעיה את התחלת איתי...

M AZDA

New member
לכולם תודה חוץ ממני????

גם את חיילה לא יקרה שום דבר אם תזכירי אותי!!!!!!!!!! חחחחחח ימעפנה סתםםםםםםםםםםםם

מאזדהההההההה

יא חמור אחד לא הודיתי לאף אחד באופן אישי רק לדינו שהיה מיואש ועכשיו הוא כבר לא... אז מעפנה אל תקרא לי אהה?! חחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עלייך מאזדה!!! ---לא רואה בעיניים--- לורין חולה על הצורה שלך... דינו... אתה כבר יודע הכל... אדיר23 חולה עלייך...

אח שללללללליייייי דינו חולה עליך!

מה המצב אנשים????? דינדוןןןןןןןןןןןןן אח חתיך שלייייייי אני חולההההה עליךךךךךךךךך!!!!!

למעלה