יש לנו ממי ללמוד

יש לנו ממי ללמוד

110 שקל! הגזמה כזו פראית לא נראתה מאז שנה שעברה! למה אני אמור לשלם כל כך הרבה כסף כדי להכנס ליום הסטודנט? פלא ששנה שעברה נכנסתי בדרכים לא דרכים? והנה לדוגמה קחו את החברה הכי טובה שלנו: תל אביב! ביום הסטודנט באוניברסיטת תל אביב, שבה ההופעות והפעילויות לא יורדות מאלה של יום הסטודנט הירושלמי (חוץ מזה שאין להם את ברי...), צריך האדם הממוצע שהוא לא סטודנט לשלם בדיוק 0 שקלים (ואם הוא נכנס אחרי 2 בצהרים, 20 ש"ח). בירושלים המחיר גבוה ב550%, זה נראה לכם הגיוני? לי לא משום מה...

וזה תמיד ככה וזה נורא מרגיז ../images/Emo187.gif

ובדיוק בביל זה אנשים חושבים פעמיים אם לבוא ליום הסטודנט פה אבל אני רוצה ברי

hilali1

New member
ובמכירה מוקדמת כמה?

אני מציעה שתמצא לך חבר סטודנט ותשיג כרטיס מוזל

ניצול שירשור

מישהו/מישהי יודעים אם יהיה יום הסטודנט? ואם כן אז מתי ואיפה?וכמה זה עולה? ומי הולך להופיע? והאם בכלל נותנים לא רק לסטודנטים להיכנס? תודה

Snakebite

New member
כנסי

אתמול בערב היה נחמד, מלא באנשים, אחלה תקליטן וארקדי נתן הופעה די מלודית, לא ממש מתאים לערב כזה. רק בסוף הוא הביא כמה שירים מקפיצים. שיחק אותה עם תספורת המוהוק!! http://www.studentday.yoram.co.il/ts.cgi?tsscript=studentday/jerusalem/index תהנו!

tribe spirit

New member
פשוט זנות.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

ממש בניתי על לבוא,היה יכול להיות כיף,אבל 110 שקל? אפילו אביב גפן לוקח לפעמים פחות על הופעות..חיחי...

הם יכולים להזדהות עם משינה

שגם כן עלה להם הדם לראש (או שעלה להם הסלקום לראש) והם החליטו שמחיר כרטיס להופעה הוא 200 שקלים...

למעלה