יש לנו עובד בשם יצחק יעקב.. ואין מי שיגחך לעצמו מתחת לשפם... בושה
D D o r o t h y New member 3/6/08 #4 עכשיו לכלכת.. אתה לא זוכר שכשנותנים ליצחק-יעקב את הנקודות, והוא מבין שקיבל לא מעט ניקוד בגלל ששר אמ-אמא-אמא-אמא מר לי בנשמה, אז הוא אומר "לא כי היו עוד כמה אימות"
עכשיו לכלכת.. אתה לא זוכר שכשנותנים ליצחק-יעקב את הנקודות, והוא מבין שקיבל לא מעט ניקוד בגלל ששר אמ-אמא-אמא-אמא מר לי בנשמה, אז הוא אומר "לא כי היו עוד כמה אימות"
Y yonimi New member 3/6/08 #5 את זה לא לימדו אותי בבית הספר אבל בהחלט אדוני תושיה לכלכלו שם. האמת שלא זכרתי את הרובליקה הזו.... טוב שלא הגיע דני קליידרמן. יוני
את זה לא לימדו אותי בבית הספר אבל בהחלט אדוני תושיה לכלכלו שם. האמת שלא זכרתי את הרובליקה הזו.... טוב שלא הגיע דני קליידרמן. יוני
D D o r o t h y New member 3/6/08 #6 מילא קליידרמן אבל תגיד לי איך היית מתמודד עם זורבה התימני (ויאללה לך להאזין למערכון)
Y yonimi New member 3/6/08 #8 זורבה זה לא הקופאי בבנק למה כל הקופאים הם קטנים קרחים עם משקפיים. קופאי גבוה עם שערות לא הולך להיות קופאי, הולך להיות טייס.
זורבה זה לא הקופאי בבנק למה כל הקופאים הם קטנים קרחים עם משקפיים. קופאי גבוה עם שערות לא הולך להיות קופאי, הולך להיות טייס.
D D o r o t h y New member 3/6/08 #7 ואני מתקנת.. זה לא כשנותנים לו את הנקודות - זה כשהוא בשלב האחרון של השירה והוא שר אמא אמא אמא - פולי אומר לו - די די אני לא יכול יותר , והוא עונה - אבל יש עוד אימות. ואנ נשבעת שלא האזנתי לזה עכשיו, נזכרתי וחזרתי מיד לתקן.
ואני מתקנת.. זה לא כשנותנים לו את הנקודות - זה כשהוא בשלב האחרון של השירה והוא שר אמא אמא אמא - פולי אומר לו - די די אני לא יכול יותר , והוא עונה - אבל יש עוד אימות. ואנ נשבעת שלא האזנתי לזה עכשיו, נזכרתי וחזרתי מיד לתקן.
Y yonimi New member 3/6/08 #9 מילא את לא האזנת עכשיו, אני, אוי לבושה, לא האזנתי לו שנים.... בעיקר קמתי לראות אם עדיין אני לא ישן... יוני שלאפשטונדה
מילא את לא האזנת עכשיו, אני, אוי לבושה, לא האזנתי לו שנים.... בעיקר קמתי לראות אם עדיין אני לא ישן... יוני שלאפשטונדה