יש למישהי פקק שעם???

vered79

New member
יש למישהי פקק שעם???

למה גם הבת השנייה צריכה ליצור בעיות? אחרי לידה ראשונה לפני שנתיים וחצי בשבוע 33, לנסיכה מתוקה ומדהימה, למה אחותה צריכה להתחיל לעשות בעיות בשבוע 32+4???? כבר כמה ימים עם כאבי גב+בטן תחתונה. הייתי במוקד ביום שבת, לא ראה כלום ומכיוון שפעם בשעה וחצי-שעתיים, אמר שזה בריקסטון... היום הייתי בבדיקה שגרתית במרפאה להריון בסיכון, ועל הבוקר הרגשתי כבר כאבים יותר תכופים. ואכן, במוניטור, צירים.... נשלחתי לבי"ח, מוניטור, אינפוזיה, בדיקות (בדקו הפרדות שליה, כי זו הייתה הסיבה בפעם שעברה). איזה דה-שוו מטורף. הכניסו אותי לחדר לידה כי לא היה מוניטור פנוי, אותו חדר שבו התחילה הלידה הקודמת, לבשתי את אותה חולצה שלבשתי בלידה הקודמת (פעם אחורנה! החולצה הזו הולכת לפח עוד היום!!!!), אותה קריאה לעזרה שיוציאו אותי מהמוניטור כי אני חייבת פיפי (הפעם, למזלי, באמת היה לי פיפי. בפעם שעברה זה היה ירידת מים). בסופו של דבר האטה רצינית של הצירים, צוואר סגור ואין פתיחה. אבל עדיין כל שעתיים יש צירים, פשוט להקפיד שלא יהיה צפוף יותר. מנוחה שבוע ונראה מה יהיה שבוע הבא. אלו ימים כל כך קריטיים, שהפבלובה הקטנה לא תעשה בעיות!!!!!! אני כל כך רוצה להגיד "אוף, נמאס לי.... אני כבר שבוע 40 וזה ממש כבד....
יאללה, לשבוע קל לי ולכולן.... ערב טוב.

אי שם 34

New member
כמה מורט עצבים ../images/Emo24.gif

מאחלת לך עוד כמה שבועות רגועים, בלי צירים מיותרים... (ונראה לי שאחרי שתזרקי את החולצה את מסודרת
) בהצלחה!

הילה BA

New member
בהצלחה

סגרי רגליים
שמרי על עצמך! כל עוד זה רק צירים- לרוב מצליחים לעצור אותם (אינדומד, פרוגסטרון, פרסולט ) רק שלא תהיה ירידת מים או חס ושלום היפרדות שליה. אני מבינה את החשש שלך. ילדתי לפני 3 שבועות שבוע 30 בגלל היפרדות שליה לאחר שהייתי עם צירים משבוע 23. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!! מחזיקה לך את כל האצבעות.

vered79

New member
תודה רבה

וואו, אז אני מבינה שאתם עדיין בפגיה. מה עם התינוקי? באיזה בי"ח אתם? החשש העיקרי שלי, ומי כמוך מבין, זה להיות עם תינוק בפגיה עם עוד ילד בבית... מאחלת לך עליית משקל טובה, ללא סיבוכים מיותרים ושיעבור הזמן מהר ושתלכו הבייתה!!! מחזקת אותך המון!!!!

הילה BA

New member
תודה גם לך

אנחנו בשניידר. פעם קודמת הייתה הרבה יותר קלה מבחינת הבריאות של הילד. הפעם הזו -היא עם סיבוכים. זו הסיבה שאני מבקשת ממך לסגור רגליים, לנוח, וללכת לעשות רק פיפי! בלי נקיפות מצפון על הבית, על הילדה או על הבעל . זו תקופה של 3-4 שבועות ויש לך חיים שלמים לדאוג להם אחכ. .

vered79

New member
שיעבור בקלות ומהר!

הרבה אהבה והרבה קנגורו.... שולחת לך חיבוק ענק, ורד.

למעלה