יש לנו נושא משותף!!!

GA3333G

New member
יש לנו נושא משותף!!!

תראו,אני אוהד שרוף מכבי חיפה,ואני אגיד ת`אמת-אני שונא את הפועל,וזה טבעי,בטח גם אתם שונאים אותנו,אבל זה לא העניין פה...אתם שונאים את הצהבת,בדיוק כמו שאנחנו את הגועל נפש הצהוב!!!רציתי לדעת מה אתם בדיוק מתכננים לעשות במשחק שלכם נגדם?אני לא בא פה לריב איתכם!אני גם לא רוצה לדבר על זה!אני רוצה שתענו לי רק על מכבי ת"א...

בהצלחה מול מאלמו

וכן, ללא ספק יש לנו משהו משותף.

חה-חה

אני מעדיפה להישאר כאן באסיה הקטנה, ולא להיות מכבי תל אביב, הקבוצה הכי נפוחה ושנואה בליגה. מעודדים את השוודים בבלומפילד, כשקבוצה ישראלית משחקת נגדם. גועל נפש.

Serendipitous

New member
ביטלג'וס

דבר ראשון, בואי לא ניכנס לזה, ונישאר ביחסים סבירים (?) (סביר היא מילה מעט מוזרה). דבר שני, מטבע הדברים את רואה כאן רק את הצעקנים והפחות נעימים לחברה, ממש כמו שבצ'אט את רואה את כל סוטי המין. תאמיני לי שהתעצבתי בשביל חיפה שהפסידו, ושמה שרשמתי כאן היה בהומור, שבנסיבות אחרות ביטלג'וס אדומה שמותך היתה יכולה להעריך... יותר מכך התעצבתי בשביל חבר טוב שלי שראה איתי את המשחק ונכנס לדיכאון כאילו לפחות הורידו עכשיו מהמסכים את נילס לתמיד (הוא חובב נילס הדוק. בחיי!) או כמו היו מגלים שלנון בעצם עדיין חי והוא זה שמלחין לבריטני ספירס את השירים. ובכל מקרה, אוהדי הפועל, עד כמה שזכור לי, מטיפים לנו שוב ושוב, "מייצגים את הפועל, ולא את ישראל" והם מייחלים להפסד של מכבי ואפילו למותו של נמני או שמעון מזרחי, אז בואי לא נתחיל בתיאורי הזוועות של האנשים החולים יותר מתוך כל מחנה אוהדים. ודווקא את, שאני מעריך, מפתיעה אותי באמירות של "כל אוהדי מכבי הם..." כך וכך, חולי נפש, שונות וכו' וכו'. מה השטויות האלו? לא הולם אותך. ותגיבי למחמאות שנותנים לך, אגב.

לא ראיתי שום מחמאות!

ואולי אני מכלילה, אבל חוץ ממך- כמה מאוהדי מכבי שאני מכירה (לא מכירה כל כך הרבה, תודה לאל
) ייחלו להפסד מוחץ של החיפאים. כנס לפורום מכבי תל אביב, ותראה את כל ה--->
שהם עשו למאלמו בעקבות הניצחון. מבחיל. שלא תתפלאו אח"כ, שכשאתם משחקים שבוע הבא נגד ליגה למקומות עבודה של כפריסין, לא תזכו לעידוד ממדינה שלמה. קצת רוח ספורטיבית, וקצת פרגון עוד לא הרגו אף אחד. אם אתה לא נמנית על המחנה הזה שקיבל באושר הפסד ישראלי- קבל את סליחתי הכנה. ומה לעשות. מכבי לוקה בהיבריס, וזו תכונה שאני מאוד מאוד לא אוהבת. בהצלחה עם העגלקטיקוס. העיקר שהשארתם את המאמן חדל האישים אצלכם, זה בטוח יעשה לנו רק טוב.

למעלה