יש מנהל חדש חנן ויס בואנה אנחנו לא כ"כ מתוסבכים מנהל פורום שירי מימון בתפוז, נכון? בהצלחה ומזל טוב!
A anat234 New member 14/6/05 #1 יש מנהל חדש../images/Emo85.gif חנן ויס בואנה אנחנו לא כ"כ מתוסבכים מנהל פורום שירי מימון בתפוז, נכון? בהצלחה ומזל טוב!
יש מנהל חדש../images/Emo85.gif חנן ויס בואנה אנחנו לא כ"כ מתוסבכים מנהל פורום שירי מימון בתפוז, נכון? בהצלחה ומזל טוב!
A anat234 New member 14/6/05 #21 אישרת את דבריי בכך שאמרת שהוא../images/Emo85.gif מנהל הפורום של שירי עזבי סתמי וזהו
ר רותמייית New member 14/6/05 #23 ../images/Emo12.gifגרושת אוהב שירי../images/Emo99.gif? או סתם בגלל שהיא הייתה בקדם וגם אפרת הייתה שם אז הם נשמו אותו אוויר?
../images/Emo12.gifגרושת אוהב שירי../images/Emo99.gif? או סתם בגלל שהיא הייתה בקדם וגם אפרת הייתה שם אז הם נשמו אותו אוויר?
ע ענבלוש לאב אפרתוש New member 14/6/05 #33 אאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo16.gif שירי נשמה את האויר של אפרת איזה כיף לה אבל אני אוהבת גם את שירי שירי איזה מותק היא נאכון?
אאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo16.gif שירי נשמה את האויר של אפרת איזה כיף לה אבל אני אוהבת גם את שירי שירי איזה מותק היא נאכון?
S shirkan21 New member 14/6/05 #4 ../images/Emo12.gifמנהל חדש?!?! בסוף הם יביאו 8 מנהלים חדשי פשוט אי אפשר להתלט עלינו אה?!?! תתחדש,ושיהיה לך כיף!!! אני שירה
../images/Emo12.gifמנהל חדש?!?! בסוף הם יביאו 8 מנהלים חדשי פשוט אי אפשר להתלט עלינו אה?!?! תתחדש,ושיהיה לך כיף!!! אני שירה
A anat234 New member 14/6/05 #8 אני רשמתי את ההודעה לפני כולם ../images/Emo2.gif ההודעה הזו היא המרכזית
ע ענבלוש לאב אפרתוש New member 14/6/05 #10 גו ענת../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif../images/Emo185.gif