יש לפתח את הפורום

גמני ../images/Emo9.gif

אצלי יש גם ספור נחמד. החלטתי אחרי הרבה שנים בבית שהגיע הזמן לצאת. שכרתי לי דירה קטנטונת באותה עיר בה גרו הורי. מכיון שלא יכולתי לממן את השכירות לבד חיפשתי שותף. חבר טוב ללמודים באוניברסיטה הציע לי את חבר שלו. נדברנו ובפגישה הוחלט שהוא ישכור ממני חדר בדירה. בדירה היו שני חדרי שינה, אחד גדול ושני קטן. הפלנו מטבע ויצא שהוא זכה בגדול. הוא הביא את החפצים שלו בארגז והניח בסלון (באוגוסט) חיכיתי בקוצר רוח עד אוקטובר-תחילת הלמודים- כדי שיבוא לארגן את דבריו ונתחיל לחיות יחד. לא יודעת למה אבל היתה לי מן הרגשה שהוא אורח שלי ושאני צריכה לארגן ולסדר לכבודו. כשהגיע חיכיתי לו לארוחות. היה לי ברור שאם גרים יחד-אוכלים יחד. עשיתי לו סבוב הכרות בעיר ועזרתי לו למצוא חנות ספרי למוד... תוך שבוע נהיינו חברים וממש לא היה משנה שהוא זכה בחדר הגדול. אחרי שבועיים נסענו יחד על האופנוע שלו (סוזוקי 750 ענק) אלו לקצה השני של המדינה. טסנו על 160 קמ"ש והגענו מב"ש לחיפה בשעה בדיוק. מאז אנחנו יחד.

jasmine38

New member
אני לא

אני לא מעשן ולא אינהלציה משתדל לנשום אוויר טוב בשדה, במיוחד לאחר הגשם.
אולי זה נשמע משעמם, אך זה כייף

פפשושית

New member
../images/Emo18.gif ../images/Emo18.gif ../images/Emo18.gif

מסר לא חינוכי בסיפור!!! להגיע מב"ש לחיפה בשעה זה פשע ממש. מקווה שאתם לא נוסעים כך יותר למען בטחונם של כל תושבי ישראל.

יש לפתח את הפורום

להעלות שאלות ותשובות וסיפורים זה בשביל זה הפורום תפתחו אותו

ממש לא עושים את זה יותר ../images/Emo31.gif

זה היה חד פעמי. מבחינתי-טראומטי ביותר. לא רק שאנחנו לא עושים את זה יותר, הזוגי שלי מכר את האופנוע די מייד אחרי כי הגיע למסקנה שהסכנה גדולה מדי.

פפשושית

New member
../images/Emo183.gif

כשאתם חוזרים בלילה או כשקמים בבוקר איך מעבירים את זמן האינהלציה? [שלי בדיוק נגמרה אז זזתי לישון :) ]

למעלה