יש לנו אדומה חדשה...

KarinDi

New member
יש לנו אדומה חדשה...

קבלו במחיאות כפיים את
דוריק
, שמהיום הלאה תסייע לי בניהול הפורום, כמו שהיא עושה גם עכשיו, באופן לא רשמי... אז דוריק יקירתי
, נשמח אם בתור פתיחה תספרי לנו קצת על עצמך! שתהיה לנו שבת של שלום והרבה חורף

דוריק30

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

המון תודה לך קרין על הכבוד שאת נותנת לי לייעץ לצידך. וקצת על עצמי: אני בת 30, קיבוצניקית, גרה ועובדת בקיבוץ אחר ואין לי בן זוג
מדריכה חברתית- שזה אומר בשעות אחה"צ ובחופשים. אני כבר הרבה שנים בחינוך, ועד לא מזמן טיפלתי בילדונת מתוקה ואהובה בת"א. אני מאד אוהבת לקרוא, לשבת במחשב ולראות תוכניות (גם במחשב), אוהבת ליצור ולעבוד דרך הידיים יש לי גינה אמיתית משלי- אחרי שחיכיתי לזה הרבה שנים- ואני אוהבת לעבוד בה וגם סתם להסתכל עליה ולהאמין. הרבה מהרעיונות שאני נותנת כאן, מגיעים מתחום העבודה שלי עם ילדים בחלק הלא פורמלי של החינוך אה, ואני עוזרת להקים לתחייה את הקומונה של החינוך הבלתי פורמלי, שגם שם יש הרבה רעיונות שיכולים לעזור לאנשים שמגיעים לפה עם בקשות לפעילויות זהו, נראה לי הקפתי את רוב תחומיי חיי אני באמת שמחה להיות חלק מהפורום הזה נהנית לקרוא את הרעיונות, מקווה להשתתמש בעתיד שמחה להציע ולעזור למי שצריך. נתראה באדום, דוריק

KarinDi

New member
ביקרתי בקומונה

והיא מקסימה ומעניינת. מה דעתך לקדם איזה שיתוף פעולה? נראה לי שלאנשים משני התחומים יהיה הרבה מה לתחום אחד לשני... לרוב אנשים שעוסקים בחינוך בלתי פורמלי חייבים מאגר בלתי נדלה של רעיונות מקוריים כדי לשרוד :) נשמח לתמונות מהגינה, זה נשמע כיף!

דוריק30

New member
יה, נהייתי אדומה ../images/Emo9.gif

סליחה על הבורות- אבל איך מייצרים שיתוף פעולה? זה נשמע לי נחמד מאד

KarinDi

New member
כיף לראות אותך!

משום מה ההאדמה באמת לא נקלטה, אבל הנה היא מסמיקה במלוא הדרה :)

idanoosh17

New member
חח מגיע לה בהחליט

ואני כל הזמן בפורום (מהפתיחה שלו אם את זוכרת....) אפילו שמתי אותו בפורומי םשלי בעמוד הראשי ככה שאני תמיד עוקב :)

KarinDi

New member
אני יודעת אבל ...

לא ראיתי אותך (או בעצם קראתי אותך) הרבה זמן!

למעלה