יש לצאת למלחמה

yaeloona

New member
תגובה .

כנראה שלא ניסינו מספיק , שלא רצינו . יכול להיות שלא יהיה שלום , לא משנה כמה ננסה . אבל אסור שתהיה מלחמה . אסור לתת לזה לקרות . בהצלחה לך

שרוף

New member
מי אמר שאסור שתהייה מלחמה?

ניסינו מספיק 10 שנים איפשרנו לרעיון אוסלו המטורף שלכם להשתולל הגיע הזמן שמאלנים עלובים פחדנים מסוממים וחולי רוח לקבור יחד איתכם את השלום המזוייף שלכם ולצאת למלחמת השמדת הרשות הפלשתינית החמאס והגי´האד האיסלמי בשטחים. שלום עכשיו אאוט מלחמה עכשיו אין.

אריסטו

New member
תמימות יהודית מטופשת ../images/Emo16.gif

יום בו יש כבר 22 הרוגים ולמעלה מ140 פצועים איננו מלחמה? רק היהודים הנכנעים המדוכאים והחלכאים לא מגיבים למצב כראוי על ידי חיסול האויב בהפצצה מסיבית אלא נותנים 90% מזמן השידור לחמס לגיהד והשמאל. חוץ מזה למה בשעה זו אין עדיין מתקפה רבתי?אנחנו לא בחרנו בשרון כדי שיהיה נמושה.

בשביל לחסל את הרשות לא צריך מלחמה

על ידי מטוסים ומסוקים ניתן להשמיד את התשתית של המחבלים המפקדות המשרדים, מחסני התחמושת, קווי הקשר והטלפון ואמצעי התקשורת הרדיו והטלוויזיה. אח"כ צריך צה"ל לתת נקודות כינוס בהם יסגירו המחבלים את עצמם ואת נשקם לידי צה"ל ורק אז להכנס לערים ולהלחם מבית לבית עם מי שלא יסגיר את עצמו. רוב הסיכויים שרוב המחבלים יסגירו את עצמם לאחר שיראו שמחסלים את מי שלא נכנע.

שרוף

New member
הממסד הרקוב הזה נלחם ברשות

בדיוק כפי שנלחם בחזבאללה בשנות התשעים וראה את תוצאות מחדלי המלחמה ההיא.היום חצי ממדינת ישראל בני ערובה ביידי הקטיושות והטילים של החזבאללה. כשאני מתכוון למלחמה אני מתכוון למלחמה אמיתית קרי הכל עד הסוף מלחמה כלכלית תקשורתית וצבאית ולא מלחמה מזוייפת כדוגמת לבנון.

*pank

New member
יש מלחמה ויש מלחמה!!!

אז אני פונה להגיון שלך שרוף! כי שמתי לב שיש לך הגיון בריא. ואני מבקשת ממך הסבר מפורט במה כרוכה המלחמה הזו, וגם קורא לך להיות כנה עם עצמך ולפרט גם את הנזקים שאנחנו נספוג. ומה מלחמה כזו תיתן. האם אתה באמת מאמין במלחמה או שכמו כולנו אתה מתוסכל מהפיגוע ומאוזלת ידינו לנוכח הטרור. פאנק שמצפה לתשובה רצינית. האם אתה יודעים לחיזבאללה יש את היכולת להפגיז את חיפה וישוביי הצפון.

צריך מלחמה. אבל אין לאף אחד אומץ ../images/Emo18.gif

אנשים רבים בישראל, פשוט לא מוכנים למלחמה. מלחמה כרוכה, מה לעשות, בהרוגים ופצועים. מה שאני מנסה לומר הוא שבמקום שמספר ההרוגים ופצועים יהיה גדול, באוכלוסיה אזרחית, ובתוך תוכי ערינו, צריך להעביר את המלחמה לשטחים. להיכנס למקומות שכוחי האל, ולהוציא את המפגעים, והאנשים שאנחנו יודעים שידם בדבר. אחרי מבצע שכזה, צריך לעבור לשלב של טרנספר. לא במובן הברור של המלה. יש צורך לקבוע גבול -חד צדדית- שיאפשר לכוחותינו להגן על הגבול ביתר קלות. כלומר: - לקבוע גבול - לפנות פלסטינים מבתיהם (כן, כן, -לפנות- אותם) - לפנות מתנחלים (כן -לפנות מתנחלים-) שנמצאים בצידו השני של הגבול, אלה שמבודדים לגמרי, ומבזבזים תקציב יקר על מיגון חסר תועלת וסיורים צבאיים. אין עוררין על העובדה שאח"כ, הצד השני יהיה המום. אז הם יבינו שיש להם מדינה (זו הדרך היחידה, וכ"ך-ניקים: אין מנוס ממדינה פלסטינית), ויתחילו לסדר אותה מפנים. ברגע שהם ירצו חבצע פיגועים, הם יתקלו בגבול ממשי שחיילי צה"ל חמושים מכוונים עליהם בנשק אוטומטי. כלומר, יהיה גבול, כמו שאי אפשר לעבור סתם כך מלבנון לישראל, כך צריך להיות בשטחים.

