יש למישו פה מושג...

itamar229

New member
קחי ילדונת

איך עושיפ הולי הסבר דיי טוב עם את צריכה עוד הסברים עם את כבר יודעת את זה תומרי לי אני יביא לך עוד בשמחה

כןן!! למדתי!!

בתיאוריה... עדיין אין לי סקייט... אבל בכל זאת אני עושה בכאילו.. חחחח אני כבר נואשת עד שאני יקבל אץת הסקייט.. תשלח לי עודד!!

P Rod

New member
לא הייתי קורא לזה ללמוד

את תראי שזה הרבה יותר קשה ממה שאת חושבת

itamar229

New member
כן נכון אני תמיד חושב על תרגיל

הרבה זמן וכל הזמן חושב שהוא קל ואז שנאי מנסה אותו אני לא קרוב אפילו בגלל שחשבתי עליו הרבה זמן

ב'סדר..

אבל עד שיהי לי סקייט אני רוצה שיהיה לי מלה אתגרים קטנים כאלו... והם התרגילים שאתם שולחים שלי.. אז כשאני יקבל את הסקייט אני ירצה ללמוד את כל תרגילים האלו... חחח... ואני יודעת שזה הרבה יותר קשה להיתאמן עם סקייט.. מאשר לחשוב שאתה על הסקייט ואז על הסקייט זה משו שונה לגמריי..
אז תמשיכו לישלוח בבקשהה!!

itamar229

New member
טוב קחי כי אני משועמם

טריק בסיסי שלומדים אחרי הולי פופ שאויט

bam 7

New member
תכלס בסופו של דבר הסירטונים האלה לא

עוזרים זה סתם שוטעח

P Rod

New member
כבר דיברו על זה פה..

זה עוזר אחושרמוטה..אבל לא בזה שאתה רואה את התנועות רגליים ועושה אותו דבר,אלא בזה שאתה מקבל חשק ענקי ללמוד ואתה לא מפסיק עד שאתה מצליח.

lololoh

New member
גם המצב רגליים לפעמים עוזר...יענו ע

ל הסקט..הקטע שמצב רגליים זה משהו שלכל אחד נוח שונה..אם אתה כבר יודע לסוע אתה תדע לבד איזה מצב יהיה הכי נוח והגיוני לך אבל אם מישהו מתחיל הוא יכול לא לדעת בכלל איך הטריק מסתובב ואיך לעמוד על הסקט לפני שהוא מנסה אותו.=/

אבל בתכלס

הדבר הכי עוזר לפי דעתי זה מישהו טוב (יותר ממך) שיש לו סבלנות ללמד אותך יענו ושלא יתלונן על זה שהוא צריך ללמד אותך... ואז פשוט לחרוש.

למעלה