יש לנו חרא של עירייה...

אישקש83

New member
יש לנו חרא של עירייה...

בזמן האחרון העיריה עושה דברים ממש מפגרים: -נתחיל בעובדה שיש את הרושם שמאיר ניצן ועוד עובדי ערייה מושחתים: כל פעם אני קורא משו חדש על מאיר ניצן ועל הקומבינות המסריחות שלו( לא זוכר דוגמא טובה עכשיו)... בזמן האחרון הופיע גם הסיפור הזה עם מהנדסת העיר שיש לה חריגות בנייה אבל בגלל שהיא עובדת ערייה אזי לא אוכפים את זה.... -נמשיך בחוק החתולים המפורסם... - כריתת העצים בעיר: גם ליד הבית שלי ברחוב הירדן רוצים לעקור עצים בשביל להרחיב את הכביש: לאף אחד לא הפריע הכביש איך שהוא היום ופתאום בוער להם לעקור את העצים ולהרחיב אותו( זה לא כביש ראשי זה סתם רחוב צדדי מופלץ שאני לא רואה שום סיבה הגיונית להרחיב אותו...) - המסדרים בביה"ס: בשביל מה זה טוב?? ערכי מדינה- סבבה אזי שיהיה פעם בשבוע ביום ראשון או שישי אבל כל יום זה אידיוטי ומאוס!! - השיפוצים שעושים עכשיו ברחוב רוטשילד: למה זה טוב? בשביל מה הרחיבו את המדרכות? על השטויות האלה העיריה מוציאה כסף? למה לא יכולה להיות לנו ערייה נורמאלית?

Matanhirsch

New member
אל תשכח שעכשיו גם פתאום נותנים

קנסות לבעלי כלבים שמסתובבים עם הכלבים שלהם בפארק(בקרית גנים עד כמה שידוע לי)!!! באמת כבר צריך להפסיק עם כל הדברים האלה..

אישקש 83-לדעתי ורק לדעתי

הם חשבו לעצמם וואי רגע מה יותר חשוב תאונות דרכים או עוד כמה עצים יפים שלא מפריעים לאף אחד? הם בחרו בדרך של "בואו נעשה שיהיה יותר נוח לנסוע בעיר הזאת, גם ברוטשילד וגם בהרצל -שני רחובות שהם באמת באמת בעייתים מבחינת תחבורה-(תחבורה ציבורית במיוחד)" אז נרחיב את הכביש..נוריד עצים ונרחיב כבישים, אני חושב שזה צעד נכון באיזשהו מקום, אבל הכי דבילי בכל הסיפור הוא שלא סוללים כבישים חדשים או לפחות תסגרו חורים ובורות באמצע הכביש !! זה נראה סך הכל די רע שיש מדרכות ורודות (יענו רחובות הולנדים) עם כבישים משנות ה60....

אישקש83

New member
בקשר לעצים...

....האיזור הספציפי שאני מדבר עליו לא קשור בשום דרך לתאונות דרכים: רחוב קטן מופלץ שלא היו בו תאונות ויש שם גן יפה כבר מעל 20 שנה והם סתם רוצים להרחיב את הכביש למרות שזה לא ייתן כלום.... לגבי רוטשילד: הם הרחיבו את המדרכה ובשביל מה?? -לגבי חוק הכלבים אני דווקא לי מסכים לגביו: פחות גועל ברחובות...

Matanhirsch

New member
לגבי הכלבים..

אם כבר שמים פקחים שיאכפו את החוק לנקות את החרא שלהם!!(על זה אנחנו מקפידים) אבל למה ישר לתת דוחות על זה שאנחנו רק מסתובבים איתם..רעיון טפשי..

אני באמת לא מבין אותכם

ברוטשילד- הרחוב הכי ראשי בראשון שלא שיפצו שנים שהמדרכה שם הייתה נראית כאילו עוד מתקופת הבריטים סוף סוף סידרו את זה וכן הרחיבו את המדרכה כי עוברים שם מאות אלפי אנשים ביום בעיקר בימי שישי ואין שום סיבה ללכת על בקושי מטר לרוחב... הכביש שם שהיה עד לא מזמן כמו עזה בקרוב מאוד יהיה נורמאלי (ואל תגידו לי מה יש שם היום, אחרי שיסיימו את הצד השני יוסיפו שכבה אחת על הכל וזה יהיה נורמאלי), כנ"ל לגבי הרצל. וזה שנותנים דוחות לבעלי כלבים- זה משהו שיש בכל עיר בארץ ואני לא מבין מה הבעיה של בעלי הכלבים להרים אחריהם את הצואה של הכלב או אם יש שלט שאומר שאין כניסה של בעלי חיים לאותו בקום אז למה כן להכניס??? לגבי השחיטות עם זה לצערינו אין לנו מה לעשות אבל עוד לא ראיתי אנשים שמתלוננים שמשפצים להם את העיר וסוף סוף משפצים קצת גם את מרכז העיר ולא רק את המערב..

למעלה