המלחמה - לחיסול הרשות

אם בסוף המלחמה תהיה מדינה פלשתינית אז כל המלחמה לא שווה. לא צריך להיות ככניק כדי להתנגד למדינת מחבלים פלשתינית משני צדיה של ישראל (יו"ש ועזה) מדינה פלשתינית תצטייד בצבא מודרני טנקים מטוסים ארטילריה וכו´ וכל אלו לא יעצרו בגדר העלובה שתקים בתור גבול. מרגמות קטיושות ומטוסים יעברו מעל והטנקים ירמסו אותה בדרך אל לב ישראל. אם בסוף המלחמה תהיה מדינה פלשתינית אנחנו נשאר מול איום המחבלים ויהיה עוד סבוב אלא שהסבוב השני יהיה בתנאי פתיחה גרועים בהרבה לישראל. מול מדינה גם לא יוכלו מצרים וסוריה לעמוד מנגד ויצטרפו למלחמה , אז גם יעשה החיזבאללה שימוש בביצורים שהוא מקים כיום בלבנון. אין ברירה, צריך למחוק את הרשות הפלשתינית , לחזק את ההתנחלויות ולתת לערבים להבין שהם לא ינצחו אותנו , כל פתרון אחר רק ימשוך זמן ויגרום ליותר נפגעים.

שרוף

New member
אני מתוסכל מהפיגוע לא פחות ממך

אבל בוודאי שלא התיסכול הוא זה שמניע אותי לכתוב את מה שאני כותב אלא ראיה מפוכחת המסתמכת על ניסיון העבר. הניסיון מלמד שלא חשוב מה שתעשה הערבים לא רוצים אותך פה והם מכירים רק דרך אחת והיא רצח מאז קום המדינה הם רוצחים בנו רק שהיום אנו לא מגיבים נכון. אנחנו סופגים נזקים בכל מקרה. אשאל אותך שאלה והיי כנה עם עצמך. האם אותם טירוריסטים שישראל חיסלה היו בחיים היום היו פחות פיגועים או יותר? המלחמה האמיתית היא לחסל את עראפת אחמד יאסין ראשי הגי´האד האיסלאמי ולרסק את הרשות הפלשתינית. אסור לנו לשאול מה יהייה אחר כך כי עכשיו חרא ואת החרא הזה צריך לחסל. ולגבי החזבאללה יש לי שאלה אליך. מדוע יש לחזבאללה היום יכולת לפגוע בחיפה?

*pank

New member
לילה טוב שרוף! אני מאוד התנגדתי

לנסיגה מלבנון ללא הסדר כולל, אהוד ברק נכנע, לנוורוטיות בשחור! ונסוג בצורה רשלנית ועלובה, תוך שהוא מפקיר את צד"ל. מסכימה איתך לחלוטין שזו היתה טעות חמורה, הדבר היחידי שעוד ניתן לאמר לזכותו הוא שבמהלך הנסיגה לא נהרג אף חייל מכוחותנו. אני בהחלט בעד מדיניות החיסולים, אבל היא מטפלת בסמפטום במקום במחלה. עם זאת יותר טוב מכלום. לגבי הערבים אין לי אשליות שהם תמיד ירצו בחיסולנו גם עוד 400 שנה. ( אלא אם כן הדורות הבאים לא ינקו את השינאה מחלב אימם ולא יקבלו מגיל כה צעיר חינוך לשינאה). אני אהיה כנה איתך שרוף ואומר שאני כרגע עוברת משבר אידיולוגי, וכבר לא יודעת במה להאמין, חלק ממני מסכים איתך וחלק אחר אומר שמלחמה היא דבר הרסני שיש לעשות הכל בכדי להמנע ממנו. כמובן שאם אין ברירה אז אין ברירה, אבל זה בדיוק העניין שלי אישית אין עדיין תשובה אם יש או אין ברירה. אבל דבר אחד אני יודעת בבירור אם הייתי יודעת שהחזרת השטחים תביא לרגיעה של השטח ולהסדרי קבע שיחזיקו גם בדורות הבאים. לא הייתי מהססת רגע, אם החזרת השטחים תביא להצרת הגבולות, ולא תסתמן רגיעה בשטח, אז החזרת השטחים היא טעות גדולה. העולם הוא פרו-ערבי וישראל צריכה לחשוב היכן היא ממוקמת בדעת העולם. והאם היא יכולה להרשות לעצמה להיות מבודדת. כך או כך המצב בלתינסבל בעצם אף ראש ממשלה לא יצא למלחמה בלי גיבוי של ארצות הברית. הייתי רוצה לקום מחר בבוקר ולגלות שכל ערבי ששואף לחיסולנו נמחק מעל פני האדמה, ואני מדגישה רק ערבים שרוצים ברעתנו. כמובן שזה רק חלום ורוד. התסכול האמיתי הוא שהכל מתחיל ונגמר בדיבורים, אבל תכלס בשטח אף אחד לא עושה כלום לפה או לכאן. אני מקווה שאריק רואה דברים שאנחנו לא רואים ושיש לו את התמונה הרחבה והוא פועל לפי שיקולים קרים של הגיון וטובת המדינה ולא נכנע ללחץ ציבורי שמונע ע"י רגשות זעם ונקם.

