יש לנו ערך!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo207.gifפוסטר ענק של דני הוליווד!!!../images/Emo41.gif

למנוי ידיעות אחרונות מצורף פוסטר של רן דנקר (הלוא הוא דני הוליווד) בגודל מרשים של 0.8X0.6 מטר. אצלנו תלוי אותו בכיתה המקבילה XD, יש להם פינת הערצה
.

digikids

New member
גם אני קיבלתי!

הוא כרגע מקופל על השולחן, אולי אני אתלה אותו. אבל זה קצת מוזר - אני בן - עם תמונה של רן דנקר

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני גם צריכה פינת הערצה כזאת בכיתה, שהיא לא היומן שלי
יש לי את הפוסטר, ובקרוב הוא יהיה תלוי, מוהאהאהא

jast

New member
בומבה:]

היי, פעם ראשונה.. חחח רציתי לומר, שהאמת שהיחיד שבאמת יפה שם הוא בוקי באום. ואין לי מושג מי משחק אותו לא ראיתי אותו בחיים בשום סידרה אחרת. (וזה דיי מפתיע האמת שאני רואה דני הוליווד, כי לא ראיתי את השיר שלנו וכל זה. אבל הסדרה בהחלט משעשעת. אז נו..:) )

yuvalspot15

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD

איזה קטע גמאני קיבלתי אותו אז אח שלי חוטף לי אותו ופותח והופך לצד הריק [יעני הצד הלבן] ואומר לאימא שלי: "איזה פוסטר יפה!" והיא כזה: "זה הצד הלא נכון" והוא "מופתע": "זה הצד היותר יפה." ועכשיו אנ'לא מדברת איתו. אידיוט!

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifעוד פוסטר לאוסף D:

בזכות שני מפורומליטל 3> (ולא , אני לא מעריצה - יש לי אובססיה לפוסטרים מיוחדים XD )

lital20076327

New member
גם לי יש... ../images/Emo13.gif

על הבוקר שנכנסתי לכיתה כולם התלהבו מהפוסטר... וחלק רצו תת לי בעד תמונות של הארי פוטר (בלעעעעעעעעכס...) אבל אמרתי להם שכבר יש לי הם מזה התבאסו!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifקולה כבוד לנו!

מזכיר את הימים הראשונים של הנפילים.

למעלה