יש לנו ליגה משעממת

יש לנו ליגה משעממת

חסרה בנשמה הכל רק כספ כספ וכסף שחקנים כמו פליקס חלפון שהיו סמל בהפועל משחקים בבית``ר ובמכבי וכנ``ל אבוקסיס שהוא קוף לכל הדעות מה יהיה מתי תחזור הליגה של פעם עם מלמיליאן וסיני אוו אלה היו תקופות

לאודי לוי

קודם כל,כמנהל הפורום שמנהל בטח את הפורום מאהבתו לכדורגל,אתה עושה בדיוק ההפך,אתה מדבר כל הזמן על השחיתויות בכדורגל,על חוסר הנשמה והתקציבים הנמוכים,הליגה של ``אז`` כנראה לא תחזור,הכדורגל המודרני הוא עסק מסחרי וכדאי שתלמד את זה כאוהד כדורגל. לפני כמה ימים אתה פירסמת הודעה על איתן טייב,קיבלת תגובות משלוש אנשים,אף אחד לא הסכים עם מה שאמרת על בניון,אין לך שום דבר כדי להגן על הדעה שלך? באתי לפה כדי לשמוע את דעתך אבל כנראה שלדברים שכתבת אין הסבר. לך כמנהל פורום לפי דעתי,אין זכות להביע דעה על שחקנים,בטח שלא להגיד ש``לכל הדעות`` אבוקסיס הוא קוף,כי יש פה אנשים שלא יסכימו איתך. אם אתה אוהב כדורגל,יודע להביע את דעתך בלי לפגוע ברגשות של אחרים ואוהב את הפורום שאתה אמור להשקיע בו אז כדאי שתשנה את סיגנון הדיבור שלך,לא בשבילי,בשבילך. אופיר

תאמין לי שאני חולה כדורגל

אבל יש דברים שמפריעים לי ואסור לשתוק עליהם

one1

New member
אמרת על אבוקסיס שהוא קוף ?

והנהלת הפורומים לא סילקה אותך ?!... שמישהו ישים לי לינק על מנת שאני אתלונן, או שמי שראה את זה שהוא יתלונן להנהלת הפורומים ! בושה !

לא צריך לסלק אותו,

אבל לפי דעתי הוא לא מנהל את הפורום בצורה הנכונה. אני מתאר לעצמי שאתה אוהב כדורגל אבל אהבה לכדורגל לא נמדדת באת מי אוהבים או שונאים או מי ניצח או הפסיד,זה שאתה מביע את הדעה שלך ככה על שחקנים,לא מעלה את הרמה של הפורום שלך,כתבתי לך הודעה ארוכה עם כמה סעיפים,ציפיתי שתגיב תגובה יותר חכמה מ``תאמין לי שאני אוהב כדורגל`` אבל כנראה שההבנה שלך נגמרת כאשר מגיעים לכדורגל נטו. אופיר

nirkabalo

New member
בגלל זה אני חושב ש...

הליגה הלאומית היא היא הליגה האמיתית...וגם בגלל שאני אוהד שרוף של בית``ר אברהם באר שבע!

כי שמה הקבוצה שלך?

ה-חוסר מקצועניות שאתה מדבר עליה,נמצאת בליגה של הקבוצה שלך,ליגה שנייה בישראל זו לא ליגה מקצוענית ורוב הקבוצות נותנות במה לצעירים. חבל מאוד שאתה לא מתייחס למה שאומרים לך אלא לסתם הודעה שאחד השאיר שבכלל לא קשורה לעניין. אופיר

למעלה