שרוף

New member
תפסיקי להיות נאיבית.

אריק רואה רק דבר אחד איך הוא שורד בשלטון עד תום הקדנציה שלו. בראיה מפוכחת ללא זעם ורגשות נקם העם בישראל בחר באריק כדי לבצע מדיניות הפוכה מזאת שהוא מנהל היום.זוכרת את הבטחתו לעם? אצלי לא יהיו יריות בגילה. אני אביא בטחון לעם. ובכן הוא נכשל כשלון חרוץ והוא צריך ללכת. אם ישראל אינה יכולה לפעול כמדינה ריבונית והיא בעצם מדינת חסות של ארה"ב זה סופה של המדינה,אז משהו יסודי השתנה פה וישראל של היום אינה ישראל של פעם ישראל שידעה לומר לארה"ב עד כאן. ביום שבו מתה הציונות התהפך הגלגל וישראל במדרון לחיסול. בעוד 100 שנים ילמדו ילדי היהודים בגולה שפעם הייתה מדינת ישראל ש50 שנה נלחמה על זכותה להיות בית לאומי ליהודים אבל כוחה לא עמד לה והיא נכבשה עיי האיסלם.

danezeq

Member
גם אם תיהיה מלחמה חשוב לזכור...

אם תיהיה מלחמה המטרה במלחמה זה להגיע לשלום כל האנשים שאומרים "מוות לערבים" ו"מלחמה עכשיו" באמת לא יודעים למה הם רוצים מלחמה - הם הכי זועממים והכי מבולבלים תחשבו בגדול. אנחנו מנסים לפתור את הסיכסוך - ז"א להגיע לשלום.

Cartman

New member
המטרה היא לא שלום!!!

ניסינו שלום במשך שנים וזה לא עבד! כן צריך מלחמה וכן צריך מוות לערבים, אנחנו עכשיו במלחמה חד צדדית והם לא יפסיקו לעשות פיגועים עד שאנחנו כבר לא נהיה פה או כשכל הערבים יהיו מתים. ניתן להם את השטחים הם ירצו עוד, זה או אנחנו או הם. צריך להעביר את המלחמה למקום הראוי ולא לבתים שלנו. אם האנשים שלנו מתים אז שזה לפחות יהיה עם מטרה.

עוקצנית

New member
אנחנו במלחמה רק צריך להכיר בזה ../images/Emo16.gif

אנחנו במלחמה חד צדדית , הם הורגים אותנו ואנחנו רק חושבים האם להגיב או לא כי האמריקנים ,מה הם יגידו? אז די להקשיב , נכון מאוד חשוב דעת העולם אבל מה איתנו? התושבים? אזרחים יהודים שגאים במדינתם. האם נשב כאן וניתן להם להרוג אותנו? במקומות הבילוי שלנו? האם ניתן להם להרוס לנו את שיגרת החיים? כדאי שכל אזרח מדינת ישראל יכיר בזה שאנחנו כבר במלחמה, יש נשק יש יריות יש הרוגים ופציעות... אצלנו זה אזרחים... אצלהם זה מישהו שלפני כמה שנים תכנן פיגוע... למה אנחנו שותקים? בואו נודה שאנחנו במלחמה ! אם נצא למלחמה יהיה צד מנצח, אולי זה לא יהיה אנחנו ואני לא רוצה לחשוב על זה אבל לפחות ננסה להגן על המולדת שלנו על הארץ היחידה של העם היהודי! ואם אנחנו ננצח יהיה לנו שקט . ( רק לכמה שנים כי הילדים שלי , זה לא יעזור אני לא רוצה להשלות את עצמי , גם הם ילכו לצבא ), אבל אני אוכל לצאת עם כל החברים שלי בלי פלאפון ובלי אזהרות של ההורים ואני אוכל ללכת למקומות הומי אדם , כי שם פוגשים אנשים ואני לא יםפחד כי זו המדינה שלי. שלי. שלי.

למעלה