יש לנו ערך!

yuvalspot15

New member
בקשר לאביהו מלאכי ../images/Emo93.gif

אתם לא חושבים שהוא לקח את זה קצת קשה??? בסך הכל מערבבים קצת מהחיים שלו ומשנים כמעט הכל ואפילו משנים את הסוף של החיים שלו והוא מתלונן?? במקומו הייתי דורשת שייתנו לי את הזכויות יוצרים ושזה יכניס לי קצת כסף מאשר להתלונן או לדרוש שיורידו את הסדרה מהמסך. נראלי הוא מאאאאגזים לגמרי =\ מי זה בכלל? מוזר שאנחנו לא מכירים אותו. הילדים של שנות האלפיים הגדולות XDD תגיבו, אם תרצו. יובל

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאיזה שטויות!

מילא היו קרואים לו גם דני..XD משום מה נראה לי הוא אמר את כל הדברים האלה בציניות "הציעו לו את קזבלן אבל זה נפל על חתונה", "דני מקבל חוזה בצרפת והוא בטורקיה". נשמע טיפשי מדי וגם ככה לא דומה כ"כ לסדרה, נראה לי הוא סתם מנסה להרוויח כסף מהתביעה ובאותה הזדמנות לקפוץ על "ההצלחה".

מורקי111

New member
אויש נו.באמת.

לא הבנתי עדיין אם זה רציני או לא.. בכל מקרה, פשוט דפוק.

בטח בטח....

דני הוליווד דומה להרבה סיפורים של זמרים ההסיקטיז אלביס פול מקרטני מייק ברנט אפילו אריק איישטין. אז הוא לא היחד מלכי הזה(מי זה?!) פשוט אספו את כול הסיפורים וחיברו אותם יחד לסידרה אחת.......... אז שיפסיק אם הבבל"ת כי זה לא מעניין אפילו את הישבן שלי................ .....

לא קראתי כ"כ הרבה שטויות

מאז שהמכנחת שלנו חילקה לנו דף עם שירה. "מצב רוח טובה" =] יחי העברית והזמר הישראלי.

Roy93

New member
../images/Emo207.gif איך קוראים לשיר שדני שר לדניאל בפרק 2?

בבקשה זה חשוב לי.. איך קוראים לשיר הזה?

deathly hallows

New member
אם כבר מדברים על שירים

מה זה השיר הזה בפרסומת לסדרה שיש מוזיקה ושרים ברקע אההההההה אההה אאא נו אני לא יודעת איך לכתוב את זה אבל אין שם מלים רק מנגינה יפה כזאתי מישהו יודע?

../images/Emo207.gifתראו משהו מוזר-_-"../images/Emo38.gif

בסירטון פתיחה של דני [ http://www.youtube.com/watch?v=oJJ6opfcOcc&feature=related ] רינגו בתופים ובוקי בבס.. אבל בסירטון של הפרומו שהיה באינטרנט [http://www.youtube.com/watch?v=j3jxL3VJMRk&feature=related ] רינגו בבס ובוקי בתופים... למה ?
זה מבלבל

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחחחחחחחחחחחחחח XDDD

או שהם פשוט כ"כ כישרונים שהם יודעים לנגן על הכל או שהנגינה זה פלייבק ואז לא משנה איפה שמים אותם
.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifדי, זה מפחיד!! ../images/Emo2.gif

בדיוק היום הייתי בערך הזה, חיפשתי חומרים לעבודה
בגלל זה נבהלתי שהוא נראה לי מוכר בהתחלה. צירוף מקרים מוזר.

digikids

New member
זה מאד מפחיד!!!

כי ביום שישי שבדקתי בערך על דני הוליווד, נכנסתי לערך הזה של שנת 68. בהחלט מפחיד!

זה התעניינתי במה שקרה באותה השנה

בכדי לראות אם ה"עובדות" שבסדרה אכן קרו באותה השנה, כי שנת 68 הייתה שנה מלאת תהפוכות, והשנה שאחריה, טוב לא מומלץ לדבר על השנה הזאת.

למעלה