יש למישו רעיון...

שחחר8

New member
יש למישו רעיון...

למשחקים או מתודות בנושא- לפתוח ראש, לחשוב בצורה לא שגרתית, להתגמש-לא להיות מקובע, להקשיב לדעות של אחרים ולא רק לשלך זה ממש חשוב... כי עשיתי איזה 3 משחקים ונגמרו לי הרעיונות...תודה=]

gorck

New member
לא יודע ת'שם....

עומדים כולם במעגל ומחזיקים ידיים....ילד אחד עומד בפנים כשכולם סוגרים עליו....והוא צריך לצאת החוצה... לפרוץ מהמסגרת....

תות15

New member
יש לי..

אתה מצייר או תוחם שטח בריבוע ומכניס לשם את כל החניכים.. ואז אתה אומר להם שהם צריכים להשאר בריבוע אחרונים- וכל דבר שהם ירצו לעשות כדי לנצח אפשרי.. (או- להכניס לשם מספר קטן של חניכים ויתר החניכים צריכים להכנס לשם) כמובן מהר מאוד העסק יתגלגל לאלימות.. מה זה אומר- יכול להיות כלמיני דברים, לדוגמא- הריבוע מסמל את מה שאנחנו מכירים..האידיאולוגיה הערכים וההרגלים שלנו.. ואנחנו כל הזמן דואגים להעיף מהריבוע את מי שמנסה להכניס לנו דברים חדשים.. אפשר לפסח את זה גם לדיון עם שאלות כמו: "אם כל האנשים בעולם היו חושבים כמוך.. מה היה קורה?", "ייקל עלייך או יקשה עלייך שאנשים יחזיק באותה דעה בדיוק כמו שלך?".. חוצמזה אפשר לעשות להם חידות גפרורים שונות.. כמו אחת למשל שאני ממש אוהב.. (מצורפת תמונה) אתה צריך להזיז שני גפרורים על מנת ליצור שני עיגולים זהים

s h a r o n 7

New member
חחחחחחחחחחחח עד שהבנתי../images/Emo126.gif

חחחחחחחחחחח

ענבל317

New member
אני מכירה את זה ככה-

מצויירות 3 ח'טים [כמו האמצעית]: ח ח ח צריך להוסיף שני קווים כדי שיצאו שני הרים עם חור באמצע

cohen shir

New member
שלום לנעלם בש"ש. ../images/Emo9.gif

מה קורה? ספר איך הולך איי שם בצפון....

תות15

New member
הכל נחמד אי שם ביבנאל..

מחר אני חוזר ישר ללחץ של טיולי פסח

למעלה