יש לנחשים טיקים?

רותוש

New member
יש לנחשים טיקים?

לחושיק יש לעיתים נדירות טיק כזה בפלג העליון של הגוף שלו של כמה התכווצויות (בערך 10) רצופות. זה קרה לו כבר 3 פעמים בחודשיים.

naja

New member
זה קורה לו בטרריום?

או שזה קורה לו כשאת מוציאה אותו?

רותוש

New member
אני לא ממש מסתכלת עליו בטרריום

כך שאולי זה קורה גם שם. אבל הדיווח הוא מהסתכלות עליו שהוא על הידיים שלי.

naja

New member
נראה לי שהוא "מדבר" איתך.

זעמנים מתקשרים בקפיצות קטנות כאלה בעיקר במפגשים עם בני זוג, אבל לפעמים הם קופצים ככה גם כשמחזיקים אותם.

tesnake

New member
מעניין...

אם הנחש מוחתם (נולד בשבי והתרגל לבני אדם) והוא עושה את הטיק טיקים האלה רק כשאת מוציאה אותו החוצה, יכול להיות שהוא פשוט "מחזר" אחרי היד שלך. נחשים מוחתמים לעתים עושים זאת כשהם "חושבים את יד המטפל לנחש אחר. נחשים בהיזדווגות רגילה "מטקטקים"לפני ההזדווגות עצמה זה כנגד גופו של זה ( כל מי שמיתחת לגיל 14 נא לסגור החלון) וזה מגרה את הנקבה לפתוח את הקלואקה( פתח המין) שלה ובעצם מרשה לזכר להפרותה. אני יכול לספר לך שיש לי נקבה של קינג קליפורניה(מוחתמת) בוגרת בת ארבע שמאז והגיעה לבגרות מינית היתה עושה את הטיקים האלה רק שאני הרמתי אותה. כשרציתי לזווג בינה לבין קינג זכר, היא ניסתה לאכול אותו מיד למורת רוחו של בעליו המבועת! עד שלא באתי אליה והרגעתי אותה היא לא הסכימה שהזכר יתקרב אליה. הזיווג התרחש רק אחרי שהבאתי את הזכר מזוית שהיא לא ראתה אותו, כיסיתי את ראשה בידי והפנתי אותו לצד השני מהזכר. איזה סוג הנחש שלך?

tesnake

New member
נשמע כמו הכלאה עצבנית...

ונראה לי שהוא מוחתם, את פשוט מחוזרת ע"י נחשך
(בתקווה שהוא בן למעלה משנה וחצי). לדעתי את ברת מזל כי זהו הדבר הכי קרוב להבעת "חיבה" מצד נחש למטפלו, למרות שזה לא כ"כ הוגן לגבי הנחש... עלי והצליחי

gaichuk

New member
לא עצבנית בכלל. אבל נחש מקסים.

היה לי העונג להחזיק בו לתקופה קצרה כשקיבלתי אותו לזיווג. נחש נוח ומרשים עם תיאבון בריא ביותר אבל בסוף 'היא' היתה 'הוא' והוא כמעט נאנס... חשבתי שאחרי זה הוא כבר לא יעשה יותר 'טיקים'...
ואגב,הוא יותר מבוגר משנה וחצי...

tesnake

New member
יפה יפה אני רואה שהיו לחושחש חיים

מעניינים ומלאי התנסויות.. עכשיו מה שנשאר זה לנסות נחשית

רותוש

New member
מה?...ניסית לבדוק עם הנחש שלי הומו?

לא ידעתי בכלל שחושחש היה אצלך. מתגעגע?

gaichuk

New member
כן, והוא לא...

חשבתי שידעת. זו לא פעם ראשונה שאני מגיב לגביו אישית. אני חייב להודות שהוא נחש מיוחד. גם מופע,גם הגודל,גם האופי וגם הרגלי האכילה שלו. אם לא היו לי כבר יותר מדי זכרים,הייתי שוקל בהחלט לרכוש אותו. "מתגעגע" זו מילה גדולה. אולי הוא מתגעגע אלי... יש לך יופי של נחש. תשמרי עליו טוב.

רותוש

New member
פחחח...אתה יודע שאת משפט הסיום

שלך אפשר להבין בכמה מובנים...

רותוש

New member
תודה רבה, לא יודעת אם הוא אוהב אותי

אבל מה שבטוח- אני אוהבת אותו!

tesnake

New member
שלחי תמונה שלו בבקשה, אחרי כל

המחמאות שגיאצ'וק הרעיף עליו אני מת לראות במה מדובר.!

למעלה