יש לנו לוחם עם

שבלולי1

New member
יש לנו לוחם עם ../images/Emo105.gif

היה לנו טקס נחמד ביותר - האמת בכיתי יותר בטקס ההשבעה. שחור הכומתה נסע ליחידה החדשה ויחזור בתקוה ביום חמישי
לרגילה מה שכן היה מאוד נחמד זה איך שכמעט סימנו לשיר התקוה 2 מטוסים של חיל האויר במטס הצדעה לחיילנו.. היה מרגש ויפה.

שויו

New member
../images/Emo34.gif מזל טוב ובהצלחה

התרגשות וגאווה לא חייבות לבוא יחד עם דמעות... לי למשל , קשה לבכות אבל להתרגש- מזה יש בכמויות... רגילה זה הכי- הכי... אוטוטו הוא מגיע לשבוע בבית...

שויו

New member
../images/Emo34.gif מזל טוב ובהצלחה

התרגשות וגאווה לא חייבות לבוא יחד עם דמעות... לי למשל , קשה לבכות אבל להתרגש- מזה יש בכמויות... רגילה זה הכי- הכי... אוטוטו הוא מגיע לשבוע בבית...

גם לנו יש עוד צפרגול בבית../images/Emo105.gif.

השריונר האזרח העניק את צפרגול שלו אחרי הטקס לשריונר הטרי.עכשיו יש לו שניים. היה טקס נחמד וחם מאוד. נראה לי שהרגש שלי כלפי הצבא נחסם אחרי הפציעה של הבכור. גם בהשבעה לא בכיתי,ואצל הבכור כל טקס שטפתי את לטרון מהתרגשות. יכול להיות שהיום המעיין יבש גם בגלל שאני מנקה את פנימית ד בעפולה. אמפי ושויו כנראה לא נהיה ביחד,הוא יהיה בגדוד שהבן מאקי היה. רוצה להודות לכלכן על החיבוק והתמיכה,ומקווה לבשר רק טובות.

אםפי7

New member
מזל טוב לצפרגולים החדשים

התרגשות התרגשות לא חייבים לבכות למרות שאצלי המעיין מיד נפתח במיוחד אם הם במדי זית וצועדים ימין ושמאל. איריס שיהיה לו בהצלחה בגדוד שאליו נשלח. מעניין אם יש כאן אמהות סמויות של שריונרים שהולכים לכייף עם הבנים של שויו ושלי. ואם כן, אז יאללה תגידו שאתן כאן ונעשה מסיבה. שבלולי מזל טוב גם לבן שלך ופימאטה (מקווה שכתבתי נכון) גם לך מזל טוב. מצרפת לכן את השיר של השריונרים לכבוד היום הגדול http://www.youtube.com/watch?v=P4tAwwL7Ilw&feature=related

למעלה