יש לנו ארץ נהדרת

סלים וארזה

New member
מנהל
יש לנו ארץ נהדרת המשחקים אתמול הראו שביום נתון כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה. חיפה אמורה היתה להיות פייבוריטית, אבל ירושלים הצליחה לברוח בסיום ולהנחיל תבוסה לירוקים. הפועל ת״א עם מהלך נצחון (בעצם אשדוד עם מהלך הפסד) קיבלה נצחון חוץ קשה במשחק הפכפך. חולון אמנם הובילה על אשקלון ברוב המשחק, אבל הפער היה קטן. בסוף חולון נצחה. ראשון עשתה חיים קשים למכבי ת״א והפסידה בסוף, אך הראתה שמכבי ת״א השנה פגיעה.

גליל זכתה בליגה הבלקנית, נתניה נצחה במחזור הקודם והערב תשחק מול אילת, כך שאני ממש נהנה השנה מהכדורסל בליגה שלנו. חבל רק שהשביתה ההזוייה פגעה במומנטום של הליגה.

Roy M

New member
אם אתה אוהב ליגת קיץ, או למקומות עבודה, בטח שתהנה.
אני לא צופה ולו בשנייה בפח הזה, גם לא במשחקי מכבי, בקושי בודק למחרת בעיתון ברכבת ולא מבזבז את זמני על הקשקושים של סהר, העילגות של שרף או הברברת של ריגר, או מי שלא יהיה.

בין כה וכה מי שמגיע לה, לא משתתפת באירופה, הליגה הבלקנית, עם כל הכבוד, חלשה יותר מהלאומית שלנו ואין כל משמעות למונח ירידה או "זוכה בגביע הליגה"

סלים וארזה

New member
מנהל
אז זהו, שלא אם מכבי ת"א לא מצליחה מול קבוצות אחרות בליגה, אז או שמכבי ת"א היא פח או שהליגה היא לא פח. גם חשובה לי רמת הכדורסלן הישראלי ואם הוא מצליח להתחרות מול רכבת זרים (ע"ע לימונד שאני לא אוהב וכדיר שאני חושב שהוא אוברייטד ובר טימור שמתקדם כל משחק ואחרים), אז אני בעד.
עם כל הכבוד לכדורגל שיש בארץ, עדיין הפער בין קבוצות הכדורגל בארץ לאלה באירופה גדול עשרת מונים מהפער בין קבוצות הכדורסל בארץ מול קבוצות אחרות באירופה.

לגבי שאר הנקודות שהעלית: נכון, הליגה הבלקנית היא לא ברמה מספקת, אבל תאר לך אלו כותרות היו בתקשורת אם קבוצה ישראלית היתה זוכה באינטרטוטו (זוכר את המפעל המיותר הזה?) שהיא מפעל מקביל באיזוטריות וברמה לליגה הבלקנית.

הלאה, לגבי המשמעות למושג "ירידה" זו בהחלט בעיה חמורה. אבל היא נובעת מביצה ותרנגולת. ככל שהחשיפה וההצלחה תהיה גדולה יותר, כך יבוא קהל יותר והם יביאו ספונסרים שיגדילו את החשיפה וכן הלאה. איך מתחילים את המעגל? על ידי הצלחות בינלאומיות. אם הפועל ירושלים היתה יודעת למנף את ההצלחה ביול"ב קאפ ותוקעת יתד ביורוליג (גם אם זה אומר לשחק ביד אליהו), אז אולי היתה מתפתחת עוד קבוצת צמרת פרט למכבי ת"א. זה לא קרה ואנחנו רואים איך ירושלים מנסה לקושש מימון לעונה הקרובה.

האולמות החדשים שנבנים הם כיוון טוב לשיפור החשיפה של הענף ואולי גם לשיפור הרמה הכללית

למעלה