יש למישהי עצה טובה

דוביבי35

New member
יש למישהי עצה טובה

יש לי 3 מוקפאים ואני נמצאת בתהליך של דיכוי לקראת.... לאחר שניסיתי הסנפות שגמרו אותי לגמרי קיבלתי גלולות למשך 21 יום היום כשעשיתי אולטראסאונד הרופא אמר לי שהוא רואה משהו בתוך הרחם, הוא ציין איזה מונח לועזי שאת שמו אני לא זוכרת כרגע ולא הוסיף עוד הוא אמר לי לחזור בווסת. אני ממש לא מבינה עד עכשיו האנדו היו לי רק בשחלות מה פתאום זה מופיע לי גם ברחם? מה אני עושה? כדאי לי להתייעץ עם רופאים מומחים? אני לא חושבת שהם מבינים את התופעה? השאלה היא כזאת האם לחכות לווסת או לנסות לקבל ייעוץ נוסף?

זואילי

New member
כדאי ללכת למישהו שמומחה באולטרסאונד

ושולמן מומלץ פה כמבין גדול בנושא. והוא גם מומחה לפריון. וגם מבין באנדו. את לא יודעת מה הוא ראה שם ולכן כדאי לתת לעוד רופא להסתכל, ואם השם של המימצא "בורח" אז לשאול שוב לפני שאת הולכת הבייתה... וגם לשאול מה זה בדיוק, לבקש הסבר. אצל מי את מטופלת? מי רופא הפריון שלך? האם הוא מתייחס גם לאנדו?

sheronher

New member
היי

מטופלת אצל שיינמן, ורפא פריון (עוד לא מנסה, למה צריכה רופר כזה כרגע?). איך מגיעים לדר שולמן?

זואילי

New member
שרון, אני לא מבינה לאן השתרשרת

ואני קצת מבולבלת למי כיוונת שאלתך. שולמן הוא פרופ', ולדעתי בטאגליינס יש טלפון שלו, או שבטוח מי שמטופלת אצלו תכתוב את טלפונו בקליניקה שלו.

sheronher

New member
לא שאלה

רוצה לדעת אם זוהי תחושה נומלית או אין קשר לאנדו.. במאמר שקראתי הופיעו התחושות שמרגישה כמו נפיחות בבטן, השאלה אם עוד מישהי מרגישה כמוני או שאין לזה בכלל קשר לאנדו ואם המלצת על שולמן כמומחה אז למה דווקא עליו, ואם כן איך מגיעים אליו? פרטי? דרך קופ"ח...?

שרון

שולמן הוא רופא פריון, אם את לא מעוניינת כרגע בהריון אין לך מה לפנות אליו. בכל מקרה הוא עובד בבי"ח מאיר ופרטי.

sheronher

New member
לא לא לא

ממש לא רוצה הריון כרגע. רוצה רק לדעת אם מה שמרגישה ומה שכתבתי בהודעה הראשונה קיים אצל עוד בנות או רק אצלי? זה כל מה שמבקשת לדעת :S האם לחיות עם זה "בשלום" או לבדוק כיוונים אחרים? גם ככה מביך אותי לדבר על זה והשרשור הזה נמשך ואין לי תשובה :(

זואילי

New member
שרון, עניתי לדוביבי

ולה המלצתי ללכת לשולמן שהוא מומחה פריון כי היא בטיפולים (יש לה מוקפאים ) ובגלל שהוא אלוף באולטרסאונד והיא לא יודעת מה המימצא החדש שהופיע - הצעתי לה להיבדק אצלו ולהבין מה ראו באולטרסאונד.

דוביבי35

New member
מצטערת על האיחור

תודה על העצות, אני כרגע מטופלת בביה"ח הלל יפה אצל אלנבוגן שולמן מקבל פרטי?

מה אמר הרופא-זה בטוח נכתב לא?

אם את יכולה להעתיק לכאן,בטוח יש כאן כאלה שיוכלו לעזור בטרם תפני לרופא
יכול להיות פוליפ אנדומטריאלי,יכולה להיות מחיצה, יכולה להיות מיומה, במקרה הזה - רק שולמן! שולמן הוא ה-
הבלתי מעורער שלי באולטרא. יש לו עיני נץ,יש לו אבחנה מדויקת, הוא נולד עם מתמר ביד,אין אין עליו, אולטראסאונד מהימן רצית,לשולמן פנית.

למעלה